- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valken
tag
válasz
s.Oliv3r #34314 üzenetére
Szia.
Nálam sajnos még a scroll is 20 fps, ha szabad ilyen furán kifejeznem magam (csak 2 widget van kint), arról nem is beszélve, hogy a betűk elvékonyodnak és vibrálnak/villognak, ha a beállításoknál vagy a telefonkönyvben görgetek le vagy fel.
Mondjuk az utóbbi nagyobb fényerőn nehezebben észrevehető, de attól még létező probléma.
Az akkufogyasztás nem gond, kb. 2%-ot merül óránként, az még kibírható, már sajnos nem emlékszem, mennyit merült 4.3 alatt.
Más gondom nincs, de nekem az az érzésem, hogy a 4.4.2 valahogy lassabb, mint a gyári T-s 4.3 volt.
Gyári visszaállítást természetesen csináltam és az egy file-os XEH NB9 van fent.
-
papa237
csendes tag
válasz
s.Oliv3r #32469 üzenetére
Az a SUTTYÓ aki nemzett Az ilyek K...csög seggfejek mint te vagy, csak a számítógép előtt ÜLNEK és kigyúrt agyú faszok.Keress meg és vágj szájba mit képzelsz te magadról. Nem arról szól a történet hogy ne adjuk át a csomagot te barom,de ezt a borsónyi agyaddal fel sem tudod fogni. Kipróbálnálak szivesen hogy el bírod e venni tőlem a csomagot FIZETÉS nélkül a szájba vágásról nem is beszélve.Valószínűleg jót röhögnék.De nem teszem mert félek hogy kirúgnak? ja nem is félek rettegek. ÉS TUDOD MIÉRT MERT CSAK EGY FASZ FUTÁR VAGYOK. Szerinted
-
Gizmo94
veterán
válasz
s.Oliv3r #32521 üzenetére
Nem nagyon lehet mit segíteni rajta, mert ez a hulllámzó hirtelen merül-visszaemeli a töltést, hívás közben is erősen merül, stb játék egyértelműen akkuhiba ismét. Próbáld meg úgy feltölteni párszor lassan pc-ről vagy notebookról, tehát usb-ről amiről lassabban tölt, hogy jól lemeríted és kikapcsolva töltöd, mondjuk egy éjszakán keresztül. Bár nem hinném, hogy helyrejönne tőle, de ez a mód, ahogy a legtöbb energiát tudod belepréselni. Azt hiszem, nincs szerencséd az akkukhoz, a megoldás az újbóli cserén kívül alighanem egyedül a Samsung sövénybe rúgása lehet.
Revesz: Akkor ez egy nagy öröm.
-
-
gatto_
senior tag
-
válasz
s.Oliv3r #29744 üzenetére
részemről gyakorlati passz, mivel sosem tapasztaltam még a dolgot, és mások sem kerestek meg ilyennel.
nincs fent valami olyan külsős navi, gps test...stb, amik hozzányúlhatnak?Vagany; csak elmélet, a gyakorlatban nem próbáltam, így mindenki szigorúan csak saját felelősségre próbálja ki; adott esetben, simán csak kihagynám a 4.3 re-partition képes firmware alól a bootloader állományt, hogy azt ne akarja módosítani, így hátha engedi visszatenni a korábbi 4.3 verziót a 4.4.2 tesztes firmware alá.
heidrich; az első 4.2.2 firmware verziók alatt vol amolyan lilásodás görgetéskor, aztán az újabb firmware verziók alatt eltűnt, a 4.3 alatt pláne, a 4.4.2 passz, hiszen abból még nincs kint hivatalos verzió...
-
mycso
veterán
-
heidrich
senior tag
válasz
s.Oliv3r #29594 üzenetére
köszönöm a gyors választ, akkor még sem felejtettem annyit.. nyár óta nem Samsungoztam
szóval még egyszer ha "igényes" akarok lenni és szeretnék egy full tiszta root nélküli megfelelő XEH productos magyar (jelenleg legfrisebb MKF) romot akkor:
ahogy ideadja a haverom akármilyen állapotban, huzok fel egy 4+1-es MJ7-et, amiben lesz alapból XEH product, rootolok, csc changer, triangle away (mondjuk sok értelme nincs mert Knox miatt ugysincs gari egyenlőre), utána ha rootot, mindent el akarok tünteni megint fel egy 4+1-es MJ7, majd erre a tiszta alapra egy XEH MKF.
ugye?
Köszönöm!
-
Vagany
őstag
válasz
s.Oliv3r #29192 üzenetére
Persze, hogy nem marhaság oled esetén, vagy plazmánál, de nem TFT-nél. A kolléga arra utalt, hogy vikooo írt marhaságot mikor azt írta a G2 beég, mert a TFT-nél ha van is beégés az nem olyan mint az oled esetén és nem ilyen rövid idő alatt.
Bár ez CRT-TFT monitorokra vonatkozik, de az oled sokkal rosszabb mint a crt volt anno, tehát a diferencia még nagyobb (oled és tft között). [link] -
bayarena
aktív tag
-
pixelblondie
senior tag
válasz
s.Oliv3r #28572 üzenetére
Nekem is ez van, de a hirdetett szürke-fekete helyett full feketét hozott ma a futár, de a problémámon nem változtat:nekem vastagnak tűnik tőle a telefon.Lehet, hogy szimpla optikai csalódás, de nekem bumszli az egész.
Gizmo: mit értesz a "gyári" alatt? Ha tényleg jobb mint ez, kipróbálnám.
-
-
OutsideR
aktív tag
válasz
s.Oliv3r #28127 üzenetére
Direkt 4 fájlost akarok felrakni ami gyalul mindent, de nem tudom mi ugraszt knox számlálót és mi nem.
ha fentvan a 4.2.2, jöhet rá az ota frissítés, legalább meglátom hogy azok is érkeznek-e rendesen.
Csak ugye baromi óvatos akarok lenni ezzel a KNOX-al és azért kérdezem hogy biztonságosan feltehető-e a fent jelzett romra.Kali köszi a kimerítő választ. akkor már csak a rootot és a Xeh beállítást kell megoldanom.
a root után nem lesz unofficial a system status?
Jól tévedek hogy kingo 1-6 alatti roottal kell játszani? -
válasz
s.Oliv3r #28042 üzenetére
szerintem semmi gond nem lesz, a pc, noti...stb usb csatija csak 0.5 amper (2.0-ig, a 3.0 az 0.9 amper), és az is okés.
a volt a lényeg, annak az eltérése probléma.baloghzr2; lenyitod a téma összefoglalóját, és ott a leírás, de; hangerő fel + home + power egyszerre lenyom és úgy tart, és amikor megjelenik a samsung felirat, akkor elengeded a főkapcsolót, a másik kettőt pedig csak akkor, ha megjelenik a szöveg.
MrBazsi; szerinted alap lenne, mások szerint nem, ez van...
én kibírom azt az egy gombnyomást, ha épp kíváncsi vagyok az időre, bár van karórám is, amit ritkán veszek le, szóval mindegy. -
Vikooo
addikt
válasz
s.Oliv3r #27916 üzenetére
Köszi! Régebben volt pletyka, hogy fw frissítéssel megoldják, hogy több legyen a szabad hely de ennél többre számítottam
Más: olvastam több hozzászólást, hogy rosszul méri egyes esetekben a telefon az akku feszültségét aminek következtében "visszatöltődhet". Kell ezmiatt aggódnom? -
válasz
s.Oliv3r #27876 üzenetére
így igaz, ezt már nem kell elsőre lemeríteni, hanem csak feltöltöd és használod.
én rajta szoktam hagyni kicsivel tovább, amikor kijelzi a teljesen feltöltött állapotot, illetve nem merítem kikapcsolásig, hanem legfeljebb 20% környékére, valamint véletlenszerűen rátöltögetek 1/2, 2/3, 3/4 töltöttségnél is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest