- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5934 üzenetére
Hm...kösz, még szerencse, hogy mint írtam párszor közelben nincs olyan hely ahol személyesen megtudom nézni
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5931 üzenetére
Gsm bolt nálunk nincsen
csak szolgáltatói ahol mint előbb is írtam csak rendelésre hoznak.
Még annyira tudnál válaszolni, hogy az ujj lenyomat az full sötét képernyőt is feltudja oldani vagy előbb megkell nyomni a home gombot hogy feléledjen a kijelző és csak utána olvassa az ujj lenyomatot?
-
Atta20
csendes tag
Köszi a választ
Igen én is ezt várom, hogy kiknek mennyire csúszós vagy kényelmetlen a fogása vagy bármi ...
Alap esetben és nem szeretem a fóliákat meg a tokokat sem.de elképzelni sem tudom, hogy mennyire lehet csúszós kipróbálni meg nem tudom mert csak rendelésre hoznak.
-
Atta20
csendes tag
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5921 üzenetére
Ez jogos érv.
Egyébként az értesítő lednek a fényereje az milyen? Erős, gyenge vagy fogjuk rá hogy közepes?
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5914 üzenetére
Hát ezzel az a probléma, hogy nem tudok. Nem vicc. Egy ismerősömnek sincs s6edge a telekom üzletben nincs csak s7 kirakva de azon meg rajta van a hátlap fólia így az nem mérvadó.
Haveromnak A52016 van de neki se csúszik mivel neki is rajta van még a fólia
-
Atta20
csendes tag
-
Atta20
csendes tag
Köszönöm nektek is a válaszokat. Én is így gondolom, hogy vannak esetleg rosszul sikerült darabok de nem mind az.
Jelenlegi állásban picit a samsung fele billent a mérleg mert a p9nél olvastam és Tapasztaltam magam is az egyik telenoros üzletben,hogy a kameránál a vaku ikonra való bökdösést nem mindig érzékeli.
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5884 üzenetére
Pontosan ahogy írod minden telefonnak sőt minden terméknek vannak hibái amik vagy előjönnek vagy nem.
És az aksi meddig bírja?
Icemad: na ez az hogy az aksi időt nem mondják valami jónak. Oké az aksi kapacitása se olyan mint a konkurenseké csak olvastam, hogy valami szoftveres gond miatt is gyorsan merülnek és nem tudom ezeket mennyire javították így hogy már s7 kijött.
-
Atta20
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok és két kiszemeltem van. Egyik a Huawei P9 a másik pedig az S6 Edge.
Mivel elég sok panasz van az s6 edge samsungokra , de a p9-es huaweikre is írnak gondokat így nem tudok dönteni.
Elég sok hibákat olvastam itt a fórumban az s6 edge-ről, hogy lötyögő home gomb illetve irreálisan gyors aksi merülés.
A kérdésem, hogy ezeket a problémákat mennyire sikerült a samsungnak orvosolnia? Hisz kijött az S7 és nem hinném, hogy sokáig akarják még forgalmazni az s6-ot. Sőt telekomnál nincs is sima s6 már csak az edge van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest