- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Teljesen más a kettő, itt egy kicsit elvesztél.
Bár nekem sem tetszett ez a húzás a custom rom kedvelésem miatt, de egyrészt van/lesz rá gyógyszer, másrészről az Android nyitottsága szemben az iOS-sal még mindig megmarad.. Abba nem tud belenyúlni a Samsung. Ezzel együtt nekem sem tetszik, inkább optimalizálásra fordíthatnák az energiáikat, bár külföldi linux témájú oldalak tanulmányozása során kiderül, hogy a fejlesztőik igen seggek tudnak lenni az egészhez.. -
epakla
tag
Szia!
Teljesen egyetértek Veled!
Elsők közt vettem meg én is az S4-et, volt már HTC-m, lányom Iphone 5-öt használ, tehát vannak ismereteim.
Az, hogy valakinek szívéhez, lelkéhez, pénztárcájához mely készüléktipus áll közel nyilvánvalóan egyedi meghatározottság kérdése. Nyilvánvaló az is, hogy extrém problémák felmerülésének esetét leszámítva mindenki saját készüléktipusát "isteníti".
Száz szónak is egy a vége, az S4 egy kiválóan eltalált, magas minőséget képviselő darab, leszólni, méltánytalanul, megalapozatlanul bírálni cseppet sem elegáns dolog.Szép napot Neked és minden fórumtársnak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest