- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stilo18 #46283 üzenetére
Szolgáltatónál is lehet függetleníteni, csak nem olcsón. Viszont, ha ott függetlenítették, akkor biztos, hogy nem fog visszazárni. Vagyis szolgáltatós garijeggyel is lehet független, de persze az a legjobb, ha gyárilag az.
Mindenesetre nézd meg, sok szerencsét hozzá, remélem, sikerrel jársz. -
válasz
stilo18 #46276 üzenetére
Ha viszel magaddal legalább kétféle SIM-et, azt ki tudod szűrni, hogy független-e. Azt, hogy gyári független, vagy csak függetlenített, nem nagyon lehet megállapítani, legfeljebb az első romcserénél,mikor visszazár a simlock
Ha megvan a hivatalos számla meg garijegy, és írtok rendes adásvételit, elvileg a letiltást ki tudod védeni. Azt azért kérdezd meg, hogy miért akar S3-ért S4-et adni. Ha van a közelben wifi, vagy van mobilnet, a CPU-Z-t vagy a PhoneINFO-t letöltöd rá, ezek mindent elmondanak a telóról ( típus,modell, rom, knox állás stb.) Nézd meg az akksi alatt az IMEI-t, a gyártási számot, ha ezek egyeznek a számlán lévő adatokkal, elvileg rendben van. Meg természetesen próbáld ki a funkciókat ( hívás, wifi, mobilnet, GPS, kamera,stb.)
Ha minden rendben van, még akkor is előfordulhat, hogy pár napja esetleg beleesett a teló egy kád vízbe, mostanra kiszáradt ugyan, meg működik is, de a belefolyt víz hosszú távon teszi majd a dolgát. Ezt úgy tudod a legkönnyebben kivédeni, hogy te is beledobod az S3-t egy kád vízbe. Annak ugyanis nagyon kicsi a valószínűsége, hogy mindketten egy megúsztatott telóval akarjátok átverni a másikat. -
Levente
aktív tag
válasz
stilo18 #1153 üzenetére
Háááát... azért becsúszhat...
S3-nál is, Note II-nél is voltak esetek, ha nem is sok.
Pl. nekem is. De nem kárognék, csak vegyétek, jó sokat, akkor derülnek ki a dolgok, amikor az első szériák visszajelzései megérkeznek.
Majd mindjárt jön egy okos, aki rám szól, hogy az én egyedi (ami messze nem egyedi, de nem értik sokan) esetemből ne általánosítsak...
S3-nál ragasztási és egyéb gondok voltak, még nyugaton is, majd egy hibája öröklődött Note II-re is.
Kis százalék, ez igaz, de aki beletenyerel, azt nem tudom, mennyire vigasztalja, hogy másnál nincs gond.
Ráadásul, az első telefonok kb. most érik el a 6 hónapos korukat, amikor az S3-nál fellépett hiba előjön, ha van. Nálam az intenzívebb használat előrébb hozta talán.Mindenki szíve joga, mit tesz, én szóltam.
Magam az S4-et tuti kihagyom, így nem érint, de majd N3-ból tuti kivárom az első pár millió készülék visszhangját.Az is vicces, mennyire siet vele pár ember. Helyes, az eleinte drágább szériák így hamar elfogynak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest