Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
válasz
Gizmo94 #15881 üzenetére
ne már... és szerinted ha beégne a kijelző (idővel) kijelző csere miatt garancia menne?
Azért ez nem semmi, hogy kijelző csere is kell emiattja és tokban leesik és így megsérül ez is vicc, mert tok nélkül, ha megsérül ok...
(#15884) tothl Na de, beégésre nem foghatja rá a fizikai sérülést vagy? -
Bossi
őstag
Lenne egy kérdésem...:
valaki esetleg tudja mi az a program ami fut (demo) videóként a boltokban S4-en?
Az fellelhető/letölthető valahol?köszönöm.
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
esetleg van valakinek ilyen?
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
lehet lesz egy ilyen tokom eladó akit érdekel kereshet privátban. (remélem nem gond, hogy ezt írtam ide)
-
Bossi
őstag
Szerintem ez a tok jó itt a készülék a gumi belső résszel érintkezik ami nem fogja sérteni a készüléket...
nekem most ven rendelés alatt nagyon várom, hogy megérkezzen. -
Bossi
őstag
válasz
mézespálinka #14555 üzenetére
Szia,
nekem T-s rommal volt a galériában akadás, lassúság rátettem egy gyári romot azóta jó.
-
Bossi
őstag
válasz
königarjen #14503 üzenetére
Értem amit mondasz de, Te azt értsd meg, hogy akár egy lopott készülék is lehet nálad csak megbuherálva
-
Bossi
őstag
válasz
königarjen #14499 üzenetére
itt nem lehet kérdés sőt még nekik kellene kárpótolni téged a helyzet miatt akár útiköltség stb. én simán leverném rajtuk azt is.
Akkor, ha problémáznak rendőrség, fogyasztóvédelem megemlítése sokat segíthet. -
Bossi
őstag
válasz
königarjen #14475 üzenetére
nem akarok beleszólni de, én nem várnék semmire ezzel a készülékkel...
Ja sőt a helyedben közzétenném a bolt nevét csak, hogy tanuljon mindenki az üzlet is belőle... -
Bossi
őstag
válasz
königarjen #14472 üzenetére
Azért ez durva így eladni készüléket boltba, mert ha valami "okos" eladó bepaliz valakit az sem korrekt és finoman fogalmaztam de, egy üzlet...
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
na tegnap lecseréltem a t.s romot és sokat javult a helyzet...
A galéria már jobb mint volt, a névjegyzék sem akadozik tehát van javulás. -
Bossi
őstag
Ok értem, nekem t-s akkor sem lesz gond, ha XEH romot rakok rá megmarad az IMEI?
(#12741) dani0113 a recseg úgy értve, hogy a galériába belépés vagy kilépés nem folyamatos/gördülékeny hanam picit akad... de, tényleg picit
a névjegyek görgetése szintén...
-
Bossi
őstag
Akkor szerinted nullázás, aztán akár t-s rom vagy egyéb odinnal, újra nullázás és próba?
Kengyel, dani0113 értem nálatok nincs, vagy csak nekem nagyok az elvárásaim... amiket írtam "hibának" lehet sok embernek nem tünne fel, és ezt most nem azért mondom, mert valami szakértő vagyok csak 1 év alatt szinte az összes csúcs készülék volt tulajdonomban,
Az előző készülékemhez viszonyítva írtam ezeket de, tényleg lehet, hogy valami más gond van és érdemes lenne újrahúznom az egészet...(#12738) kali mindenképpen efs mentés kell ugye akkor is, ha t-s romot rakok fel?
-
Bossi
őstag
Szioasztok,
nekem t-s S4-em van, t-s gyári rommal van értelme cserélnem gyári samu romra, jobb lesz mint a t-s?
Van esetleg ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Van pár dolog ami idegesít az S4 esetében, csak emiatt cserélnék romot... viszont, ha ezek a dolgok megmaradnak nem variálnék.
Azok a dolgok amik idegesítenek:
néha megreccsen a készülék kicsit igaz de, ne már...
gyári tárcsázó mint az elődöknél szerintem tudja mindenki mire gondolok (exdialer ven fent most is)
galéria sem tökéletes ott is vannak "akadások" nem vészes de, van
böngésző sem tökéletes szerintem lassú a chrome, és a gyári is."nem off csak vélemény" optimus g használata után tartom idegesítőnek, ott nem voltak hasonló problémák...
a segítséget előre is köszönöm.
-
Bossi
őstag
válasz
rolcsibácsi #12253 üzenetére
Szia,
akkor biztos, hogy felrakhatok sima samsungos rom-ot nem lesz gond a garanciánál?
Még annyi, hogy sima gyári rom felrekása esetén is kell efs mentés vagy ott nem szükséges...köszönöm.
-
Bossi
őstag
válasz
rolcsibácsi #12249 üzenetére
attól, hogy felteszek gyári romot nem lesz gondom nem igen volt még szolgáltatós készülékem, később visszarakható a gyári t-s?
Még annyi, hogy rengeteg a hozzászólás nem olvastam végigmost is odin a ROM cserére használt program ill. van valami leírás...?
Ja és amit írtál, hogy optimalizálni kell azt is tudom én vagy rom kell hozzá, ha vannak módszerek arról van leírásbocs a sok kérdésért
köszönöm.
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
a napokban vettem S4-et csak nyaralni voltunk pár napot és nem volt időm mélyebben foglalkozni vele...
A kérdésem az lenne (és most ez nem off), hogy mindenkinek ilyen "lassú, akadozós" itt-ott? LG Optimus G-m volt és annál nem voltak ilyenek az S4 erősebb hardverrel rendelkezik tehát jobbnak kellene lennie... ja T-mobilos lehet belenyúltak a rom.ba és azért ilyen Pl. a boot animáció tök szar t-s...válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest