- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
::Trunks:: #7514 üzenetére
Power gomb +hangerő le? Nyomva kell tartani vagy 10-15 másodpercig.
-
SteveBeard
senior tag
válasz
::Trunks:: #7285 üzenetére
Nem telesírom, de jobb, ha mindenki tudja, hogy olyat árulnak, amiről halvány fogalmuk sincs, hogy mi az.
Nem a Tescoban vettem, milyen válasz az, hogy nem áll módjukban ellenőrizni, hogy mit adnak el?
Ez baxta fel az agyam, nem az a 2500 Ft, amit elbuktam. -
Icetee
aktív tag
válasz
::Trunks:: #7176 üzenetére
Ha sűrűnk csinálja, akkor az aksid gatya.
Nekem tök jól bírta de egyszer csinált olyat, hogy eljöttem otthonról 60% körüli akkuval. Világítottam pár percet kint a hidegbe és mire megnéztem 35%-on volt az akku. Kicsit lesokkoltam.Aztán fél óra múlva akartam telefonálni és már halványan világított és láttam, hogy 5% az akku. Gondoltam egy hívást csak kibír még de nem. Lemerült. Aztán hazajöttem, feltettem töltőre és néztem milyen gyorsan tölt. Szerencsére rendesen, időarányosan töltött a készülék. Aztán megnéztem az akku használatot és a facebook meg a messenger volt a legnagyobb fogyasztó. Akkor írták is sokan a play áruháznál, hogy hasonlót tapasztaltak.
Azóta nem volt ilyen gondom, de akkor levert a víz, hogy akkut kell cseréltetnem
-
TommyNagz
senior tag
válasz
::Trunks:: #7174 üzenetére
Nem kene allandojan tolton tartani. Kezd doglodni az akksi.
-
Valkűr
addikt
válasz
::Trunks:: #7089 üzenetére
S6- ra később jön, még csak most indult az S7- re is.
-
icemad
nagyúr
válasz
::Trunks:: #7089 üzenetére
Persze. Az s7 tulajoknak.
-
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #6965 üzenetére
Elárulhatnád, hogy mit jelent a "szefós".
Hogy benned hiba van, arra szerintem más is rájött. -
Apollo_21
addikt
válasz
::Trunks:: #6937 üzenetére
Itt nem az "android" limitál..maga az akku túl tré egy ekkora tudáshoz...sokan ezért vettek plus-t.
-
simongab
senior tag
válasz
::Trunks:: #6949 üzenetére
Ha megrajzolod az apple és a samsung prémium termékek árgörbéjét meglepődve tabasztalod hogy az apple termékek áresése a bevezetés utáni időkben (is) nagyságrendekkel nagyobb...
-
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #6949 üzenetére
3 hónap alatt biztosan nem fog 100 ezret esni a samu ára. Ne essél túlzásokba, mint az állítólagos telefonjaid számában. Tényleg nem való neked semmilyen androidos telefon. Az almáshoz nem kell érteni semmit, jó lesz az neked.
-
KYZRR
őstag
válasz
::Trunks:: #6935 üzenetére
Augusztus óta volt s6e nekem is, decemberben cseréltem le z utódjára, ezalatt a 4 hónap alatt egyetlen egy lefagyás, illetve radikális akku merülés sem volt, 1800 órás üzemidővel adtam el a telefont.
Note4-nél előfordult, hogy amikor nyaralás után merült 30%-ot a készülék, mert töltötte fel a cloudba a videókat illetve képeket..Olyan nincs, hogy csak magától merüljön 45%-ot egy telefon.
-
mati12
senior tag
válasz
Ez a kijelentés enyhén barokkos túlzásnak tűnik,hacsak nem valami gsm boltod van.
Mert ha figyelembe vesszük,hogy mióta vannak Iphone-ok illetve Androidos készülékek kereskedelmi forgalomban akkor könnyedén kiszámolhatjuk az általad megadott adatok alapján,hogy neked minden második hónapban új készüléked van. Ami persze nem elképzelhetetlen,de valljuk be kissé fura. -
Marquess
tag
válasz
::Trunks:: #6940 üzenetére
Ha eltudod adni,akkor tedd azt már úgyis kifutott termék sajnos,de várj szerintem 1-2hónapot a vásárlással,mert jön ki az új galaxy s8 és az biztosan jobb lesz,nagyobb akksi stb...
De,ha szereted az iphone-t akkor vegyél azt,csak elég húzos leszTöbbieknek:Igazából a Samsung is elismerte,hogy a s6 edge telefon akksija elég gyenge,ezért is raktak a s7-be 3600 Mah akksit.
-
Marquess
tag
válasz
Az Iphone akksija sem jobb... Iphone 6s-nél jobban birja, a galaxy s6 edge.
max az új iphone 7 de állítólag, az sem egy csúcs és naponta kell tölteni... -
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #6935 üzenetére
Jobb lesz neked (meg nekünk is), ha gyorsan eladod és veszel egy almásat. Nem is kellett volna próbálkoznod androiddal, mert elvégre tökéletes az almás, igaz?
-
KYZRR
őstag
válasz
::Trunks:: #6933 üzenetére
Pontosabb adatokat tudsz esetleg mondani nekünk?
Akkumulátorhasználatnál mi van/volt kilistázva?
45%-ot CSAK akkor merülhetett, ha valami wakelockolta a telefont...GSAM Battery Monitorral nézd meg hogy mi használja az akksit éjszaka..
-
phobos86
csendes tag
válasz
::Trunks:: #6931 üzenetére
Te jó ég..
Nekem ma reggel egy szundi után nem volt hajlandó újra csörögni az ébresztőm.. elég bosszantó emiatt elkésni a melóból. -
toompa
őstag
válasz
::Trunks:: #6875 üzenetére
Igen-igen!
.Az S4-emet én is imádtam!
Volt Alpha-m is,azt is szerettem. A gyenge akku ellenére is.
-
Marquess
tag
válasz
::Trunks:: #6612 üzenetére
ehh az durva... gondolom a javítása van vagy 40,000 forint..Pont azon agyaltam ha zöld színűt veszek,ami elméletileg limitált széria volt,ha betőrik a képernyője akkor lehet nem is tudnam már hozzá zöld színű előlapot+űveget szerezni?
-
Kékes525
félisten
válasz
::Trunks:: #6410 üzenetére
Próbáld meg a wipe cache partitiont.
-
Ákkk
addikt
válasz
::Trunks:: #6147 üzenetére
Lehet rá vigyázni senki nem mondta, hogy törhetetlen vannak olyan készülékek amelyek jobban bírják ezt mint a cat stb.
Egy autót is össze lehet törni nem kell ahhoz gyorsan se menni. -
Fehercsoki
aktív tag
válasz
::Trunks:: #6132 üzenetére
Én sem látok semmit, telekomos vagyok. Egyébként telekom általában később szokta kiadni a frissítéseket?
-
erik88
aktív tag
válasz
::Trunks:: #6132 üzenetére
nálam sincs. Tmobilos vagyok T-s rommal.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
::Trunks:: #6103 üzenetére
néztem pár videot youtube-on és én is újraindítottam. all ok.
-
subset
senior tag
válasz
::Trunks:: #5951 üzenetére
Látom, hogy fut a telódon a "Peel Smart Remote" app.
Nem lehet, hogy az kavar be ? -
madgie
titán
válasz
::Trunks:: #5647 üzenetére
Szívesen
Mondjuk nekem OTG kábelért sikított, de nem volt kedvem megkeresni
-
madgie
titán
válasz
::Trunks:: #5644 üzenetére
Gyári Samsung Smart Switch program, iOS (iCloud) mentésből áthozza, amit akarsz (a képeket is).
-
madgie
titán
válasz
::Trunks:: #5638 üzenetére
iCloud...
Meg amúgy sem az a biztonsági mentés lényege, hogy szemezgesd a jpg képeket, hanem az, hogy teljes reset vagy masik készülék esetében betűről ott folytasd, ahol azelőtt hagytad a telefont.
-
madgie
titán
válasz
::Trunks:: #5635 üzenetére
"nem úgy,mint az apple termékeknél"
Hogymicsinász? Nem sok jobb out of box backup megoldás van az iOS-nél.
-
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #5624 üzenetére
Ami simán egyéb módon is menthető, azt felesleges smart switch-csel menteni. Arra bőven jó a Total Commander MediaAudio2 pluginjét felhasználva egyszerűen kimásolni. Tehát képek, videók, zenék másolására bőven jó és nagyon gyors.
Ami ezzel nem megy, azt kell a smart switch-csel menteni (pl: névjegyzék, híváslista, beállítások, stb) -
icemad
nagyúr
válasz
Mi a francnak 1500 kép egy telefonra?
-
tomee007007
addikt
válasz
Akkor meg van a mai programod
-
senior tag
válasz
Mondjuk van egy mentésem, kb 1300képről, de akkor is... Az lenne a program lényege,hogy 100%-ig vissza állítja a telefont. Nevetséges.
-
tomee007007
addikt
válasz
::Trunks:: #5622 üzenetére
Igen,olvastam. Most úgy néz ki a gyári visszaállítás megoldotta. Páromnak is van egy S6 edge-e, nála nem volt ilyen probléma.
Érdekes mindenesetre, azért ez nem kis bug...mi van ha teljesen lezárolja a készüléket ugye???? -
spider80
őstag
válasz
::Trunks:: #5602 üzenetére
Ha nova launchert használsz,akkor van azt hiszem ez a keverés,hogy az oldalsó gombot kell megnyomni először,és úgy ujjlenyomattal feloldani utána.
-
bounty123
őstag
válasz
Nekem kizárólag újraindításnál szokta a pint kérni ujjlenyomat helyett, amúgy soha.
-
guriga1234
addikt
válasz
Smart Switch
-
Wapmester
senior tag
válasz
::Trunks:: #5600 üzenetére
nem hibásodott meg a home gomb?
-
Wapmester
senior tag
válasz
::Trunks:: #5598 üzenetére
töröld a régi ujjlenyomatot és csinálj újat.
-
Zenesz88
csendes tag
válasz
::Trunks:: #5569 üzenetére
Üdv. A Tegnapi frissítés óta nekem is ugyan azt csinálja. A kijelzőm hibátlan
-
Nite
őstag
válasz
szoftverhiba, nekem is csinalja
-
tomee007007
addikt
válasz
Valószínű hogy közre játszik a repedés. Tegyél vele egy próbát gariba, de sok reményt ne fűzz hozzá..
-
blt.62
őstag
válasz
::Trunks:: #5354 üzenetére
-
gidion90
tag
válasz
És akkor mit tudunk tenni? :S Akkor ez lehet nem is akksi gond? Amúgy most azt is észrevettem, hogy tesóm töltőjével gyorstölt, az enyémmel meg 3 óra alatt töltődik, szerintem tönkrement a töltőm is meg akksi is...
-
senior tag
válasz
8%-ot merült , igaz az éjjeli óra megy rajta az edge kijelzőn.
-
icemad
nagyúr
válasz
::Trunks:: #5330 üzenetére
Melyik programmal zártad be?
-
válasz
::Trunks:: #5325 üzenetére
Vigyázz, mert a szupi-hipi iPhone is képes valami beragadás miatt lemerülni.
-
tomee007007
addikt
válasz
::Trunks:: #5325 üzenetére
Valami nyilván szívja az aksit. Nézd meg az aksikezelőben. Egyébként így 2% körül kellene merülnie.
-
válasz
::Trunks:: #5293 üzenetére
Amennyiben max. fényerőn használod, ne lepődj meg rajta, ha merül, mint a Titanic.
Az automata fényerő nem véletlen lett kitalálva.
-
bounty123
őstag
válasz
Én megpróbálnám másik billentyűzettel, pl. a swiftkey-t tudom ajánlani, eleve jobb a gyárinál.
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Az egyes számú probléma nálam is fennáll...őrületbe kerget.
Férjemnél s6-on nem jelentkezik, 6os droiddal sem...nálam az edge-n sajnos jelen van... -
icemad
nagyúr
válasz
Persze. Ez ilyen is marad. Az egyetlen megoldás, ha csinálsz egy factory resetet.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
::Trunks:: #4988 üzenetére
Szia. Sajnos csak egybe lehet cserélni a komplett kijelzőt.
-
bounty123
őstag
válasz
::Trunks:: #3799 üzenetére
Javaslom pl. a nova launchert, ezen kívül még rengeteg hasznos, testreszabható lehetőség van benne.
-
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #3799 üzenetére
Az kizárt.
-
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #3793 üzenetére
"Alsó ikonokat ,hogy lehet változtatni? a menübe lépő gombot akarom középre" - hosszan érinted és oda húzod, ahova akarod. Szerintem olvasd el a kézikönyvet, le van minden írva. A még fel nem tett kérdéseidre is választ kaphatsz.
-
iSonic
addikt
válasz
::Trunks:: #3791 üzenetére
gratz
sikerült garanciásat kapni, vagyis csak forgalmazói változatot vettél?
-
iSonic
addikt
válasz
::Trunks:: #3743 üzenetére
Helyes jól tetted, hogy csatlakoztál a sötét oldalhoz!
Igen van hozzá pár leírás, de sok fórumtárs tud ebbe segíteni Neked.
Ping-Pong root procedúra.
Cris99
ismerősömnél is ugyanez a mizéria volt Edge Plus esetén, ő fogta visszavitte és lecserélte erre: [link]. Tökéletesen megy Neki vele és még nagyobb mA-t is add le. -
iSonic
addikt
válasz
::Trunks:: #3735 üzenetére
jól is teszed
-
tomee007007
addikt
válasz
::Trunks:: #3730 üzenetére
Érdemes lehet, de normális helyen nem gondolnám hogy sokkal lejjebb megy. Ha most meg is veszed 40-50 ezerrel olcsóbban, kétes gsm boltban, fél év múlva kevesebbért is tudod majd eladni mint ha "normális" helyen vennéd.
De Te tudod.. -
senior tag
válasz
::Trunks:: #3729 üzenetére
Meg lehet varnom kene legalabb 1 hetet. Karacsonyi learazas miatt esetleg.
-
törölt tag
válasz
::Trunks:: #3725 üzenetére
azért ezt a Lumia 950-t gondold át ! Windows 10 félkész,appok nincsenek,maga a telefon sem tökéletes (Én is nézegettem,de főleg iOS után csalódás lenne)
Más:
Nem értek hozzá,nem tudom,de esetleg nem lehet,hogy pont azért mennek tönkre a telefonjaid,mert ilyen " olcsóbb " helyről vásárolod őket ? -
pohár
félisten
válasz
179-ért van már gyártói garis a FirstPhone-nál is (de csak a fekete ennyi)
-
iSonic
addikt
válasz
Megértem persze én sem akartam nagyon lecserélni a note 3-mat, de a gari végén voltam és tudtam, hogy utána tuti leejtem, amilyen szerencsém van
Lumia 950 annyi szempontból lehet jó számodra, hogy sokkal kötöttebb rendszer, mint a IOS, viszont csomó alkalmazás fizetős, míg android-on van mindenre ingyenes alternatíva
-
iSonic
addikt
válasz
::Trunks:: #3723 üzenetére
[link] Ezen a linken szemezgess. 149k-kért is vannak csak kérdés, hogy magyar verzió meg, hogy mit kapsz hozzá.
-
iSonic
addikt
válasz
::Trunks:: #3721 üzenetére
edigital-nal most láttam leértékelve 199k-ra minden színben egyébként nagyon bestbuy bolt nincs, ahol adnak 2 év gyártói garit meg mindent hozzá ott vegyed szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest