- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
álltó helyében nem nagyon romlik, legalábbis attól hosszabb intervallum kellene, meg van benne védelem, ha már a kelleténél jobban lemerült a hosszú tárolásban, akkor már feltölteni sem lehet.
a telefon használatával kimutatott akkumulátoros statisztika alapján, nem nagyon tudod pontosan összehasonlítani a két akkumulátort, ha a korábban használt nincs nagyon kikészülve, van szoftver a telefonra, nézz rá azzal a kapacitásokra, bár a szoftveres mérés sem teljesen pontos, műszerrel az igazi kimérni. -
bb.bocs
őstag
hát én már sok embertől hallottam hogy a króm keret kopása illetve pattogzódása miatt cserélték az elülső részt... végül is nem te tehetsz róla hogy olyan minöség amilyen és kopik a vagyonért vett telefon...de nekem nem kopik, hála égnek
tokban még nem akart kopni
szóval nekem nyugi van
szerintetek érdemes venni + 1 év garit még? -
kissernogeza
csendes tag
-
imcsoo
aktív tag
T-től vettem online ahogy írtam fentebb
De viszont a keretet cserélték a bekapcsológomb miatt, ami ugyanolyan maradt, de megnéztük a szervizes sráccal a többi vadi új keretet is ami nála volt és mindnek ferde a gombja
Na most ezen a sok féle számon meg verzión igazodjon el az ember
De akkor ha már másnak is ilyen kezdek megnyugodniEsetleg azt tudja valaki hogy mi célt szolgálna így üresen?
-
Dj.Mike
senior tag
Igen valószínű hogy az lesz a baj mert úgy vettem észre hogy a szalagkábel ki van púposodva a helyéről mert gondolom meghajolhatott mikor vettem ki ugyanis le volt ragasztva és alá kellett picit feszíteni hogy kijöjjön de azóta nem is illeszkedik rendesen a helyére de a csatlakozás az szerintem stimmel. Nem tudom mennyit befolyásolhat a dolgon ha meg van hajolva.
-
glaci
őstag
Én azt tapasztaltam, hogy működik, de csak akkor, ha a telefon felső részét olvasom / nézem (szemüvegben). Ha lehajtom a fejem, vagy felemelem a készüléket és az alját figyelem, akkor nem.
Viszont ha a tetejére nézek (arra tartom a fejem) és csak a tekintetem viszem le, akkor jó. Csak hogy én a szemüvegben (és nélküle sem) nem igazán szeretek lefelé pillantani. (Inkáb a fejem mozdítom, mint a szemem.) Így általában nem olvasok végig egy lapot, hanem folyamatosan görgetem. (Ami miatt meg amúgy sem kapcsolna le ...) -
Petyyyyy
addikt
Ááá, hát onnan volt ismerős. És akkor ez most a négy utast vagy a négy literes fogyasztást jelöli?
mycso - Köszi a linket, ha visszatérő jelenség lesz, elgondolkodom a dolgon. Nincs szándékomban rootolni a masinát, mert csak. Akkor inkább felírom magamnak a heti 1 kötelező restartot.
-
TommyNagz
senior tag
Miket használsz? Nálam MINDEN le van tiltva, Galaxy-s extrák, legyezős gesture, helymeghatározás, fényerő -5-ön van. Általában Deezer + Chrome fut. Ez már a második i9505, amit megeszek, az előzőtől megváltam, mert ott is ugyanilyen gyalázatos volt az üzemidő az új akkuval is. Aztán vettem ezt, és tessék, ez is ugyanennyit bírja. Másoknak pedig simán 3-4 óra. Hol lehet a gond? Akár gyári, akár Custom ROM-ot teszek rá, ugyanaz a helyzet.
-
Szárnyasteki
csendes tag
Végtelenül hálás köszönetem a csengőhangért!
Úgy tűnik most bevette.
További sóhajaim:
A hívószám megjelenítését már bepipáltam, talán így tényleg látják is majd az általam hívottak, hogy én vayok az. Viszont az Eszköz névjegye - Állapot - Saját telefonszámnál továbbra is ismeretlent ír.
Ezt azért is jó lenne betenni, mert pld. más alkalmazásnál ez alapján ismerne fel.
(Handcent sms - saját profil pld.)Egy másik bajom, hogy az S2-nél ki tudtam tenni a ColorNote jegyzetet a főoldalra post-itként és most meg nem ismeri fel ott a listán, ezért nem tudja kitenni (és anno főleg ezért a funkcióért telepítettem pont ezt)
Feltöltöttem fontokat (szintén mentek S2-n) és itt ugyan megjeleníti a fontlistában őket, de azt mondja, hogy ez a betűstílus nincs támogatva, max eltávolíthatom.
Ezek ugyan apróságok, de pont ezek tudnak megkergíteni, hiszen ezeknek pont egyszerűnek kéne lennie egy ilyen kaliberű készüléknél.
Légyszi mondjatok nagyon jókat az S4-ről, hogy átérezhessem, hogy nem hiába adtam érte ennyi pénzt
-
balintka
addikt
Én a fehér S4-emet vettem az emag-ról (90 ezer volt). Valóban 102 ezerért most jobban megéri a hivatalos garis Euronics-es. De 120 ezerért (teljes áron) már nem éri plusz 30 ezer felárral a gyári gari szvsz. Ha a telefon nem romlik el, akkor úgyis mindegy. Ha még 1 éves kora után elromlik, veszek jobbat
.
-
2o1i
senior tag
-
2o1i
senior tag
-
ilyenekre gondolok; link
anno ezeket eszközöltem; link, és így bőven 6 óra feletti kijelzős használatot tudott 15 - 16 óra készenlét mellett az s4-em úgy, hogy végig 4g hálón lógott, ráadásul 20% alá nem merítettem; link
igaz, ez még 4.2.2 és 4.3 alatt volt, a kitkat már többet eszik, amik azóta voltak nálam s4-ek frissítésen és ellenőrzésen, azok azonos feltételek mellett 16 óra készenlét mellett bő 5 óra kijelzős üzemidőt tudtak, de az olyan rossz.
nem baj persze, hogy valaki szélesebb körben akarja használni a telefonját, vagy nem akar bíbelődni a részletes beállításokkal, de akkor nyilván nem fogja úgy bírni, ez törvényszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest