-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berkenye7
csendes tag
válasz
Dr.FantastiK #8755 üzenetére
Mit aktíváljak a TWRP-ben? Raktam rá egy romot, elméletileg fel is ment rá... de semmi. Köszönöm a gyors választ. Az USB Storage-t csak csatolni tudom ha csatlakoztatok egy pendrive-t. Sajnos a TWRP elött lefrissítettem a legújabb gyári 7.0 androidra.
-
kisspepe
tag
válasz
Dr.FantastiK #8615 üzenetére
De elvileg a gyárival is működnie kellene.
-
laci laci
addikt
válasz
Dr.FantastiK #8341 üzenetére
Az nem is feltétel. Gondolom az mm már kiforrott... Köszönöm a választ.
-
xedos
addikt
válasz
Dr.FantastiK #6847 üzenetére
Meglepődnék... a gyári töltő 2A-es és szerintem 9V-12V-on is nyomja...
A Qi töltök meg kb 75%-osaksenki66:
Kollégám iPhoneon használja a nanoshinet. Azt mondták neki 2évig jó. Neki kb 2hónapja van fent.
-
Beca1990
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #6847 üzenetére
milyen QI töltőt használsz? gyári Samsung -ot vagy kínai utángyártottat?
-
mati12
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5769 üzenetére
Nem tudom,hogy a 129 az nagyon olcsónak számit-e,de ha garanciában nem javítják majd valamelyik esetleges hibáját a knox miatt akkor biztos nem lesz az.
Vagy esetleg tőled vette a készüléket....? -
hakos1987
őstag
válasz
Dr.FantastiK #5769 üzenetére
Egyelőre marad a teló, csak a sw kérdéses, hogy vajon frissít-e, mert akksi problémát remélem javítják nemsokára...
-
icemad
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #5762 üzenetére
Nyilván kell hozzá custom recovery is,de így már nem veszít semmit.
-
hakos1987
őstag
válasz
Dr.FantastiK #5762 üzenetére
Nekem nem feltétlenül kell custom rom, vagy root, csak hogy frissüljön a teló magától, ha jön egy apró hibajavítás. Ez vajon most működhet?
-
freezespider
tag
válasz
Dr.FantastiK #5703 üzenetére
Ma megint ott kellett hagynom a telót a szervizben. Tegnapelőtt hoztam ki, és kiderült, hogy hibás kijelzőt tettek rá, ill. mindent elrontottak
-
guriga1234
addikt
válasz
Dr.FantastiK #5703 üzenetére
Valahányadik javítás után kérhet cserét. Ezt gari nélkül nem tudja megtenni.
-
freezespider
tag
válasz
Dr.FantastiK #5697 üzenetére
Huhh, ez nagyon szuper!
Most lesz harmadszor szervizben a telefon, mert hétfőn úgy kaptam vissza másodszorra, hogy gyakorlatilag mindent cseréltek benne, és frissítették is, ennek ellenére gyalázatos az akksi ideje, és azóta dobálja a hívásokat, a netet, vibrál a kijelző, alig lehet vele telefonálni
Így jött vissza a szervizből
Ha ez megoldódik, akkor mindenképp kérném a segítséged, hogy hogy is kell ezt feltenni! -
freezespider
tag
válasz
Dr.FantastiK #5694 üzenetére
Úúúúúú ezt hogy?
Tudnál segíteni? -
MrCsiT
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2949 üzenetére
Ez a beállítás nincs meg az S6 edge+ -ban... 4 lehetőség van, de ez a felébresztés szenzorral -avagy guesture wake up (vagy a magyar megfelelője, hiszen magyar nyelven használjuk) nincs sehol.
S6 edge+ nem tudna mozdulattal, dupla koppintással felébredni?Tigerteam : a Te képeden nagyon is észrevehető, hogy a sorok eleje/vége olvashatatlan.
Most akkor, mit akartál írni? -
válasz
Dr.FantastiK #3487 üzenetére
aksi és hátlap maradt, minden más csere volt (munkalap szerint)
érdekelne továbbra is, esetleg volt-e hasonló storyja valakinek.....
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #3168 üzenetére
-
tomee007007
addikt
válasz
Dr.FantastiK #3160 üzenetére
Wi-fi/adat kapcsolat kikapcsolva....és nem volt benne SIM kártya
-
kovecses
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #3061 üzenetére
Nincs igazad és már elismerhetnéd végre...
"Fast Charge Support
Galaxy Note5 and Galaxy S6 edge+ are compatible with wireless Fast Charge technology. Other devices will charge at standard wireless charging speeds.
[...]
The Fast Charge feature is compatible with only Galaxy Note5 and Galaxy S6 edge+ models.
Az említett 2 készüléket gyorsabban tölti, ennyi. És ezeket reklámozzák úgy, hogy Wireless Gyorstöltésre alkalmas. Mondhatod, hogy gyorsan tölti az Edge-et is, az még nem Fast Charge." -
kovecses
aktív tag
válasz
Nem, nem tud!
Hivatalos információ!
Felhívtam a Samsung Magyarországot ahol először nem tudtak rá válaszolni, de megígérték, hogy e-mailben válaszolnak.Ezt írták válaszban:
"Tisztelt Kövecses József! Köszönjük érdeklődését.
Az új vezeték nélküli gyorstöltő működőképes az S6 és S6edge készülékkel, de nem tölti őket gyorsan."Szóval megkérnélek mielőtt engem lehurrognál, nekem ezt mondták és gondolom ők csak tudják...
-
Danny365
őstag
válasz
Dr.FantastiK #3063 üzenetére
Fast Charge Support
Galaxy Note5 and Galaxy S6 edge+ are compatible with wireless Fast Charge technology. Other devices will charge at standard wireless charging speeds.
[...]
The Fast Charge feature is compatible with only Galaxy Note5 and Galaxy S6 edge+ models.Az említett 2 készüléket gyorsabban tölti, ennyi. És ezeket reklámozzák úgy, hogy Wireless Gyorstöltésre alkalmas. Mondhatod, hogy gyorsan tölti az Edge-et is, az még nem Fast Charge.
-
Danny365
őstag
válasz
Nem tud. A Qi gyorstöltés csak az Edge+, Note5 kiváltsága.
-
Black Phone
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #3053 üzenetére
Igen az a teló T-mobilos
-
Wapmester
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #3013 üzenetére
Nem tudom mennyire igazak a dolgok a cikkben de azt én is úgy tudtam hogy kisütni nem szabad a mai akkukat ezért ha túl sokáig hagyod a töltőn meglehet hogy romlik mert egyfajta kisütésnek felel meg de szerintem miután feltöltődött kb 5 százalékos merülésig tehát 95 százalékig nem töltődik az akku vagy csak nagyon kis kapacitással.
(#3011) Apollo_2: én meg úgy tudom hogy minden egyes töltéssel valamennyit csökken az akku élettartama és valahányszáz töltés után tapasztalható.
-
szata.68
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #3014 üzenetére
Közben megtaláltam, elvileg van.
-
bounty123
őstag
válasz
Dr.FantastiK #3012 üzenetére
A gyorstöltő miatti túlmelegedéstől, a neten sokfelé olvasható, azt hiszem korai darabokat érintett. Aztán kihoztak egy szoftveres "javítást", amivel más szenzorokkal hidalták át a problémát, valójában nem is működött rendesen minden program utána. Ettől függetlenül, a meleg semmiképp nem jó a lítium akksiknak.
egy link pl.
apollo_21: teljesen rosszul tudod, amit írsz, az nem a lítium akksikra jellemző. A cikk által írak viszont igen.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #2949 üzenetére
Köszi, valóban ott volt. Számomra ez egy hasznos funkció. De tényleg nem találtam a használati utasításban.
Viszont a többi kérdésemre még mindig keresnék valami megoldást...
-
4850 oc
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #2947 üzenetére
Hogyan??
-
Gabmami
tag
válasz
Dr.FantastiK #2859 üzenetére
Nem a gyári hátlap, hanem a gyári flip cover tok koptatja és karcolja a kijelzőt. Nekem most cseréltek garanciában kijelzőt emiatt.
-
bubibaba
csendes tag
válasz
Dr.FantastiK #2857 üzenetére
:-) Ok, köszi. És a T-Mobile-os átlátszó védőtok mennyire jön be? Mert mégiscsak egy szép telefonról beszélünk amit szerintem kár eltakarni.
-
Kékes525
félisten
válasz
Dr.FantastiK #2774 üzenetére
Ez sajnos igaz. De ott a figyelmeztetés. Van akinek így is megéri.
-
Kékes525
félisten
válasz
Dr.FantastiK #2670 üzenetére
Szerintem a legújabb 5.1.1 jobb. Növekszik az üzemidő és a RAM kezelése is jobb.
-
Wapmester
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #2652 üzenetére
nekem is független van
-
bazsi0322
tag
válasz
Dr.FantastiK #2630 üzenetére
Most ott tartok, hogy a töltő világít, de a telon semmi... Mozgatom minden felé de semmi. Ebayről van a töltő...
-
válasz
Dr.FantastiK #2601 üzenetére
Odaadtam a páromnak
-
Wapmester
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #2591 üzenetére
ha ifan lenne nem gondolkozna szerintem samsungon, hanem várná a legújabb iphone megjelenését
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2502 üzenetére
Nemvagyok még túl jártas, edge-Ben. . Bár fura lett volna új frissítés hisz kb 1 hete ment fel
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2465 üzenetére
maradjunk csak annál h nála rossz
Az enyémmel semmi baj
-
Wapmester
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #2450 üzenetére
ez egy baromság, eleve támogatja az OTG-t az s6 edge.
(#2452) tomee007007: nem sok értelme van, a legfontosabb ikonokat úgyis kirakod a főképernyőre
-
bounty123
őstag
válasz
Dr.FantastiK #2356 üzenetére
Igen, a felélesztés úgy megy, hogy megnyomod a home gombot és 1 pillanatra még rajta hagyod az ujjad, és már fel is old. Vagy az oldalsó power gombbal kapcsolod be és ráteszed az ujjad a felismerőre.
Van még egy jópofa lehetőség, ha a képernyő szélét megsimogatod, kitesz szélre egy értsítő sávot órával, akku %-al, lapozható értesítésekkel.
Lezárásra én g2-nél se koppot használtam, hanem a screen off programot tetem a dockra, az ugyanúgy megy itt is.Sőt most elkezdtem belőni a Pie Control progit, oldalról és lentről behúzható bármikor egy gyorsmenü, bármilyen program, gomb stb. beállítható, nagyon teszik.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #2358 üzenetére
Ha jól tudom az a kamera elmosás is az meg némyelyik nem érzékrli a dupla koppintást, az érintőpanellal van gond tán, nem biztos bele kell olvasni a fórumba , mindent javítanak csak azért mondtam jogy egyik telefon se hibátlan
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #2353 üzenetére
én is a kettő között vacilláltam
Mindkettőnek vannak széria hibái, g4-ét nem is mondom, ha belenyúlsz S6 esetén és nem lesz rózsaszínes a kijelző akkor már jó
Memóriakezelés borzalmas samsungon, de ez szerencsére szoftveres dolog amit folyamatosan javítanak, sokkal gyorsabban nyitja meg az alkalmazásokat a samu viszont nem tudja őket tárolni a memóriába
G4 sokkal nagyobb már már nem kézbe illő nekem, ráadásul ez a műanyag bőr se épp felső kategóriás, oké hogy cserélhető az akku de 1,5-2 év alatt valszeg nem megy tönkre utána meg úgy is cserélik az emberek
Vezeték nélküli töltés még 1 pont a samunál, és G4-él van valami bibi a kameránál hogy teljes nagyításnál elmossa a képet, nyilván ez sem mérvadó mert lehet jobb illetve rosszabb képeket csinálni, a kijelző viszont sokkal szebb samunál, meg maga a telefon is de ez szubjektív
-
bounty123
őstag
válasz
Dr.FantastiK #2353 üzenetére
Én is köztük dilemmáztam. Nincs koppintásos felébresztés és szoftveres home gomb sajna. Van viszont egy bazijó ujjlenyomat felismerő, ami ezért némileg kompenzál szerintem, a vezeték nélküli töltés is hasznos. Sebességre csak azt tudom mondani G2 után, hogy az S6 brutális
Nézd meg őket élőben, az edge szépsége letaglózó volt számomra, a g4 pedig már tepsi kategória.
Bandi0000: állítólag csak tök fehér háttérnél, kint maxos auto fényerőnél (manuálissal nem lehet maxra tekerni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest