- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #32956 üzenetére
Nem, de nem is a dobozról/tartozékokról volt szó...
-
galaxys80
veterán
válasz
mgTerminator #32890 üzenetére
Csak 100%-nál?
Utána meg megjavul? -
nggabi
félisten
válasz
mgTerminator #32871 üzenetére
mostanában kali papa nagyon igyekszik h egyszerűbben fejezze ki magát, és sikerül is általában. örüljetek neki h itt rontja a levegőt
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #32872 üzenetére
Aha gondolkoztam azon is csak írták hogy a TW alapú romok alatt van csak ez a jó kamera és gondoltam ezt nem cserélném le, bár jelenleg a 4.3-al is teljesen megvagyok elégedve
-
nggabi
félisten
válasz
mgTerminator #32819 üzenetére
ez az identitásod nagyon eltérő, úgyhogy mindjárt karóra felhúzásra kerülsz egy tiszta alapra...
-
válasz
mgTerminator #32819 üzenetére
miként írnék le valamit, ha magam sem érteném? nem lenne túl életszerű...
olyan, és kész! link -
válasz
mgTerminator #32817 üzenetére
én csak akkor írok ilyet, ha tényleges eltérés van.
Valken; ennyi előnye van a szolgáltatós firmware verziónak, hogy abban csak az az egy érték szerepel, így bármire is kerül felhúzásra, adott szolgáltatós identitás áll be.
-
válasz
mgTerminator #32801 üzenetére
nem jelent mást, amit írtam.
Vikooo; amennyiben nem segít az újraindítás, úgy kapcsolódó beállítások és alkalmazások ellenőrzése, mert a frissítéssel sok esetben visszaáll az alapértelmezett beállítás.
olyan is előfordulhat, hogy egy utólag telepített alkalmazás rendben volt 4.3 alatt, de nem müködik megfelelően a 4.4.2 rendszeren, ennek kiszűrése is megoldást jelenthet.
végszükség esetén a rendszer teljes nullázása. -
tihi_
tag
válasz
mgTerminator #32744 üzenetére
Igen, az egyszerű, de számomra kevésbé tetszetős megoldás lenne! :-)
-
válasz
mgTerminator #32740 üzenetére
pedig nem parasztvakítás, simán jelzik a problémát a gyártó irányába, ha a szolgáltatós - vagy általa preferált - alkalmazás nem integrálható valamiért, esetleg nem fut megfelelően!
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #32718 üzenetére
A T. nem hiába dobálja vissza a Samsung felé a romokat. ( vagy ezt pontosan ki tudja ) Az igaz hogy mostanában később adják ki, de legalább teljesen jól működik.
Még a 4.4.2 esetében ezt nem tudom elmondani, mert még nincs kint. De viszont a 4.3 esetében a rom igen stabil lett . -
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #32718 üzenetére
A független már kint van, van benne néhány bug. A T-nek meg van az a jó szokása, hogy ül rajta egy-két hetet. Talán ez idő alatt észreveszik és javíttatják. Részemről ezért nem toltam még fel független romot.
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #32714 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy jobban van optimizálva. Tavaly nyáron vettem a telefont, azóta a T.s rom van rajta, és hidd el semmi komolyabb gondom idáig nem volt vele.
Az aksiidőtő is tökéletes, és a mindennapi működése is megfelelő.
Ha nincs komolyabb gond valamivel, akkor minek váltson az ember !A sok felesleges T.s alkalmazásokat törlöm, letiltom és így nálam szépen dolgozik .
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #32700 üzenetére
Itt nem a rinyálásról van szó , hanem nekem maga a T.s rom bevált.
Kicsit másképp is fogalmazhattál volna !
-
nVIPER
senior tag
válasz
mgTerminator #32670 üzenetére
Nincs, az enyémbe az E.ON szógáltassa az áramot
-
Gyula84
veterán
válasz
-
Steelheart2
őstag
válasz
mgTerminator #32668 üzenetére
Annyival gyengébb a Note 2?
-
Gizmo94
veterán
válasz
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #32559 üzenetére
Ezt most r=1 userek szermszögéből írtam, nálam Total Commanderrel hibátlanul mennek ezek a fájlműveletek.
(#32562) T0rnad0: [link]
-
mycso
veterán
válasz
mgTerminator #32383 üzenetére
De, jó még soha nem is néztem s4 szétszerelős videót. Mindig csak irogatták páran, hogy mekkora rettentő bonyolult...hát ez semmi.
-
madkiller
őstag
válasz
mgTerminator #32383 üzenetére
Az szép kínába/koreába ezt a telefont egy marék apróból legyártják
Teljes költség 1-2% az alapanyag.
Kijelző lehet bent a legdrágább. -
Vikooo
addikt
válasz
mgTerminator #32300 üzenetére
Csak a demo S5 nek van 8 giga szabad helye a rengeteg demo cucc miatt, a kereskedelmi forgalomban kaphato 10+ giga.
Ez olyan mint amikor valaki elkezdte terjeszteni, hogy nincs micro sd... -
zzola
titán
válasz
mgTerminator #32295 üzenetére
Igazad van, de a Samsung igazán megengedhetné, hogy az ember válasszon....Én örömmel használnám ezt a készüléket GE rommal, ha lehetne....
Persze attól nem lenne jobb a kijelző sem... -
galaxys80
veterán
válasz
mgTerminator #32291 üzenetére
Valamiért nálad mindig előjönnek, ilyen anomáliák ennél a telefonnál.
Ha nekem ennyire nem jönne be és ennyi gondom lenne vele már rég eladtam volna.
Szar kamera, szar kijelző, szar TW. -
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #32291 üzenetére
Nekem ez a 2. S4-em az elsőt megjelenés napján vettem az is lilult, most ez is lilul, az első egyik szoftverrel lilult a másikkal nem, de amikor nem lilult akkor meg korom sötétbe látszódott, hogy nem kapcsolnak ki a pixelek ezért nem lilul, de akkor meg a fekete nem volt rendes, vöröses volt, ezek váltakoztak felváltva, ezért gondolom, hogy a kijelző a bűnös, ha jól tudom a note3 is ilyen, pedig az már újabb
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #32289 üzenetére
Dehogy, itt a kijelzővel van baj, ezért nincs megoldás megjelenés óta erre a problémára
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #32249 üzenetére
Tudom, azért kérdeztem...
-
Dare2Live
félisten
válasz
mgTerminator #32251 üzenetére
Azért kérdezem mert korábban volt vmi bootloaderes hülyeség, hogyha felmet 4.4 akkor már nem lehet 4.3ra visszamenni. De más pl AOSPs 4.4et attól még fel lehet rá tenni, hogy felment rá a hivatalos 4.4?
-
Bazsa74
tag
válasz
mgTerminator #32214 üzenetére
Igy sem jó. Akkor marad a szervíz
-
netcore
tag
válasz
mgTerminator #32211 üzenetére
nem cm rom van fent
esélyt sem adtam a knox nézésére nekem is ugrott már régen , szétszedve akksi nélkül várta a teló és közöltem hogy sietek úgyhogy ő is siessen -
Bazsa74
tag
válasz
mgTerminator #32207 üzenetére
Nem használok tokot és nem látom, hogy bármelyik lik el lenne tömődve
-
válasz
mgTerminator #31944 üzenetére
5s
a galaxy s szériás típusok (s, s2 és s4) között és után nem merek simát venni, csak amikben van "s", így volt 4s, és most 5s. -
válasz
mgTerminator #31645 üzenetére
mindig magadra veszed, pedig egyrészt nem csak rólad van szó állandóan, másrészt pont az az egyenes ember - legalábbis szerintem -, aki korrekt módon leírja a történteket még akkor is, ha épp ő hibázott, nem pedig sumákol, ferdít...stb.
-
válasz
mgTerminator #31580 üzenetére
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
mgTerminator #31551 üzenetére
-
torreador22
senior tag
válasz
mgTerminator #31539 üzenetére
Nem baj csak ahhoz minek egy knox0:0 ás telefon miért nem jó a knox0:1.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #31548 üzenetére
Én meg azt nem értem miért nem fogják fel néhányan, hogy az Android arra készült, hogy romold a telefont, alakítsd teljesen kedvedre, legyen teljesen variálható, testreszabható. Ez (volt) a lényege.
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #31405 üzenetére
Miért szarabb mint a régi? De egyszerre írtuk :-)
-
tothl
addikt
válasz
mgTerminator #31405 üzenetére
Miben szarabb az új kijelződ ?
-
trobi28
addikt
válasz
mgTerminator #31395 üzenetére
Tokot se használsz?
-
kelzsoca
félisten
válasz
mgTerminator #31373 üzenetére
Jah nem, csak téma volt a 4.4 meg az ART, aztán ránéztünk gyorsan, hogy mi a helyzet.
-
vick33
tag
válasz
mgTerminator #31114 üzenetére
Az alaplapot értem. Az akksit még csak csak:-) Na de a kijelző?
-
válasz
mgTerminator #31114 üzenetére
És mi volt a hiba oka, és milyen szoftver verzió van rajta?
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #30988 üzenetére
Nem tudom Ti mit csináltok vele, de nekem annyira stabil eddig, mint a többi android!
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #30982 üzenetére
Szóval S600 is elég azért még a játékokhoz is
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #30978 üzenetére
És a S800-al jobb lenne?
-
válasz
mgTerminator #30974 üzenetére
pont ezért vadásznám ezt...
-
válasz
mgTerminator #30922 üzenetére
sok más téren meg nem tud annyit, illetve kompromisszumosabb, mint az s4.
a sebesség nem minden...borsodika; nem feltétlenül az elenyésző rétegnek fejlesztenek, hanem új irányokba is nyitnak, és ha látatlanban is látnak benne rációt - márpedig ettől több is van, hiszen előrzetes felmérések is készültek, külsős cégek is nyilatkoztak -, akkor meglépik.
-
tothl
addikt
válasz
mgTerminator #30907 üzenetére
Nem ertem mi a problemad azzal ha egy meg nem letezo rendszeren egy alkalmazas nem tud irni az sdkarira. Nem tudtad kivarni a sorat ez a te bajod.
Egy csomo alkalmazast mar frissitettek az s4 kitkatjara es mukodnek hibatlanul. -
válasz
mgTerminator #30907 üzenetére
nem a tesztelésre kiadott verziók alapján kell minősíteni, a gyári végleges 4.3 kifogástalan, és a 4.4 is biztos jó lesz.
-
Szakiii
addikt
válasz
mgTerminator #30905 üzenetére
S4-re se fog jönni semmi? Nincs 1 éves a telefon... -.-" S3 20 hónapja jelent meg szóval ha nem jön rá már akkor is teljesítette a nexus szintet a 4.3-al. Hozzáteszem hogy pl a htc one x 4.1nél befejezte.. ahogy a lg 4x is. Samu támogatja messze a legjobban a csúcs telóit.
-
válasz
mgTerminator #30893 üzenetére
nem, egyáltalán nem rád célozgattam, sokkal húzósabb hozzászólásokat találni, ahol nulla hozzáértéssel nekiálltak olyan műveleteknek, amik még a gyakorlott felhasználóknak is odafigyelést igényelnek, és sokszor ki is nyírták a rendszert.
vick33; minden kivitelezhető, de biztos sokkal több embernek állna görbén a szája, ha például az ios módjára oldanák meg, hogy na akkor ezt tedd tönkre szoftveresen...
a másik dolgot fordítva is látom, és sok fórumos példa alá is támasztja a meglátásomat, miszerint a felhasználói hiba okán kinyírt telefonokat is javítják általában garanciális kereteken belül, és nem vetetnek újat. -
borsodika
őstag
válasz
mgTerminator #30882 üzenetére
Szerencsére nekem 1 régebbinek mondható 4.4 leak van fent ami még nem nyúlt a bl-hez. De a Samsung eddig pont ezért volt eddig jobbnak mondható a többi androidos gyártóhoz képest mert viszonylag jó cuccokat gyártottak és nagy volt rá a custom support de így meg pont elvesztette ezt a tulajdonságát.
-
galaxys80
veterán
válasz
mgTerminator #30877 üzenetére
Most komolyan mondod, hogy a Samsung tehet róla, hogy te feltettél egy nem hivatalos teszt romot és meghalt a telefonod?
Ne vicceljünk már.
Egyrészt rengeteg ember feltette és nem lett baja tőle.
Másrészről meg azzal, hogy feltetted vállaltad, hogy tesztelő leszel.
A hibák pedig a teszt során jönnek elő.Azt hiszem pont az,ilyen esetek miatt találták ki a knoxot.
Amit teljesen meg is értek. -
tothl
addikt
válasz
mgTerminator #30877 üzenetére
Szerintem meg magadnak alapvetően..
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #30875 üzenetére
Ezek után akkor nem is próbálom asszem.
-
vick33
tag
válasz
mgTerminator #30841 üzenetére
A Nexus 5 van olyan smooth, mint az Iphone 5s. Az S4 meg hááát....
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #30771 üzenetére
Megnéztem, nekem is "Permission denied" felirat fogadott (bezzeg a belső tárhelyre megy a letöltés).
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #30768 üzenetére
Total Commanderrel minden gond nélkül megy az oda-vissza másolás, felülírás tárhely és kártya között (64 GB-os SanDisk kártyával).
-
válasz
mgTerminator #30735 üzenetére
azt is frissíteni kell a rendszer alatt, meg részint érdekük is.
lehet, hogy van az a pénzt, amiért régebbi firmware verziót adnak, de alapban biztos nem...babu87; szia, próbáld ki másik sim kártyával, mert amikor ilyen problémával láttam telefont - az note 2 volt -, ott nem minden sim kártya alatt jelentkezett a hiba, és arra lett leszűkítve a probléma.
a böngészést chrome alatt űzöd? mert annak az alkalmazásnak van ez a villogási problémája, a gyárival okés. -
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #30744 üzenetére
A rendszerprogramok többségét töröltem Titaniummal. Ja és wipeoltam a rom felrakása előtt.
-
borsodika
őstag
válasz
mgTerminator #30744 üzenetére
Akkor helyesbítenék: Knox-al van fűszerezve
-
válasz
mgTerminator #30735 üzenetére
Nem hiszem hogy a Te kedvedért fogják fel tenni az MGA-t. A legvalószinübb hogy a legfrisebb rommal fogod kapni, de lehet valami régen porosodó alaplapot adnak amin az van.
Download mod sem jön be rajta ?
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #30731 üzenetére
Extrém kukázással úgy tűnik, megoldódott a problémám.
A tied javításához sok sikert!
-
válasz
mgTerminator #30732 üzenetére
biztos a nem megfelelő bootloader miatt nem tudott települni a frissítés, és attól makkant meg.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #30731 üzenetére
Nah gyerekek... sikeresen kinyírtam! Töltőre sem reagál semmi, szerintem alaplapot fognak benne cserélni, vagyis remélem... pont most nem jön be a my samsung -.-
Leírom a történetet annak aki kíváncsi:
feltettem a legújabb leak-ot, mivel nem tetszett ezért feltettem rá az MJ7-et, de a bootloadert nem tallóztam be, faszán nem volt hang, aztán kiírta hogy van OTA frissítés, na mondom had szóljon, lejött, elindítottam a telepítést, közben kimentem a retyóra, aztán mire visszaértem már fekete volt a kijelző, azt hittem kész és be is kapcsolt, de nem, semmi, aksi ki/be, töltő, semmi... kb 90%-on állt az aksi és frissítés közben is töltőn volt, aksi nem púpos, még mielőtt valaki erre gyanakodna -
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #30723 üzenetére
relax!
ezen ne húzd fel magad.
szállj be te is a beer challenge-be az majd megnyugtat.várjuk a videót.
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #30724 üzenetére
Még ha menne is, nekem a régi BL kéne, ami miatt bármelyik ROM egy hulladék a GPU-driver idióta viselkedése miatt...
(#30728) Sebibalu: Igen, de mint írtam a BL attól még az új marad, és úgy nem érek vele sokat.
-
mentic18
aktív tag
válasz
mgTerminator #30719 üzenetére
A leakből mindent md5öt felraktál? Nem csak a nagy méretűt?
-
Maxentius
addikt
válasz
Én a BL miatt bosszankodom, nem lehet semmilyen 4.3-at így visszarakni.
-
szabo.norbi
tag
válasz
Miért? -
[P]laci
senior tag
válasz
mit rontottál már el?
-
galaxys80
veterán
válasz
mgTerminator #30698 üzenetére
Én mindig abban a hitben voltam, hogy a wifi-ért a kernel felel és a modemnek ehhez semmi köze.
De lehet, hogy rosszul tudtam. -
pedrobike
aktív tag
válasz
mgTerminator #30698 üzenetére
és mi tudok csinálni?
-
borsodika
őstag
válasz
mgTerminator #30609 üzenetére
mi a bajod a jelenlegi rendszereddel amiért ennyire upgradelni akarsz?
-
válasz
mgTerminator #30609 üzenetére
Nem. 4fileos az uj leak
-
borsodika
őstag
válasz
mgTerminator #30607 üzenetére
Ha valami ott is balul sül el akkor arra is ugrik a knox én nem próbálkoznék vele.
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #30602 üzenetére
Úgy gondolom, hogy nem igazán. A Beállításokban turkálva észre lehet venni a KitKat-et, de a fehér státuszsoron kívül ez egy legyengített 4.3.
-
borsodika
őstag
válasz
mgTerminator #30602 üzenetére
Ha van garid én nem tenném.
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #30599 üzenetére
Ezt a GPE-romot használtam, de az új bootloader nem engedi betölteni.
-
Kapanyél
őstag
válasz
mgTerminator #30554 üzenetére
Nem. Szinte semmit sem tud, csak gyors és jól ki lehet pucolni, de ahhoz elég a root is.
Szóval megérné, mert tényleg jó ROM, de a jótállást nem dobnám érte. -
zzola
titán
válasz
mgTerminator #30552 üzenetére
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #30488 üzenetére
Ellenben a Mass Storage mód nekem valamiért sehogy sem jön össze. Van jó ötletetek arra, hogyan lehetne mégis kivitelezni, hogy lássa a PC a microSD-t a telón keresztül?
-
hdman
őstag
válasz
mgTerminator #30483 üzenetére
Akkor talán valami időjáráselőrejelző progi, vagy valami ami folyamatosan rövid időközönként frissiti magát.
Tedd fel a betterbatterystats progik és nézz wakelockot.
-
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #30483 üzenetére
nekem éjjel nem megy a wifi, se 3g se net, se semmi.
csak 2G-n van a teló.
így 3-5 óra között esik 1%-ot mikor, hogy. -
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #30478 üzenetére
én meg azt nem tudom, hogy ha nem használom a telót, akkor ugye készenlétben van.
és akkor az akkustat szerint az első helyen a kijelző van (korábban ugye ment a kijelző, de éjjel nem), a 2. helyen meg az eszköz készenlétben elég magas %-al.
Ez így normális lehet?
Különösebben nem meríti ez a telót, csak érdekelne. -
hdman
őstag
válasz
Torrent.
-
Muffi
aktív tag
válasz
Jo mely alvo allapotban volt a telod!
de a kepernyo is 0..erdekes
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #30428 üzenetére
Vagy régebbi normál kinyitható Samsung telefont. Én is használok egy SGH-E720-at, gyakorlatilag tönkretehetetlen, igazi túlélőművész.
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #30414 üzenetére
Csak nem baszki...
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #30379 üzenetére
Legalább nem leszel kócos.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #30366 üzenetére
Azon ne múljék.
Lehet be kéne szereznem egy ilyet nekem is.
-
Muffi
aktív tag
válasz
mgTerminator #30302 üzenetére
Na ja! Ez igy jol nez ki nagyon! Nem uti a zold szin! Ilyennek kene lennie
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #30298 üzenetére
Nekem aztán mondhatod, én nem rootolok kingoval, mert nálam nincs olyan, hogy KNOX, így gond sincs vele.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
mgTerminator #30234 üzenetére
Uhm.
Mármint olyanra gondolok, hogy milyen romot érdemes feltenni és az milyen verzióra megy rá? Mármint I9505, I9505G. Vagy van még valami más esetleg amit érdemes tudni?szerk.: Most szerintem a root és cfw miatt független a telefon (vagy csak szeritnem?). Ha felteszek egy romot magamnak az megszüntetheti?
Vodás volt alapból mert az összes vodás alkalmazás rajta volt. -
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #30234 üzenetére
Kész katasztrófa ez a toipk.....
-
válasz
mgTerminator #30044 üzenetére
Parom s4-rol valtott. Nehezen szokta meg a meretet, de igy kb 2 havi hasznalat utan azt mondja, hogy nem cserelne vissza
Jobb akku ido, szebb kijelzo, es az s-pen nagyon jo dolog.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #30044 üzenetére
Sok mindenben. Kamera, nem lagol, akkuidő, stb. Bár nem sok időt töltöttem el vele, de jobb volt, csak mint írtam, nagy.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #30040 üzenetére
A note3 alatt. Mindenben, ez tény. Csak sajna az nekem túl nagy. :S
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #30036 üzenetére
Akkor a kábel szar. Még nem próbáltam ntfs pennel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest