- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
sipy888 #1657 üzenetére
Baszki, egy utolsó kommentet még megérdemelsz: SZERETEK cikket írni, vili? Téma részemről lezárva. Lehet sarkosan fogalmaztam, de attól még szerintem igazam van. Nem érdekel, hogy kinek mi nem tetszik benne, és kinek mi baja van vele (persze a műszaki gond az más súlyú történet)... ezek amolyan tájékoztató jellegű információk, remélem érted mire gondolok. Ettől még nem gond, ha valaki leírja, szerintem ilyet nem is írtam, hogy gond lenne.
-
Vagany
őstag
válasz
sipy888 #1534 üzenetére
Te nem skilled88 klónja vagy? Ő szokott ilyen gyerekes és tájékozatlan lenni.
A szerelhetőség nem azért fontos mert te szereled meg. hanem garanciális meghibásodás esetén a gyártónak sem mindegy, hogy cserélni kell a készüléket, vagy szerelhető. Ha nem garanciális akkor még jobban érdekes ez, mert neked kell megfizetned nehéz szerelhetőségből származó kellemetlenségeket, pl mire szétszedik más is sérül amit egyébként nem kellett volna cserélni. Arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű akku csere is súlyos ezrekbe kerülhet. De mindez tényleg csak hiba esetén jön ki, jobb esetben nincs szükség szerelésre, bízzunk benne, hogy nem keell szerelni egyiket sem.
A fémmel kapcsolatban csak a magyarországi Samsungtól hallottam, hogy fém a keret, ők terjesztették ezt a hülyeséget és majdnem bedőltünk nekik, igazából hivatalosan nem hangzott el máshol ez, tehát a perelést remélem viccnek szántad. -
HUTCHDB
nagyúr
a " mindenben jobb " dolgot az s3 vs. s4 -re irtam!
htc-vel kapcsolatban:
anyaghasznalatban nekem a muanyag jobban bejon, mint a fem.
volt i5-om, hox-om is, de ugy kell rajuk vigyazni, mint a himes tojasra.
ha meg bebugyolalom, akkor meg nem mindegy mibol van?
nekem az amoled jobban tetszik, mint barmely mas technologia.
az audiorol meg meg nincs kiprobalt osszehasonlitas.
a tw mar viszont nem az esetem, a sense (regiek) jobban tetszettek.
kamera az s4-ben irto jo lett, ez biztos!
a one kihangositva jobb.szoval meg dilemmazok!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest