- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoe
tag
Ez így igaz,sajnos a képekkel kapcsolatosan,de amúgy jó kis telefon
Igazából azt is kérdeztem az előző hozzászólásomban hogy használ-e valaki valamilyen progit
ami javít egy kicsit a képeken mert ahogy nézegetem nagyon sok fényképező program létezik és mindegyiknek sok + és - véleménye, de s4-re való kifejezetten nincs. -
Yoe
tag
válasz
kengyel #39509 üzenetére
Na ja a sok sörtől elég nehéz mozdulatlanul állni és még nehezítésként fókuszálni is.
Amúgy ahogy észrevettem nem csak a napfény tud bevilágítani hogy homályos kép legyen ,hanem szobában az ablakból beáradó fény is.
Az az igazság hogy nem csak kint napfénynél szeretnék jó képeket csinálni hanem szobában is jó lenne ha használható lenne.
Sokan erre mondják hogy használjam a fényképezőgépet ha jó képet akarok.
Nagyon bíztam az s4-ben és a sok tesztben meg a fotókban amiket felraktatok végre egy készülékben benne lesz minden csúcs dolog. -
Yoe
tag
Sziasztok!
Hogy lehet az s4 a legjobb képeket csinálni,valamilyen progival vagy különleges beállítás van valami?
Sajnos én csalódtam egy kicsit a kamerában sokkal jobbat vártam.
Amiket felraktok fotókat mintha nem is s4 készültek volna,de lehet én vagyok béna.
Nekem világosak a képek és ha úgy tartom hogy egy kis fény bevetődés is van akkor meg világosak is meg homályosak is.
Minden frissítésből a legújabb van és független.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest