- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jahsd
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni? 3 hónapos az s4-esem, eddig minden oké volt, most azonban az programok automatikus frissítése hirtelen megszakadt és kiírta: nem sikerült telepíteni az usb-háttértáron vagy sd kártyán.
Van benne sd kártya, leválasztottam, visszatettem, újraindítottam, mindent csináltam, de nem hajlandó frissíteni. Más alkalmazásokat le tudok tölteni, (gondolom azt olyankor a belső memóriába teszi).
Tud valaki esetleg olyan megoldást, ami nem jár egy teljes kártya újraformázással?
Köszi -
jahsd
csendes tag
Köszi a válaszokat
-
jahsd
csendes tag
Sziasztok!
Lassan nekem is kinéz egy új s4 végre-valahára, de mivel még nem nagyon ismerem, szeretném a segítségeteket kérni! Mobilboltból veszem újonnan, szóval viszonylag megbízható helyről. Abban szeretném a segítségeteket/tanácsaitokat kérni, hogy vásárláskor, illetve az elkövetkezendő 3 napos garanciális időszak során mik a legfontosabb dolgok, amiket érdemes megnézni, ellenőrizni a mobilon (már ha van ilyen)?
Illetve a másik kérdésem; eddig mindig sima SIM-et használtam, azonban - ha jól tudom - a szolgáltatóm csak akkor cseréli ki ingyen microSIM-re, ha náluk vezsem az új készüléket. Mit ajánlotok, hol érdemes újat venni? Esetleg érdemes házilag microsítani?
előre is nagyon köszönöm a válaszokat! -
jahsd
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Az a baj, hogy újonnan nem tudok venni, ezért gondoltam a használt megoldásra, dehát elég rizikósnak tűnik.
-
jahsd
csendes tag
-
jahsd
csendes tag
Sziasztok!
Most szándékozom növelni az S4-esek folyamatosan gyarapodó rajongótáborát, neten keresgélek használt darabot. Meg tudjátok mondani, hogyan lehet megállapítani az adott készülékről, hogy eredeti-e és nem replika vagy valamilyen utánzat (természetesen elmennék megnézni, nem csak a feltöltött kép alapján ítélnék)? Illetve mennyire reális az, hogy rengetegen árulják 50-60 ezer forint környékén?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest