- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
-
erik88
aktív tag
válasz
minek?:S #6160 üzenetére
Nem kell sokat visszaolvasnod, hogy megtudd a válaszokat.
Akku valakinek nagyon szar bár szerintem elég kevés embernél. Nálam 5 óra SOT majdnem mindig megvan. Van mikor minden nap töltöm de inkább csak kétnaponta. Én megvagyok vele elégedve ahhoz képest, hogy viszonylag kicsi az akkuja. Tokról sokat nem tudok mondani és alapjáraton utálom a tokokat mert egy ilyen gyönyörű telefont csak rondává tesz. Ja és ha porosabb helyen dolgozol mint pl én, hogy csak fával vagyok körülvéve akkor a tok fog jól kibaszni veled mert bemegy a telefon és a tok közé és minden egyes tokból-ki tokból-be a telefont szépen szarrá karcolja. Legalábbis én ezt vettem észre. Tok nélkül hordom próbálom nem leejteni és nem lesz semmi baja. Elöl hatul van egy fólia oszt csáNem karcolódik , kényelmes, gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest