- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
halig12 #4696 üzenetére
Ezzel a rom összeszarós problémával is te jöttél elő, nem mi.
4,5 nap után kifeküdt a telód, nem a miénk, a TIÉD.
Köszkösz ... megleszünk az ilyen segítségek nélkül. Úgy jöttél ide és úgy álltál hozzá, hogy mi nem tudjuk mi az az odin, meg sammobile és elkezdted itt magyarázni a nulláról.
Némely hozzászólásod amivel egy másikra válaszoltál tök érthetetlen volt, hogy miért is írtad mert vagy nem kérdezte senki vagy nem ez a válasz a kérdésre amit írtál, vagy nem is volt semmilyen kérdés mégis írtál valami okosságot.
Nem tudom mióta csinálod ezt a romolgatást, de elárulom neked, hogy nem légből kapott dolog az, hogy lehet downgradelni. 4.1 körüli samsungokon egyáltalán nem volt kihívás visszatérni régebbire, 4.3-tól már trükközni kellett, mert megjelent a knox, és ha már egyszer volt knox aktív bootloader a telón akkor nem volt downgrade ugrás nélkül. Hivatalos sammobile-os vagy OTA-n érkezett romról NEM LEHETETT ugratás nélkül visszatérni korábbi verzióra. Akkor se ha az is sammobile-os volt. 5.1.1-re meg úgy néz ki vagy működik vagy nem.
-
-
mati12
senior tag
válasz
halig12 #4674 üzenetére
Nem tudom feltünt-e már neked,hogy ez a Samsung Galaxy Edge fórum és nem a Samsung Galaxy Alpha. Felelőtlenül irogatsz itt mindenféle hülyeséget (rootolás knox ugrás nélkül stb.)magadat nagy szakértőnek feltüntetve,majd a szakértelmedet megerősítve azzal,hogy te már ezt meg azt csináltad a Samsung Alphán.
Tájékoztatnálak,hogy a két készülék nem ugyanaz még ha a rajtuk található logo számodra egyezést is mutat.
Vannak itt a fórumon olyan tagok akik kevésbé járatosak a telefonok romolgatásában,biztos nagyon örülnének neki ha a te felszines viszont annál meggyőzőbb kijelentéseid alapján féltéglát csinálnának a telefonjukból.
De gondolom erre is meglenne a válaszod....,"ja én a Samsung Alphára gondoltam." -
guriga1234
addikt
válasz
halig12 #4592 üzenetére
Meg kellett volna maradnod az általad említett fórumon. Biztos értő fülekre találsz, ha a nagy hack-elgetés következményeként sikeresen tönkreteszed az eszközeidet.
Én egy eszközt azért veszek, hogy használjam, nem pedig azért, hogy bütykölgessem. De még ha arra is vetemednék, hogy bütyköljem és ennek következtében tönkretenném, nem mennék szitkozódni és ócsárolni sehova, hanem belátnám, hogy jobb lett volna nem hozzányúlni. De nem vagyunk egyformák. Én ilyen vagyok, te meg olyan. Nem hiszem, hogy én lennék a "fórum "user errorja"", inkább fordítva. -
guriga1234
addikt
válasz
halig12 #4581 üzenetére
"Bármit veszek, majdnem minden elromlik" - akkor ne vegyél semmit, pláne nem samut, legalább nem fogod tovább szidni.
Nem lehet, hogy user error?
Nekem van jópár samu termékem (is), még egyik sem romlott el (kopkop). Sőt, az ismerőseim körében sem.
Persze előfordulhat egy-egy hibás darab minden cég termékeiben, de az, hogy nálad _minden_, ami samu elromlik, az inkább mesébe illő. Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy nálad ez igaz legyen. -
-
halig12
tag
válasz
halig12 #4554 üzenetére
Elromlott a telóm!
Egészen pontosan 4.5 napot élt. Ma reggel mikor felébredtem magamtól.., mert nem ébresztett, ki volt kapcsolódva, pedig este mikor leraktam 95%-on volt a töltöttség.
Semmire nem reagál, totál halott, töltőre sem, semmi....Ennyit a Samsung hulladékairól, ezt nem hiszem el!!!!
Az Alpha is szervizben volt kétszer is, egyszer kicserélték, utána a kicserélt új telónak a teljes belsejét kicserélték.
Volt egy S4 mini, ott is teljes belső csere volt. A céges A5-ösömön is!! A kollégám A3-asa 3szor!! volt szervizben..Mi a fene folyik a Samsungnál??? Eldurran az agyam!
Többet Samsung hulladékot nem veszek!!!
Elnézést, de elhihetitek tiszta ideg vagyok...
-
halig12
tag
válasz
halig12 #4545 üzenetére
Fel is tettem rá a legújabb ROM-ot, eléggé felhevült a végére a kütyü mire mindent frissített..
Meglátjuk milyen, igaz a tegnapi vétel óta nem sok időm volt tesztelni az 5.1.1-et, sok összehasonlítási alapom nem lesz.
Lehet kellene nyomni egy "wipe data"-t.. Alphanál voltak néha furcsaságok anélkül. Itt is van ilyen tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest