Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
válasz
migabi24 #5765 üzenetére
szerintem meg annyira mindegy milyen product codeos... mindig előjön ez a téma
én még régebben szépen lehúztam a Nordic ME2-t felraktam és kész ennyi használom
aztán ha meg jön ennél is újabb akkor ez a régió tuti elsők között megkapja, vagy csak siman letöltöm samfirmare-ről azt csókolom.
-
Mangerd
aktív tag
válasz
migabi24 #5715 üzenetére
Szerintem se rossz az aksi teherbírása
majdnem 2 nap
4 óra kijelzővel -
Caaabi
senior tag
válasz
migabi24 #5694 üzenetére
Ez jó hír ! Mivel nem igazán találtam olcsóbban gyári garisat, vagy vodásat annál amennyiért hoztam már ki 1 db -ot és amennyiért magamnak még 1 db-ot szintén ki tudok még hozni orfk maximalista csomag 2 év hűségre ( 162 ezer ) így ha az s3 elmegy jövöhéten lehet magamnak is beruházom egyre, ha csak nem kapok valakitől addig valami jobb ajánlatot, pesten lenne egy vodás 130 ért, erről mi a véleményetek?
-
válasz
migabi24 #5681 üzenetére
Természetesen mindent törlök még a launcher kiegészítőit is!
Most a sima gyári van fenn és az is egy idő után elkezdi csinálni mint a többi, és pont ez az amit nem értek, mert az elején mindegyik halál gyors és egy idő után csinálják ezt!
Pedig nincs agyon pakolva a telefon!
Mostanában csak a Snapdragon battery saved vagy mi a neve azt tettem fel, lehet, hogy az a ludas, mert utána kezdte ezt el, ja és az aksi is sokkal jobban merül és melegszik a teló nagyon! -
FrezeR
senior tag
válasz
migabi24 #5494 üzenetére
Meg az is ott van lehetőségként, hogy akinek meglenne rá a pénze egyben, de mondjuk nem szeretné egyszerre elkölteni mind egy telefonra ezért belemegy a részletbe. Aztán kérdéses, hogy ki jár jobban hosszú távon az aki részletre veszi 2 évre lekötve magát, vagy az aki most egy összegben rendezi.
-
Laceeeee18
csendes tag
válasz
migabi24 #5104 üzenetére
Ez az Octa vs Sanpdragon egy meddő vita:
De azt szögezzük le, hogy az Octás verzió energiahatékonyságban joval nagyobb potenciállal rendelkezik.
A hardver szoftveres támogatása azonban kérdéses. a legtöbb tesztben minimális 5-6%os előnye van akkumlátoridőben a s600al szemben ám ez a későbbiekben jelentősen nőhet az octás javára, szimplán az architekturális előnyökből fakadóan.kamera: ugyanaz a szenzor teljesit szolgálatot mind2 teloban (Sony IMX135) de eltérő a képfeldolgozó algoritmus melyre azt mondják, hogy fényképek esetén több részlet látszik az octás verzióén ám videórögzítéskor a s600-as verziót prferálják.(Én nem láttam nagy különbséget)
CPU:
Leheletnyivel gyorsabb az octás verzió processzora de nem számottevő, mindennapi használatban észrevehetetlen.
GPU:
adreno 320(s600) vs PowerVR SGX544MP3 (Octa) Ez egyértelműen úgy látszik, hogy nyers számitási teljesítményben az Octás gpu joval erősebb, ám a gyakorlatban ez nem jelentkezik drasztikusan. Én tapasztalatom szerint az Octás verzióval a legtöbb játék gördülékenyebb-nek hat.
LTE talán a legnagyobb különbség a 2 telefon közt az LTE képesség ami s600ban megtalálható.
illetve valószínűleg a terméktámogatási is nagyobb lesz az s600énak. + gyártói garancia MOn.
Hangfeldolgozó egység: Mely papiron az Octás verzió egyértelmü előnyét mutatja látszolag hiszen egy Wolfson DAC került bele szemben az s600 integrált qualcom megoldásával. Ám ez az előny zsinte teljesen elvész az android rendszer hangfeldolgozó algoritmusa miatt. (Tapasztalataim alapján nincs sok különbség)
Tapasztalatom szerint az octás verzió tényleg gördülékenyebb mindennapi használatban jelenleg ám ezt szoftverfrissítéssel javitani fogják az s600nál. -
rjg
őstag
válasz
migabi24 #5104 üzenetére
Én először a CM támogatás miatt, aztán a Google Edition miatt örültem a Snapdragon-nak. Az S2, S3 nem volt jó alap a CM-re az Exynos miatt. Az összehasonlító teszthez: túl vagyok az első három feltöltésen és jobb az akkuidőm mint az S3-nál.
Kijelzőhasználat
Beszélgetés
Összesítés 1
Összesítés 2
Bloatware fagyasztva, a Samu fícsőrök nagyrésze kikapcsolva, a proci energiatakarékos módban. -
-
Mangerd
aktív tag
-
mycso
veterán
válasz
migabi24 #4189 üzenetére
Mint már többször leírtuk, nem hisszük azt, hogy a lencse előtt lévő fólia nem ront a minőségen.
Csak itt arról van szó, hogy nincs előtte fólia, hanem egy gyűrű alakú fólia van rajta, ami magába az optikába nem lóg bele, hanem szépen azt köbe fogva helyezkedik el.(#4191) kristof83: hát akkor ezt nem vágom, hogy ti milyen telefont kaptatok
-
Muffi
aktív tag
válasz
migabi24 #4028 üzenetére
Az durva
én se frissítettem még... az alap T-mobilos van rajta.. kicsit lagol is de nem vészes!
Hát ha ennél jobb lesz a frissítés után az akksi akkor ezt sztem nem lehet lepipálni! Semmyilen telo sztem
örültem ha S2-öm kibírt nagyon max 4 óra kijelző időt 2000mah-s akksival xD ég és föld a kettő
Mindjárt töltök fel képkete, amiket múlthéten lőttem...igen ahm az időjárás nem volta legjobb múlthétvégén de sztem így is elég jó képeket készítettem! Na majd dobok fel!
-
-
buci30
addikt
válasz
migabi24 #3918 üzenetére
Őszintén nem tudom de asszem nem fogok szólni nekik ez miatt
Ezek szerint véletlen lehet ha más meg nem ezt kapta így inkább csendbe maradok
De komolyan nem tudom.... De nem is zavart volna ha nem mert a telefonnal együtt rögtön rendeltem ilyet is így mindegy lett volna. De így legalább kettő van az meg sose baj ugye.Dare2Live: THX!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
migabi24 #3617 üzenetére
Alá tudom támasztani, jóval lagmentesebb és gyorsabb, mint a gyári T-s... még ez sem maximálisan tökéletes, de érezhetően jobb
(#3616) bmarko: akkor jó, mert amit én linkeltem, az is segít rajta, de mocskosul visszafogja a teljesítményt, folyamatosan röcög tőle a telefon.
-
manokaki
addikt
válasz
migabi24 #3164 üzenetére
én élesben váltottam az I9505-t elvitték rá 2 percre kaptam az I9500-at , és rögtön ment a net ,fényképezés , telefonálás ...... nem mondom hogy rossz az I9505 , de ha valaki kiprobálja utána az I9500-at akkor érezni fogja a különbséget MINDENBEN ezt garantálom !
Erre is Ápr12.-ei FW van , de ez nem laggol , nem akadozik , ez folyamatos és gyors !
Nem rábeszélni akarok senkit , nem érdekem , de egy telefonnak igy kell müködnie !
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
migabi24 #2810 üzenetére
pedig a folia csak a lencse korul volt a kameran nekem legalabbis..
en jatszom a real racing 3mal, nincs vele semmi bajom..
benchmarkokat nem probaltam meg, igyis latom az apro akadasokat neha.
jobban idegesit hogy nem latja a telo a zeneimet, lehet maris ujra kene raknom... -
Leskin
tag
válasz
migabi24 #2354 üzenetére
Finomhangolás az túlzás, kimerült nagyjából appok összekaparásában (néhány feature kikapcsolásában mint a szemmel, bocs fejjel görgetés és társai
, a jól ismert és kipróbált dolgokat mutogattam nekik, widgetek amikről tudom hogy nem bugosak és kis erőforrás igényűek, mindfenkinél ugyanaz a háttérkép (photo wall fx
az on kívül az őket érdeklő appok közötti keresgélés melyik a legjobb melyik mekkroa erőforrás igényű, mennyire gyors mennyire zabalja az aksit, stb... Haver iphoneről váltott és el van olvadva
Mindketten common userek, akik csak hasznalni akarjak a telot, és nem buheraszni a lehetosegeket - meg app szinten sem. Az is igaz, hogy jatekbol is egytelen egy lett installalva, asszonynak a pasziansz maniajat kielegitve ezzel....
-
Sword
őstag
válasz
migabi24 #1777 üzenetére
Találtam egy trükköt (nekem trükk, sorry, ha nyilvánvaló). A csúszkán + és - értékekben eltérhetsz az automatától. Rá tappolsz és húzod jobbra vagy balra. Én +5-re állítottam, az teljesen automata sötét volt, így az ő általa kalkulált értékénél 5-el veszi világosabbra. Amikor sötétít, akkor full sötét állapot + 5 egységnyi fény lesz az én telefonomon a legsötétebb kép.
-
mate198712
tag
válasz
migabi24 #1540 üzenetére
Nem tudom a Tré mobilnál hogy van, de ezt megkérdeztem a telenortól. Ők azt mondták, ha hétfőn megkapom a telefont és valami problémám van vele, a legközelebbi telenor üzletükbe bevihetem 3 napon belül és cserélik ha azt akarom. 3 nap után viszont samugari.
T-nél hogy van azt viszont nem vágom .
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #1491 üzenetére
ezt hogy érted, hogy a minimum fényerőn romlik a minőség?
(#1488) Gizmo94!
ezt mondom, hogy sok potenciális vevő lép vissza pontosan emiatt.
meg sem fordult volna a fejemben, hogy ne cseréljek ....150 körül mint ahogy írtam már itt is lenne....ű
amit most írok, azt úgy írom, hogy akinek nem inge, nem veszi magára!
szóval szerintem nagy mellényúlás az ár, és kihasználják a mára márkává kinőtt galaxy s nevet.....
ennyiért az értelmesebb, reálisan gondolkodó vevőket elveszíti a samsung (vagyis a t, telenor, voda), mert 2k körüli összeget biztos, hogy nem ér!
legalább az s3 ára marad normális áron! -
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #1483 üzenetére
Jól látjátok.. Én ma megnéztem, és mivel a T-nél is utánanéztem, hogy 181 ezerért kapnám meg a most szabad aranykártyára, annyit nem adok érte. Megvárom, amíg az ára 140-50 köré esik, akkor majd.. Annyira nem vágtam magam tőle hanyatt, bár élőben szebb volt nekem, mint képeken. De 181k-ért nem kell.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #1470 üzenetére
nekem + pozitiv volt a velemenyem.
nem laggolt sehol, egyedul a kepernyo feoldas volt 1-1,5 mp.
szepen mozog az.
hiaba nyitogattam meg mindent, nem lassult es azonnal ment minden.
a kijelzo igy s3 mellett tenyleg nem volt nagy szajtatos, a feheret sem lattam erosebbnek.
a kulso viszont szebb, a hatlap is legalabb kulonleges.
a keret nem fem szerintem.
a fenykepezo is nagyon jol mukodott, szep kepeket keszitett!
en osszessegeben lecserelnem.
viszont a kulonbseg nagyon sok.
abbol siman lehet venni egy tab-ot.....
szoval az s4 jobb telefon, de nem 100 ezerrel! -
-
skilled88
tag
válasz
migabi24 #1151 üzenetére
Majd fognak..
Más:!
Merészek vagytok így a telefonnal ..
Én ha veszek v.mit előtte megnézem ,ha telefonról van szó,akkor meg előtte be megyek pl:.a T-hez és megnézem nyomkodom forgatom
Nem akarok csalódni ..
Teszt ide vagy oda ..az a biztos mikor a kezembe van..pláne..most mindenki kapkodja ..5 hónap azt lehet bejönnek azok a fajták amik csak külföldön elérhetőek ..kapkodásnak jó vége nincs!
Úgy rendelitek mintha utolsó darabok lennének már..vagy limitált lenne..
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #1086 üzenetére
Köszi az infót. Akkor kapják is be, nem tolongok érte. Amúgy sem járt még le a hűség, de megkérdeztem volna azt, amit te mondtál, hogy hamarabb is lehet újabb 2 évre hosszabbítani, hiszen már csak szűk másfél hónap van hátra Júni. 6.-ig. De így nem kapkodok utána két kézzel.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #1031 üzenetére
Amikor utoljára érdeklődtem a T-nél az Árkádban, ott azt mondta a csaj, hogy ki kell várni napra pontosan a hűségidő lejáratát. Igaz, ez még tavaly decemberben volt. ..
charlie1975 Még telefon sincs..
De amint az XDA-sok megkaparintják az első példányokat, igen hamarosan, azt hiszem..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest