Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Feltettem a lolit, de egyszerűen nem találom, hol tudom megváltoztatni az sms hangját. Az addig meg van holt tudok a gyárilag megadott hangok közül választani, de sajátot nem tudok beállítani. Merre lehet ez?
Amúgy nekem be jön(ne) a loli, de a wifit eldobja,be van kapcsolva a wifi ha lehúzum a sávot, de a értesítési sávról eltűnik a kis piktogram és nem is megy.
-
Herczi
senior tag
válasz
mgTerminator #54135 üzenetére
Én meg nem szeretem a pacalt, de nem tudom, hogy jönnek ezek ide.
-
Herczi
senior tag
válasz
mgTerminator #54133 üzenetére
Pedig sztem leírta hogy egy bug miatt szaggat valószínűleg a hang, megoldás lecseréled a cm-et. Legalább is én ezt olvastam ki a hszéből.
-
Herczi
senior tag
Kollegám rendelt ebayről eredetinek mondott Samsung töltőt, ami ma délután, hatalmas pukkanás kiséretében (teteje úgy elszállt, hogy azóta se találjuk) elhalálozott.
-
Herczi
senior tag
Ehhez a töltőhöz mit szóltok? Kéne egy melóba is.
-
Herczi
senior tag
Nektek mennyire melegszik a telefon játék alatt? (Castle Clash konkrétan) Moto még langyos se volt alatta, samu meg egyenesen forró. Szoftveresen, root, rom csere nélkül lehet ezen javítani?
-
Herczi
senior tag
Ehhez a hátlapokhoz mit szóltok: [link]
Tokokat nem szeretem, de így a gyári hátlapot eltudnám tenni, eladásnál jól jön azért ha nem karcos + bejön az alumínium.
(szerk. időből kicsúsztam, bocs)
-
Herczi
senior tag
Külsőre jobban bejön ez a Honor, mint az S4, sokkal karakteresebb.
Ez az S4 tök jellegtelen ránézésre is, aztán ha kézbe veszed végképp, tök könnyű, fényes, retkelődő hátlap (mintha valami karácsonyi ajándék celofán csomagolása lenne rajta), semmi ergonómia, egyedül ami feldobja az a szál csiszolt oldalcsík.
Mielőtt valaki félreértene ezeket úgy mondom, hogy 50 ezer forintért nincs ezekkel semmi baj, sőt, de, hogy egy zászlóshajó, még most is százezer forintos telefon benyomását nem teszi rám az tuti. Mondjuk tény, hogy nálam eleve hátrányból indul mert nem jön be a Samu Dizájn. Most kifejezetten a külsőről beszélek, mert ebben a kategóriában nekem már minden telefon megfelel hardverileg, max a kijelző és az akksi lehet kritikus pont.
-
Herczi
senior tag
Moto G-nek barátságosabb volt az üzemideje azért, de mindegy, ezt is annyiszor kell töltőre dugnom mint a másikat. Meg a Moto letisztult rendszere is jobban bejött. Viszont itt a kijelző kárpótol, de azért "full" árat nekem nem érte volna meg ez a Samu bácsi.
Ja igen, meg a hátlapja sztem eléggé borzalmas, főleg mikor egy kicsit izzadt a kezem, olyan csúszós, mocsaras, taknyos érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest