- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sleen
tag
Nekem is hasonló problémám van az app-al, de download módban 0x0000 szerepel a knox mellett. Bocs, de láma vagyok a témában. Először próbálkoztam ilyesmivel. Szóval hogy győződhetek meg róla, hogy ugrott-e a knox vagy sem? Miután frissítettem 7-re az app működött. Aztán ma csináltam egy gyári visszaállítást (a menüből adatok törlése) és nem működik. Mondjuk az alkalmazás nem érdekel, de kiváncsivá lettem, hogy ugrott-e a gari...
-
::Trunks::
senior tag
Semmiféle túlzás nem volt benne, volt,hogy pár napig használtam egy készüléket,és eladtam. Magánszemély vagyok ,de nagyon-nagyon sok megfordult a kezemben. Amiket nagyon szerettem és jó telefonok voltak azok név szerint : LG G2, Galaxy S4, iPhone 5S, iPhone 6. Amiket kegyetlenül utáltam: Galaxy S5, LG G3.
Kevés telefonom volt meg viszonylag "sok" ideig. Az S4 volt meg sokáig, egy Nexus 4, meg most ez az S6Edge. Odáig voltam mikor megvettem, mostanra teljesen az ellenkezője. -
freezespider
tag
Az óvoda asszem nálad van, nem is kicsit!
Tudod ott szoktak kárörvendve tapsolni a másik kárán!
Senki nem hisztizik, hanem egy fórumba írva próbál segítséget kérni a többiektől a problémájára, de vannak akik segítség helyett tapsolva beírják, hogy nekik semmi baja a telefonnal!
Gratulálok nem csak ehhez a reakciódhoz, hanem a másikhoz is! -
Peet91
aktív tag
Én múlt hét pénteken adtam le a telefonomat Pesten, egy Samsung Experience Store-ban. A hibája az volt, hogy a digitizer és az lcd között elengedett a ragasztó, és így keletkezett egy aranyos kis légrés köztük, ami látható ugyan nem volt, de hallható igen, ugyanis ropogott ha ott nyomtam meg a kijelzőt. Átvették, megy a TMX-hez javításra, remélem még a héten visszakapom. Cseretelefont kaptam, egy fekete Galaxy A5 személyében, amivel túl lehet élni míg visszatér.
-
KovA
tag
Bocsánat hogy közbeszólok...
... de a megjelenéskori romot (OC3/OE2) lehetet rootolni knox ugrás nélkül .. méghozzá a pingpong root -al ..
Én is úgy használtam sokáig miután megvettem ..Az utána következő romokban már befoltozták a kiskaput ami ezt engedte azóta nincs knox ugrás mentes root.
Szerk .. :
fejlesztői bootloaderrel letehet rootolni az utana következő romokat is egy darabig de akkor nem müködött ujlenyomat szenzor.Egyébként íme a korai xda-s link a témában ...
-
halig12
tag
-
kakuk100
őstag
-
Viktor18
tag
Az nem jó.
Köszi a segítséget!
Tigerteam: Én is nézegettem most, hogy mik vannak. Maximum az átlászós toknak lenne értelme, hogy védje is valami. De ki tudja miből van, a képekből nem sokat veszek ki, illetve 2 üzletben vehető csak át, sem biztató. S4-hez nincs vezeték nélküli töltőjük. Max megveszem az S6-hoz, aztán eladom a fenébe.
-
freezespider
tag
Azt írja, hogy a legfrissebb verzió van fent. 15.1.00
Én ma kaptam meg a telóra a nagy frissítést, azt hittem, hogy ez majd megoldja, de ugyanaz a "tünet".
Tudom, hogy pitiáner a problémám, de nem tudom elképzelni, hogy egy vadiúj telefonnál tökéletesen mutatta az órát az edge -en, majd két nap múlva már meg sem lehet találni :/ -
Wapmester
senior tag
mert én nem olvastam végig eddig a megoldásokat, mivel nem használtam azokat a témákat, de néhány héttel ezelőtt amikor kipróbáltam az egyik témát, akkor még nem próbaverziót jelzett, azóta kijött a frissítés is a fórum szerint már mindenkinek próbaverziót jelez és próbáltam segíteni azért olvastam el most utólag a fórumot,de én tobábbra sem kedvelem és nem használom ezeket a témákat, viszont jó hír, hogy megoldották hogy használható legyen.
-
Wapmester
senior tag
közben olvastam ,hogy RAW beállításokat és záridő változtatást nem kapott, azt meghagyták a note 5 meg az Edge + részére különlegességként, de került bele valami youtube élő közvetítési lehetőség, az adaptív hangbeállításokat nézd meg még oda került még valami UHQ upscaler és Vacuum Tube Amp Pro opció a jobb hangminőségért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest