- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
Frissítettem a samfirmware-en elérhető legfrissebb XEH kódúra, ami nem szolgáltatós, ha jól értelmezem, hanem csak simán magyarországi. Most S4DPIJ2 a build vége, a security patch level 2016 okt. 1
Szerk.: Hmm...most már van Samsung Pay is a telefonon, ha elindítom, Unable to connect-et ír.
-
minek?:S
őstag
Én sem szeretem a tokokat(még sosem volt). De azért erre szerintem ráfér, oké, hogy így szép a telefon, de a biztos fogás miatt valami nem ártana és ekkor jött az ötlet, hogy egy jó akkus tok milyen jó lenne, ebayen láttam is párat, de nemtudom azok közül melyik jó és melyik nem. Ezért is lenne jó, ha valaki tudna róluk mondani valamit.
Szerk.: Annyira azért nem rossz az akkuidő, rosszabbra számítottam, de a BB Q20am után megérzem a váltást, szerencsére minden másban jobb, leszámítva a billentyűzetet még. És nem dolgozok poros helyen, lévén mivel még diák vagyok és, ha végzek is, akkor is elvileg a jó hűvös iroda marad nekem.
-
guriga1234
addikt
Te az árakkal eléggé el vagy tévedve. A Lexus is drágább, a Bentley-ról nem is beszélve. Utóbbi még használtan is 40+ misi. De ahogy nem a ruha teszi az embert (leszámítva az alacsony IQ-jú emberek értékszemléletét), úgy egy mobiltelefon sem. De míg egy drága autó abszolút elérhetetlen az emberek többségének, addig egy mobiltelefon (még a legdrágábbak is!) elérhetők bárki (saját keresettel rendelkező) számára. Egy eltartott (pl. gyerek) számára maximum akkor, ha a szülő megveszi neki.
Manapság a kereskedelmi tévécsatornák okádják a szennyet és azt próbálják az emberekkel elhitetni, hogy te csak akkor lehetsz elfogadott (vagy ha úgy tetszik: trendi), ha rendszeresen tetováltatod magad, a legújabb divat szerint öltözködsz, és drága telefonod van. Mintha tetoválás nélkül nem is lennél ember, nem a legújabb ruhában meztelen lennél, olcsóbb, de használható okostelefonnal nem tudnál telefonálni, és egyebeket megtenni. A fogyasztói társadalom már csak ilyen. De nem kell feltétlenül hülyének is lenni és elhinni, amit el akarnak hitetni veled. Olcsó húsnak híg a leve. -
Atta20
csendes tag
Köszönöm nektek is a válaszokat. Én is így gondolom, hogy vannak esetleg rosszul sikerült darabok de nem mind az.
Jelenlegi állásban picit a samsung fele billent a mérleg mert a p9nél olvastam és Tapasztaltam magam is az egyik telenoros üzletben,hogy a kameránál a vaku ikonra való bökdösést nem mindig érzékeli.
-
icemad
nagyúr
Arra gondoltam, hogy pl. egy vodafonenál vásárolt telefonra feltudod rakni a független telefonokon levő romot, és ettől a garancia sem vész el. De megszabadulsz a kéretlen programoktól. Az S6 fórumán találsz egy összefoglalót, abban le is írnak mindent, amit erről tudni kell. (Ezt érdemes is elolvasni, sok érdekes dolgot tartalmaz.) Otthon is meglehet csinálni néhány óra alatt.
Fontos, hogy ettől még a telefon függő marad!!! Vagyis az előbb említett példánál maradva, csak vodafonos kártyával lesz használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest