- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemProfi
tag
válasz
feroooo31 #8139 üzenetére
Amit a többiek írtak az ennek a modellnek a "betegsége". Mindegyik s6 edge zörög felül, ha megrázod előre hátra. Az új is amit kibontasz.
Ez viszont más. Valóban hangosabb és másabb.
Lépj bele a kamerába és úgy rázd. Ha akkor is ilyen hangot ad ki ugyanilyen hangosan akkor biztos nem az amit fentebb írtak.
Bár szerintem tuti nem az. Viszont fogalmam sincs mi lehet. -
Kékes525
félisten
válasz
feroooo31 #8131 üzenetére
Az az OIS (Optical image stabilization), azt hallod. Ez termesztés, nem probléma.
Azért ne rázd, mert szép a hangja, az nem csörgődob.
Maximum akkor kell egy kicsit rázni, ha a képstabilizátor nem akar fókuszálni. Sajnos előfordul. Nálam mindig, olyankor rázom egy kicsit és akkor már minden OK.
-
Ákkk
addikt
válasz
feroooo31 #5649 üzenetére
Amenyiben a töltő a hibás ezt bármilyen samsung premium szervíz ott előtted tudja pár perc alatt ellenőrizni.
A másik töltő is samsung gyorstöltő vagy 80% os a telefon töltöttsége,hogy 50 percet mutat?
Fel is tölti annyi idő alatt?
Mert ez lehet aksi zárlat és usb aljzat hiba is. -
-
Kasya
nagyúr
-
mati12
senior tag
válasz
feroooo31 #4787 üzenetére
Az,hogy ez egy sima VR szemüveg ami bármelyik telefonnal kompatibilis. Leginkább Youtube-on található VR videokat és 360 fokos képeket lehet nézegetni vele.
Ezzel szemben a Samsung Gear VR egy komplett rendszert alkot a Samsung bizonyos készülékeivel.És ha megengedsz egy tanácsot. Ha ilyen hosszú linked van akkor itt letudod rövidíteni [link]
Az így kapott linket meg a hsz. írásakor a szövegablak alatt található rublikák közül a "link" nevű helyre tudod illeszteni. -
mati12
senior tag
válasz
feroooo31 #4583 üzenetére
Esetleg nincs bekapcsolva a Beállítások-Zárolt képernyő és védelem-Biztonságos zárolás beállításai-Smart lockon belül valamilyen megbízható hely vagy valamilyen megbízható eszköz? Mert ezekben az esetekben inaktiválódik az ujjlenyomat olvasás és simán elhúzással oldható fel a készülék.
-
halig12
tag
válasz
feroooo31 #4547 üzenetére
Én sohasem vettem eddig fóliát vagy tokot mobiltelóra, pedig az első telóm már 1997-ben volt, nokia 1611...
A régebbiek meg tudtak karcolódni, némelyiket véletlenül kulcscsomó mellé raktam be, ami szép vályút karcolt bele
Samsung Omniától, HTC Desire-től kezdve nem nagyon volt karc gondom, persze figyeltem is rá valamilyen szinten.
Nem is fogok tokot, fóliát venni a jövőben sem
Egy töréses károm volt eddig, az is egy figyelmetlen kolléga miatt, aki véletlen lelökte az LG Optimus G-met az asztalról, az meg pont ráesett egy elosztóra pofával...
-
halig12
tag
válasz
feroooo31 #4540 üzenetére
Saját hozzáállásom:
Szerintem annyiért nem rossz, én belevágnék, ha részletre biztosan tudnám vállalni, egyszer élünkÉn 165-ért vettem, de ez bolti garis, hiába azt kamuzták mielőtt megrendeltem, hogy gyártói gari van, mikor kihozták bolti gari lett belőle...
Ha megveszed, akkor Te gyári garit kapsz annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest