- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
spanglee001 #4920 üzenetére
Trinusvr. Google playből tölthető. A demo verzió 15 perc használatot biztosít. Ez alatt szépen le lehet tesztelni. Én már teszteltem, és nagyon nagyon gondolkodom a full verzión.
-
Viper26
nagyúr
válasz
spanglee001 #4920 üzenetére
+1
-
mati12
senior tag
válasz
spanglee001 #4778 üzenetére
Természetesen nem megy bele. Sőtt,a kolleganőm készülékén van kijelzővédő fólia is kíváncsiságból kipróbáltam a szemüvegemet vele és sokkal életlenebbnek láttam úgy a kijelzőt mint az enyémmel amin nincs fólia.
-
Ákkk
addikt
válasz
Sajnos semmilyen tokkal nem tudod belerakni.A legvékonyabb silicon tokkal se.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Nem tartom valoszinunek. Eleg patentos a csatlakozoja.
(#4777) Viper26: S6 topikösszefoglaloban ott a pontos leiras
-
halig12
tag
válasz
spanglee001 #4687 üzenetére
S6 Edgem van, csináltam rajta downgrade-t igen.
(OTA-s frissítésre ezen még nem csináltam downgrade-t, de az emlegetett Alphan működött, és nem tudom miért lenne az S6 edge-nél különbség, mikor a Samsung az Odinnal engedi a firmware cserét tökmindegy, hogy az OTA volt, vagy Odinnal volt. Sőt pl. a TMX-ben van kirakva gép is, ahol frissítgeni lehet.)
Egyébként meg nem írom le ezeket ezentúl, ha ennyire bántja itt egyesek egóját, böngéssze ki mindenki, ahonnan akarja
-
mazsi70
senior tag
válasz
spanglee001 #4653 üzenetére
Én Nokia DT601-et használok az S6 Edgehez .Tökéletesen működik vele gyors töltés módban .
-
badmad
senior tag
válasz
spanglee001 #4629 üzenetére
3 havonta kb nem árt frissítenni mi nem vettük észre hogy az érintést befolyásolta volna.Jó kérdés mi alapján lehet eldönteni ezt Én sem tudom...oldószer szerintem nincs hozzá vagyis Én nem mernék semmit.Nekem az edge plusom van azon van fólia ,hogy milyen márka azt nem tudom de nekem bevált.Nanoshinet akartam havernak éppen elfogyott ezért lett fólia.Egyet tudok ez előre íves volt tehát megvolt hajtva 1-2 buborék maradt alatta az íven de pár nap és ezek is eltüntek nekem kb 1 hónapja vant fent és kiváló..
-
Nite
őstag
válasz
spanglee001 #4629 üzenetére
foliara nagyon panaszkodtak itt a topicban a sracok, meg a spigen is feljon
eddig ez tartott vissza a vasarlastol, de ez a nanoshine igeretesnek tunik
-
Nite
őstag
válasz
spanglee001 #4624 üzenetére
ezt most talaltam, elegge meggyozo
-
Ákkk
addikt
válasz
spanglee001 #4529 üzenetére
Videókat láttam én is de s6 edge + törést meg személyesen ami méretben hasonló kb derékmagasságból összetörni.
Nekem sima S6 van páromnak S6 edge.
Az enyém esett már de tok szerencsére megvédte. Vigyázni kell rájuk vagy sokat költeni☺. -
Peet91
aktív tag
válasz
spanglee001 #4529 üzenetére
S6-nál is volt, és mivel Qi szabványos, ezért az összes ilyen vezeték nélküli töltővel megy. Én például egy Nokia töltőpadon szoktam pihentetni, és szeretik egymást.
-
Ákkk
addikt
válasz
spanglee001 #4527 üzenetére
Az s2et ledobtad és ha nem a kijelzőt találta el valami semmi baja ez üveg mindenhol ráadásul csúszik könnyebben reped (törik). Dobálni nem kell azt nem szereti☺
Direkt megkarcolni nehéz de zsebben a por képes rá elég könnyen. S2 é karcállóbb volt ez meg rugalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest