- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Van jelentősége, amint Mycso is írta... Ugye amit ide beírtál, rom verziót, az volt a mérvadó.. Azért is kérdeztem, hogy hogyan lehet neked knox-od ezzel a verziójú rommal. A válasz így megvan arra is, hogy miért nem mentek fel a négyfájlosak. Azért, mert nem engedi a zárt bl. Ha így hoztad el, azzal a rommal a boltból amit beírtál, akkor vidd vissza és vágd a fejükhöz, mert az már akkor kókány volt amikor kiadták neked. A telefon természetesen így ugrott knox számlálóval nem garanciás, tehát jól átvertek vele, mert összevissza volt ez már romolva. A knox counter meg persze abban a pillanatban ugrott, amint megpróbáltad rárakni a négyfájlost. Ha felraksz egy új, zárt bl-es romot, (mert erre már az való) akkor mindened működni fog újra, csak a knox számlálód ugrott el. De, hogy hogy downgradelték vissza a gsm boltban a knoxos romról a régi első T-s re??? Na ezért nem szoktam kedvelni a gsm boltokat...
-
blt.62
őstag
Maximálisan igazad van. Ezek a hatalmas és gyönyörű kijelzők eszik az aksik üzem idejét. Kit érdekel? Nem sátorban a pusztán lakik az ember, az a lényeg, hogy estére amire hazaérek tölteni tudom. Hol lenne az, hogy nem talál az ember áramforrást estére? Ha valaki valóban nem talál áramot (vadász,erdész) akkor már lehet kapni külső aksikat is.
-
Gizmo94
veterán
Nem eredeti S3 hátlap, teljesen más a mintázata, sokkal durvább a szálminta.
De ez azért lényegsen pontosabb klón amit linkeltél, mint a kolléga féle. Azon csak a vaku elrendezését nézd meg, valószínű, hogy az egész alaplap kiépítése más, meg a 13-as és 25-ös kép is kétesélyes dolgokat mutat, véleményem szerint.
-
zlatan77
aktív tag
-
nordino
tag
Hívást fogadni-indítani gond nélkül tudok a hálózat mód is automatikuson van,úgyhogy holnap akkor beszélek tré-mobilékkal nem-e küldték vissza az előfizetésemet a kőkorszakba.
Még annyi hogy szerintetek a a modem hardware-sen beadhatja a kulcsot,mert ha tré-nél nem látnak hibát akkor már csak ez maradhat a végére. -
-
ritterkrisz
tag
Természetesen a garanciát nem szeretném elbukni, így mindenképp olyan romot szeretnék, ami megfelelő...
Hol lehet megnézni, hogy az adott szoláltatóhoz van már rom?? Ezek szerint nincs más lehetőség, mint kivárni a szlovák o2 romot?
Egyébként valóban az van az infóban, amit írtál:
Build száma: JDQ39.I9505XXUBMGA
-
ritterkrisz
tag
A telefont Szlovákiában vette az előző tulaj a telefonica slovakianal és a számla szerint 6xx euro volt, nem gondolom, hogy utólag függetlenítette.
Jelenleg t-mobil-os kártya van benne. Nem vagyok teljesen tisztában viszont azzal, hogy is működik az OTA frissítés. Ha a telefonica slovakianal lett vásárolva, akkor ahhoz igazodik a frissítés, vagy attól függ épp milyen hálózaton használom?
A gyári 4.3 -ás romhoz esetleg nem tudsz konkrét linket, mert már nézegettem az ajánlott weboldalt, de nem tudom pontosan melyik romhot kellene választani...
Ha sikerül az odinnal valahogy elrontani, akkor valahogy vissza lehet állítani?
Bocsánat a sok kérdésért, de IPhone-t használtam/ok és a barátnőm telefonja az S4, ezért nagyon más nekem most így elsőre az android..
-
én már csak ilyen vagyok, szeretek minden esetleges hibalehetőséget kizárni, amennyire csak lehet - és ez minden más területre is igaz, nem csak a telefonokra.
a probléma okozója valóban az, én sem véletlenül írtam szoftveres hibát, de ha már az alap/keret is rossz valakinél, akkor hiába vár javulást a frissítéstől, persze a nullázást nem szeretné, mert már belakta a rendszert, ezért inkább cserélgeti a felületeket, meg tiltogat folyamatokat...stb, hátha jobb lesz, és nem ritkán csak rátesz inkább egy lapáttal a problémára...
akinél okés a rendszer, az nyilván ne üsse vissza nullára, és akár (f)ota is frissíthet, nem feltétlenül lesz gond utána sem, de könyörgöm, aki sokszor leírja, hogy lassú, akad, döcög...stb, az miért nem keresi meg a hiba forrását - ha például egy alkalmazás tehet róla -, vagy miért nem kezdi tiszta lappal a rendszer belakását? úgy legalább az is kiderülne, hogy melyik alkalmazás felhúzása után jelentkezik a probléma. -
régebbi firmware verziókban nem volt adott, maga a "probléma" pedig 4.3 óta adott.
olvass vissza, illetve keress rá ezen témában, többen is felvetették a dolgot.bulikavagyok; nem sok folyamatról van szó.
Maxentius; elsőre megkaptam, kicsivel 50 gigabyte felett vagyok most.
-
alapbeállításban kipipálva, és bár nem tekeri a wifi modul, de folyamatos ébrenlétben van, hogy bármikor megszólítható legyen, ezért jelzi az akkumulátoros statisztika.
többen is jelezték itt a dolgot, és a funkció kikapcsolása (pipa ki) mindenkinek megoldotta a problémát. -
pipa ki innen; wifi -> menü -> speciális -> keresés engedélyezése mindig (a google helymeghatározási szolgáltatása és más alkalmazások számára a hálózatkeresés engedélyezése még kikapcsolt wifi mellett is)
MunezXBK; csak szélsőséges esetben írok nagybetűvel, ez a helyzet pedig (már) nem az, legyek bármilyen rossznak titulálva emiatt, ez az ország már nem az, aminek lennie kellene, vagy egykor volt...
a politikát rühellem, tehát nem megyek bele jobban, meg amúgy sem lenne okés ezen fórumon. -
scapegt
őstag
Na az is egy érdekes dolog egy olyan embernek, aki dolgozik minden nap. Munkahelyen nem igazán fogják jó szemmel nézni, hogy leálljon egy szervizes javítani. Na de nem akarok itt nyígni, írok egy levelet a Samsungnak és meglátjuk ők mit válaszolnak. Egyébként nem sürgős, amíg nem zavar olyan borzasztóan, inkább hagyom magamnál a telefont.
-
-
én is csak olyankor nézek rá, amikor jönnek itt a kevés szabad ram...stb írásokkal, ráadásul nekem most telekom firmware van fent, semmit sem töröltem vagy fagyasztottam, az összes szolgáltatós cucc benne van, és így is bőven okés a rendszer;
ürítés után alig csökkent, szóval csak nem zabált előtte sem semmi feleslegeset;
tehetnék fel néhány húzósabb alkalmazást is, akkor sem fogyna el a ram.
w333; a sony esetében sem feltétlenül szabad mindent, pláne a szolgáltatós telefonok esetén, azokat külön kezelik, szigorúbban.
azzal is sokan tévedésben vannak, hogy mit enged a gyártó, illetve milyen módosítás eszközölhető, de nem megengedett. -
12 hónap a kötelező jótállás, akár már utána is kérhetik számlát is a jótállási jegy mellé.
a samsung eddig nem kérte tőlem a második 12 hónap alatt sem, pedig több telefont szervizeltettem adott intervallumban is.tothl; re-partition (amire külön írták, hogy nem kell kipipálni) nélkül is töröl?
-
ricsi0307
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest