Hirdetés
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
válasz
OutsideR #60439 üzenetére
Szia!
9505-st 4.4.2 alatt én towelroot-al rootoltam, nem is kellett újrainditani, és nem ugraszt knoxot! Viszont a recovery/kernel csere MINDENKÉPP! Én towelroot-ot ajánlom, letöltöd, telepited, ott lesz egy ilyesmi "m4k3 it r4in" vagy hasonló, rányomsz, és kész a root-od. -
tothl
addikt
válasz
OutsideR #36283 üzenetére
Ja csak gondoltam mert olyan flexibilis az egész...
Akkor suck van mert fürdőszoba ide, vagy oda, volt alatta 1-2 porszem és gondoltam tökéletesítem.
Nos, sikerült...Szerintem 3 helyen SZÉTPERGETT a szilikon réteg a szélén ahol fölemeltem körömmel.
Megjegyzem a cellux abszolút nem ragadt rá szóval azzal nem tudtam felszedni, ráadásul a porszem eltávolítás is macerás, mint utólag kiderült azért, mert ennek az alján egy szilikon réteg van, amibe beleragad a szösz, ezenkívül sérülhet...hogy basszameg...mindjárt bekúrom a bokorba azt a szart... -
LaciGSM
aktív tag
válasz
OutsideR #28145 üzenetére
Arra adjon nekem választ valaki, hogy miért nincs recovery-m??
már cwm-et is tettem fel ODIN-nal, de semmi.. nincs. Kezdőképernyőnél felül a sarokba megjelnei a kék felirat, de alatta egy sárga és egy piros is... és nem indul a recovery menü. még a gyári sem! rögtön bootol a teló. -
válasz
OutsideR #28129 üzenetére
olyan root (verzió) kell, ami adott firmware alatt nem nyúl a knox számlálókhoz, és utána ismét felhúzandó a 3 + 1 + 1 állományos firmware re-partition kipipálással, és akkor visszaáll minden gyári értékre, illetve eltűnik minden módosítás nyoma.
a knox verziós 4.2.2 alatt ez problémásabb, xxuemj7 alatt megfelelő kingo vagy vroot, utána cscc alatt xeh beállít, majd ismét fel az xxuemj7 re-partition kipipálással, és úgy tiszta lesz a rendszer.
igaz, sokat kell mókolni, de így csak egyszer kell rendbetenni, utána már nem lesz vele probléma. -
válasz
OutsideR #28124 üzenetére
szia,
a btu az angol product code, és ez beállhatott a magyar (xeh) független firmware alatt is, amennyiben az a szolgáltatósra került felhúzásra, mivel bár az oxx csc tartalmazza a btu mellett a xeh értéket is, de a szolgáltatós után - mivel ezt nem nem tartalmazza a multi csc - az új firmware alapértéke áll be, ami nem a xeh, hanem adott esetben a btu.
nem ugrik a knox számláló, ha adott vagy újabb verziót húzol fel - akár re-partition kipipálással -, de akkor már akár a 4.3 xxuemj7 is mehet fel, abból is van 3 + 1 + 1 állományos, re-partition képes, és arra rá a friss xxuemkf.
a btu helyett xeh érték beállításához root kell és a cscc alkalmazás, ha esetleg szükségét látnád.
amennyiben marad az angol btu, úgy mindig akkor fogod kapni a frissítéseket, ha ott és arra kiadják, és adott érték addig nem is fog változni, amíg olyan firmware verziók kerülnek felhúzásra, amik tartalmazzák a btu értéket, de igaz ez a xeh esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Autós topik
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest