- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Amit nálad tölt le arról szerintem nem lehet infónk, ugyanis ilyen verziót még a sammobile.com -sem látni.
Nálam a PDA G925FXXU5EQJ2 és CSC G925FOXX5EQJ1 -el nincs gond a wifivel. XEH a régiókódja a készülékemnek.
A Tiéd milyen ?Akkor nekem most eleve a WIFI problémás szoftververzió van fennt? Mert akkor nem félek, és felcsapom. Ha nem, és nekem ez akkor még csak most jött meg, akkor meg szoft reset, és automatikus frissítést kikapcsolom.
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Nekem is lötyög a kamerában valami, de teljesen jól működik a készülék, jól fókuszál, szép képeket csinál. Nagy ritkán arra vagyok figyelmes, hogy pl. előkapom a telefont hogy csináljak egy képet és akkor zümmög egyet a kamera illetve megremeg a kamerakép a kijelzőn, de aztán minden rendben.
Ez a lötyögés hiba lehet?Amitől megijedtem, néhány hete egy 3 órás útra használtam rajta a gps-t kocsiban, szélvédőre szerelhető tartóban.
Gyakran elborult az ég, nem volt olyan nagy meleg sem, gondoltam, nem főhet meg neki annyira a feje. Mikor megérkeztem úti célomhoz, kivettem a tartóból és hát elég forró volt a készülék. Ráadásul a kijelző alsó sávjában, ahol felugrik a billentyűzet, egy nagy fehérség volt! Gyorsan kikapcsoltam, vártam vele kb. 20 percet, majd bekapcsoltam, azóta sem jelentkezett ilyen probléma. Mindenesetre ijesztő volt! Figyelni szoktam arra, hogy ne tegyem ki napsütésnek vagy egyéb forró helyzetnek.
Valakinek volt már hasonló esete?Mi újság a 7-es verzióval? Hetente feldobálja, de nem akarok frissíteni. Olvastam a topicban, hogy telenornál még mindig ugyanaz a 7-es verzió van, másik operátor már frissített. Ha jól működik, akkor csak simán frissíteném, factory resetelni nincs kedvem. Megvagytok elégedve vele?
-
Mikeee89
senior tag
Nekem is jött kb 80 MB volt (független). Nem látok lényegi változást, javulást.
Azt mi okozhatja, hogy néha este olyan jól elvan készenlétben a teló, alig merül, máskor meg egy éjszaka alatt az akksi felét leszívja? Pedig mobilnet, wifi ki van este kapcsolva általában. Tök random módon, van amikor kiürítem a gyorsítótárat és akkor is merül nagyon, van mikor nem ürítem ki és akkor is merül. Általában chrome, viber, facebook, messenger fut, játszani alig játszok vele az nem marad a cache-ben. Valami ötlet? Vagy hogyan lehetne monitorozni mi a ludas? Mert a gyári akksifigyelő adatai elég kevés infót adnak.
Ui: android 7.0, volt már factory reset és nem segített.
-
icemad
nagyúr
Shealth használja a gps-t és az összes mozgáskövető szenzort is. Nálam a kikapcsolása laza 10% extra üzemidőt okozott. Az akkustat-nak meg nem hiszek.
De ez nálam történt, az én felhasználói szokásaimmal, szóval nem mérvadó. Csak tipp...(Nekem pl. fontosabb a kicsivel hosszabb üzemidő, mint az shealth, amit talán 10x használtam 2 év alatt.... De ugye nem vagyunk egyformák.)
-
Kékes525
félisten
-
csizi74
csendes tag
no, újra kalibráltam a jobb h.ujjamat, de nem javult a helyzet (megjegyzem a kollégámmal is kipróbáltuk, nála szinte 100%-ban nyitott).
viszont hazamentem, kikapcsoltam 1 órára amíg elmentem futni, mikor hazaértem, bekapcsoltam, és azóta kb 100%-ban jó!!
vagy a pihi tett neki jót, vagy mert levezettem az ideget a futásban, és ezzel az elektrosztatikus feltöltődésemet is... -
Csarli85
aktív tag
Köszi Mindenkinek a válaszát. Sikeresen frissült ma délután. Eddig minden jó, a képek ugy látom élesebbek lettek az új kamera appal. Viszont a régi samsung mumus előjött nekem, hogy nagyon lassú és döcögős a galéria app. Az s3 nál is ez volt nekem. A felület am szerintem nagyon szép, elegánsabb ez a stílus, mint az előző.
-
BOBO6
aktív tag
Én a vásárlás napján kipróbáltam az ujjlenyomatos nyitást és majdnem kizártam magam a nullkilométeres készülékből. Többször beadtam a hüvelykujjam lenyomatát beállításkor, ennek ellenére 2x sikerült belépnem vele, aztán vagy félórás pihenőre ítélt a készülék, jelszóval tudtam csak belépni. Nem kísérletezem vele többet.
-
Lune
tag
Megcsináltam. 2 ujjam programoztam fel, mindkettőt 2x. Jobb hüvelyk és a jobb mutató ujjamat. Most határozottan felismeri, eddig nem vacakolt, pedig szórakoztam vele párat. Köszi a tippet. 10/10-es lett a 10/5-7-es átlag. Örök hála.
Van még valami praktika vagy valami funkció ami esetleg még említésre méltó? Valami program, amit érdemes esetleg rá letölteni?
-
-
Apollo_21
addikt
-
bounty123
őstag
Nem feltétlenül, normális (nem gyári) sms appokban be tudod állítani, hogy ne mms-ben küldje a túl hosszú üzeneteket, hanem tördelje több sms-re szét. Mondjuk én már szökőévente ha használok sms-t, úgyhogy elvagyok az alappal, de anno a handcent, go sms is tudott ilyen beállítást.
-
Nite
őstag
nem a merulos temarol kell leakadni, hanem arrol, hogy ez megoldhato barmifele szoftveres trukkozessel, FR-el, cache uritessel
szerviz? miert? mert 2,5 ora kijelzot huz ilyen felbontassal egy csucskeszulek es 20 ora alatt lemerul? ezt en kb. normalisnak gondolnam, ha nem repkednenek itt az 5-6 oras SOT-k
de azt halkan megjegyzem, kivancsi lennek ra, ha valaki ki tudna szamolni, hogy az akku kapacitasa es a kijelzo fogyasztasa alapjan mi is lenne a normalis... a tobbi fogyasztotol eltekintve!
-
Nite
őstag
basszus ne mar, leakadhatnatok mar errol komolyan...
en eleg keson vettem a telefont, 6.0.1 volt mar rajta, elso pillanattol kezdve gyorsan merul!
volt mar FR millioszor, soha nem teszek vissza semmilyen backup-ot, nem hasznalok semmilyen 3rd party szarsagot, barmit kapcsolok ki-be, akkor is lemerul 2 ora kijelzo hasznalattol
-
BaZsee91
csendes tag
-
-
Peet91
aktív tag
A korábbi merülési problémát, amit az áprilisi frissítés okozott, sikerült megoldani. Kapott egy factory resetet, majd után sammobile-ról leszedtem a legújabb XEH romot, (ami kies kompatibilisként van megjelölve), abban már benne volt ez a 18 megás kis halálcsapda is, viszont így, komplett romként feltelepítve ODIN-al, nem merül készenéltben, csak a szokásos 2-3%-ot. Szóval ha valakinek van fölös egy órája biztonsági mentéssel meg mindennel erre, akkor ott a megoldás.
-
Peet91
aktív tag
Hát arra tudnék gondolni, hogy esetleg sötétebb fényviszonyok között működne rosszul. Nálam mindig is ki volt kapcsolva ez a funkció, szóval nem tudok nyilatkozni a hatásfokáról. S4-en anno viszont jól működött, és egy kicsit "szem" ikonnal jelezte, amikor a tekintetfigylés érzékeli a "nézést".
-
Markizmark
addikt
Nálam maximum langyos a telefon vezetékes gyorstöltés közben. Olyankor mindig off a kijelző és nem használom. Akkor forrósodhat fel, ha közben nyúzva is van és a processzor az akkuval együtt fűti a házat.
Azt írják felforrósodhat. Tehát van rá esély bizonyos körülmények között. Ha nem írnák oda ezt a figyelmeztetést és valakinek leég a háza mert olyan hülye, hogy a párna alatt töltődő telefonon antutu-t futtat, akkor tudnák őket perelni.
-
tangiers
tag
Boritsunk fátylat a történtekre, ha el tudod fogadni ezt elnézést kérésnek. Abszolút nem támadásnak szántam első hsz-omat. Kicsit ingerült vagyok az miatt , hogy nem tudom lekezelni az akku helyzetet. Már az isten nyila is le van tiltva a készüléken és a Google szolgáltatások rágják le az aksit meg az életem.
-
tangiers
tag
Válogasd meg a szavaidat, nem a szüleiddel beszélsz. Próbálj meg ember maradni, ha már úriember nem lehetsz. Engedd meg, hogy eldöntsem hol, mennyi időt töltök, többek között itt. Haver.
Javaslom, kapcsold be a mobilnetet és menet közben is tudjuk folytatni az eszmecserét.
-
tangiers
tag
Nem kötekedni akarok, de ez okostelefon topic, igaz? Akkor maradjunk ezen eszközcsoportnál.
Azt gondolom, akik az okostelefonokat választják azok, kicsit többre vágynak mint az átlagos felhasználó.
Én teljesen átlag felhasználónak tartom magam, nem mókolom a készüléket, nincs teleszórva appokkal.
Ha már tele van rámolva a készülék jobbnál jobb app-al akkor ne azon kelljen már gondolkoznom, hogy mit mikor kapcsolok be-ki, hogy túléljek egy 24 órát. Az sem túl életszerű ennél a gyönyörű kijelzőnél, hogy tegyek rá fekete hátteret, hogy kevesebbet fogyasszon. Vagy rosszul gondolom? -
tangiers
tag
Engedd meg, hogy kiáljak Tejföl kolléga illetve saját magam mellett. A Te használati szokásaid nem egy normális felhasználási szokások, így az alapul nem vehető.
2016-ban járunk, azért vásároltunk okostelefont, hogy fusson rajta a mobilnet, wifi, helymeghatározás, stb. A közösségi oldalak és egyéb fa...ok nálam le vannak tiltva. Na de lássuk be, naponta néhány perc internet nem vall valami aktív használatra már bocsáss meg. Úgy nekem is elmegy a készülék 3-4 napot ha hozzá sem nyúlok, csak papírnehezéknek használom. Aki azért vette a készüléket, hogy használja annak nem megy el 3 napot az biztos. -
halig12
tag
Pont azért gondoltam, hogy ugyan már belaktam gyorsan, mert megvan már a rutin, de mivel még 1 napot futott, akkor lehet nem kell még a wipe.. de amit írsz az jogos, mert úgy a tuti, mint már én is tapasztaltam számtalanszor.
Wipe nélküli verzióváltáskor volt olyan, hogy nem is működött minden új funkció, vagy az új ikonok nem jelentek meg!Az nekem érdekes pl. hogy az Edge képernyő verziófrissítése wifin nem megy, csak ha mobilnetről indítom..
Ugyanígy a Samsung saját progijainak frissítése.A 6.0.1-el tegnap este wifin neteztem, youtube-oztam, nyomkodtam, stb. és 4óra 10perc képernyőidő után volt 47%-on a töltöttség!
Csodálkoztam is, ez nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest