- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Ez megint csak egy hókusz-pókusz. Nálam soha nem volt bekapcsolva semmiféle mentés köztük ez sem,mégis fenáll nálam is a Google rendszer álltal okozott merülés. Meg egyébként is ha ez lenne csak a hiba akkor a Samsung vagy más gyártók mérnökei nem jöttek volna erre rá.....? Egy hazai user kellett ehhez....haggyuk már.
-
icemad
nagyúr
Nekem azért nem olyan... Ez csak egy telefon. Persze szép, de én pl tokban hordom, így meg szinte semmi nem látszik a szépségéből. Mikor az s6 edget vettem tök mindegy volt milyen telót veszek, csak felső kategóriás legyen. A hajlított kijelző miatt döntöttem mellette, de kb 2 napig tartott a varázs...
-
guriga1234
addikt
-
madgie
titán
Nekem tök jó futásra a gyári S Health, sőt, bringára is ezt használom. Szvsz ebben most jobb a Samsung, mint az Apple (ott nem ment gyári Health-szel pl a bringázás sem).
Ja, filmekre meg Plexet használok mindenhol (okostévé, tablet, telefon). Elég rossz alvó vagyok, főleg ha iszom, egy-egy buli után a haverok még horkolnak, én meg nézhetem az otthoni gépen lévő sorozatokat.
-
nagyj74
senior tag
Szia, nem mostanában tudom megnézni az SW verziót.
Betelefonáltam a 1221-re, elmondtam mi a gond, a srác egyből mondta, hogy ipv4, ipv6 ütközés (ha jól emlékszem) ,majd küldött egy frissítést, azóta tökéletes. A frissítés visszaállította gyári állapotba a modemet.
A Wi FREE-ről csak annyit, ha nem a saját modemből jött a jel, akkor volt csak jó., ha sajátból, akkor ugyanúgy nem szerette a google-t. -
nagyj74
senior tag
Szia.
nekem S6-om van, tegnap óta jelentkezett nálam is a probléma. Mindent végigjártam én is, de nem találtam megoldást.
UPC Wi FREE megy, de úgy vettem észre, mintha nem a saját routerre csatlakozva lenne jó. Otthon ugyanúgy lehalt WI FREE-l is.
Holnap felhívom a UPC-t, hátha...
Annyi van még, hogy ma néztem a párom S4 minijét, az meg tökéletesen működik. -
JoeYi
őstag
-
SATIKA31
tag
Nekem egy másik telefonon volt régen ilyen az volt a probléma h a telefont nem erre a régióra gyártották és nem tudta beazonosítani wifin a helyet de mobilinterneten igen.nem tudtam megoldani ,azt csináltam h alternatív playt használtam.
Persze ez csak egy ötlet lehet h neked teljesen más jellegű a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest