- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
hm de jó nézni, hogy 30 e felé ment. Megyek is veszek a boltba egy ilyet! Jaaa, hogy nem lehet kapni.....
-
sipy888
aktív tag
válasz
FireShadow #2190 üzenetére
2 éve is azt gondoltuk hogy jóideig elég az 1 mag, 500 mb ram, és 64 mb belső memória...
1981-ben azt mondta Bill Gates, hogy “640 KB mindenki számára elég kell hogy legyen." -
-
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1660 üzenetére
+
így már ok! -
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1655 üzenetére
forredglory: " Ki nem szarja le más véleményét a telefonról?" -> erre gondoltam. ha leszarnám mások véleményét nem lennék itt és nem várnám kurv.ára a HTC ONE teszted.
Nem vártam ilyen kommentet Tőled...
Icemedvétől még elmegy, na de......... -
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1613 üzenetére
#forredglory: ha azt vallod hogy nem kell adni az itt jelenelvő fórumozók tapasztalataira, hozzászólásaira akkor tulajdonképpen mi értelmes is van ennek a fórumnak? ide sokan köztük én is azért jövök, hogy megnézzem a s4 tulajoknak mi a véleménye. És nem azért fogom megvenni mert ő nekik csak pozitív, DE! ha rengeteg kritikát olvasok, több személytől ugyanazt, akkor elhiszem azt és már tudom mit kell majd keresnem amikor személyesen kézbeveszem a boltba, mert ugye mindent ugysem tudsz kipróbálni vásárlás előtt.
ÉS HA ÉNIS TAPASZTALOM AZ ITT LEÍRT HIBÁKAT , ÉS ZAVARNAK NEM VESZEM MEG!Más: ha nem szabad adni itt mások véleményére, akkor minek irsz egy 20 oldalas tesztet a HTC ONE-ról? hisz akkor ez azt jelenti, hogy amit irsz az kamu, jelentéktelen 0.
Magadnak mondasz ellent ... -
sipy888
aktív tag
ez az icemedve gyere milyen kemény már a gép mögött
60 kg-nak tudom elképzeni és 155 cm-nek. Ne a Mobiarénán légy kemény hanem a konditerembe
-
sipy888
aktív tag
az 1 pont éppen elég. azt jelenti lehet szerelni csak nehezen. De ez meg kit érdekel, úgysem én fogom hanem a szervíz
megmondaná nekem valaki, hogy a samsung miért fémként reklámozza a keretet, ha az valójában műanyag? Hogy lehetnek ennyire skótok, hogy a fém kerettel növelnek presztízst, de műanyagot tesznek oda valójában spórolás miatt?
az összes s4 tulaj helyébe beperelném őket, hátha visszaadnának valamennyit az árból , de persze a telefon marad -
sipy888
aktív tag
(#829) Criton : nem írtam hogy a HTC a legjobb, csak azt hogy miben jobb mint az s4.
(#831) HUTCHDB : igen még én is dilemmázok, nagyon egál a 2 !
egyéni preferenciák dönthetnek csak a 2 telefon között, amiben nálam picit előrébb van a HTC, épp ezért kérdeztem hogy mit tudtok az S4 javára írni
-
sipy888
aktív tag
hát akinek s3-a van nem tudom talál-e olyan indokot amiért erre lecserélné 200 e ft-ért. Szerintetek S4 vagy HTC One a jobb vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest