Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Sziasztok!
Az aktív flip funkciót ki lehet valahogy kapcsolni root nélkül?
Van egy tokom, ami nyitáskor automatikusan feloldja a kijelzőz, becsukáskor lekapcsolja..
A tok lefelé nyílik, de akkor is csukást érzékel, ha a tokot visszahajtom, rohadt idegesítő..
A beállításokban, csak S cover általi automatikus feloldására találtam kapcsolót, de az sem csinál semmit.
A ha szoftveresen nem lehet tiltani, a tok sérülése nélkül ki lehet valahogy ütni a cuccot, ami aktiválja?
Nem is tudom, mágnes, vagy valamilyen RF cucc van a tokban?MÁS:
Van esetleg megoldás RAWban való fotózásra S4el?
Akár romcserével... -
PapG.
tag
válasz
Carline #60496 üzenetére
Ezt használom: cwm v6.0.5.1. Eddig nem volt vele baj, felrakott mindent. Még amikor február körül kijött a stock lollipop akkor szenvedtem az xposeddel egy darabig, de mindig bootloopom volt, ahogy írták is az xda-n...
Na de most már az a mondás hogy mennie kell, próbáltam több verziót is flashelni (pl xposed-sdk21-arm-arter97.zip), de mindegyiknél az van hogy: installation aborted, mert: frimware is not deodexed! De hát az összes stock az odexed, vagy tévedek?! Sammobilrol szedtem le a (release date 2015.07.01) origi stock nordic 5.0.1et. Ötlet?
-
PapG.
tag
Hali! Srácok, szopo ágon vagyok ugy hogy kérdezek: fel tudom tenni az i9506 stock 5.0.1-re az xposed-ed vagy még nem?! Az XposedInstaller.apk felment, de cwm ből nem tudok flashelni semmilyen arter97-es zippet meg mást sem amiket szedtem az xda-rol, itt a vég. Help. Köszi!
-
SYMLY
csendes tag
Sziasztok
betört üveglap miatt szeretném cserélni az egész kijelzőházat
nekem i9506 os s4 em van tehetek rá 9505 ös ét? -
törölt tag
válasz
imibaba #60491 üzenetére
Nem volt rajta soha ilyen program. Azt is mondta egy illető hogy lehet hogy proci hiba ami szerintem kizárt mert akkor tényleg nem működött volna,vagy sim olvasó hiba,de szerintem az is kizárt mert akkor az enyémmel miért működött?Szerintem szoftveres gond lesz egy szervizes is ezt mondta ujra kell húzni az egész androidot.És kérdezte azt is hogy lett-e mókolva a telefon,értem ez alatt hogy főzőtt rom,mondtam igen,akkor valószínű az lesz a hiba okozója.
-
törölt tag
válasz
Tesztelo.hu #60489 üzenetére
Igen mindegyiknél ugyanaz t-mobil,a családban mindenkinek az van,de próbáltam más szolgáltatóit is,azzal sem megy!
-
törölt tag
Brit rom alatt nekem sem volt házikó.
-
myke01
senior tag
válasz
Viktor0610 #60486 üzenetére
Jah
-
-
fcbarca
őstag
[link] valaki próbálta már ezt az s6 edge portot?(i9506)
-
törölt tag
Olyan kérdésem lenne hogy van egy i9505 s4,és olyat csinál hogy az én sim kártyámon kívül mást nem fogad!
Mi lehet ennek az oka?Próbáltam mindenféle simmel de semmi! Mit lehet ilyenkor csinálni? Egyáltalán meg lehet csinálni? -
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Nem létezik valami szoftveres megoldás hogy zárolt képernyőnél mutassa az ébresztési időpontot?
Ez más telókon is így van a Lolinál? -
myke01
senior tag
-
brownus
veterán
Mi az a pico gapps?
-
Dj.Mike
senior tag
Nos restart után továbbra sem működik a videó. Nem tudom mit kellene feloldani.
-
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
#61600768 #60468 üzenetére
Tessék a lista azokról amiket tiltottam:
<string>com.samsung.android.widgetapp.briefing4x2</string>
<string>com.sec.android.app.sbrowsertry</string>
<string>com.sec.android.mmapp</string>
<string>com.sec.android.service.health</string>
<string>com.sec.android.app.chromecustomizations</string>
<string>com.dsi.ant.server</string>
<string>com.samsung.android.app.FileShareClient</string>
<string>com.android.apps.tag</string>
<string>tv.peel.samsung.app</string>
<string>com.android.dreams.phototable</string>
<string>com.samsung.android.app.episodes</string>
<string>com.sec.chaton</string>
<string>com.google.android.googlequicksearchbox</string>
<string>com.samsung.android.securitylogagent</string>
<string>com.android.providers.partnerbookmarks</string>
<string>com.sec.android.app.sbrowser</string>
<string>com.samsung.app.video</string>
<string>com.sec.android.app.FlashBarService</string>
<string>com.samsung.android.scloud.quota</string>
<string>com.google.android.play.games</string>
<string>com.samsung.android.nearby.mediaserver</string>
<string>com.google.android.feedback</string>
<string>flipboard.app</string>
<string>com.sec.dsm.system</string>
<string>com.tripadvisor.tripadvisor</string>
<string>com.android.wallpaper.livepicker</string>
<string>com.google.android.onetimeinitializer</string>
<string>com.android.inputdevices</string>
<string>com.blurb.checkout</string>
<string>com.samsung.android.beaconmanager</string>
<string>com.sec.allsharecastplayer</string>
<string>com.dsi.ant.service.socket</string>
<string>com.samsung.android.app.gestureservice</string>
<string>com.android.printspooler</string>
<string>com.sec.android.provider.snote</string>
<string>com.sec.android.app.mt</string>
<string>com.google.android.apps.maps</string>
<string>com.lifevibes.trimapp</string>
<string>com.sec.knox.store</string>
<string>com.sec.hearingadjust</string>
<string>com.samsung.android.sdk.spenv10</string>
<string>com.android.email</string>
<string>com.monotype.android.font.rosemary</string>
<string>com.sec.android.app.videoplayer</string>
<string>com.sec.android.Kies</string>
<string>com.google.android.gm</string>
<string>com.samsung.android.app.colorblind</string>
<string>com.samsung.android.scloud.backup</string>
<string>com.samsung.android.sdk.samsunglink</string>
<string>com.dropbox.android</string>
<string>com.sec.android.app.GlanceView</string>
<string>com.sec.android.app.translator</string>
<string>com.sec.android.mimage.photoretouching</string>
<string>com.diotek.diodict3.service</string>
<string>com.android.exchange</string>
<string>com.sec.everglades</string>
<string>com.sec.android.widgetapp.activeapplicationwidget</string>
<string>com.samsung.android.app.FileShareServer</string>
<string>com.samsung.android.scloud.proxy.calendar</string>
<string>com.google.android.apps.magazines</string>
<string>com.sec.android.app.voicerecorder</string>
<string>
com.sec.android.widgetapp.easyfavoritescontactswidget
</string>
<string>com.sec.everglades.update</string>
<string>com.sec.pcw</string>
<string>com.samsung.android.app.shareaccessibilitysettings</string>
<string>com.monotype.android.font.cooljazz</string>
<string>com.sec.knox.containeragent</string>
<string>com.samsung.android.scloud.proxy.contacts</string>
<string>com.google.android.configupdater</string>
<string>com.samsung.samsungupick</string>
<string>com.dsi.ant.plugins.antplus</string>
<string>com.sec.android.app.tourviewer</string>
<string>com.sec.android.app.ocr</string>
<string>com.sec.app.samsungprintservice</string>
<string>com.infraware.polarisviewer5</string>
<string>com.sec.android.app.billing</string>
<string>com.google.android.apps.books</string>
<string>com.samsung.android.service.travel</string>
<string>com.sec.android.diagmonagent</string>
<string>com.samsung.android.sconnect</string>
<string>com.sec.android.ofviewer</string>
<string>com.samsung.android.mdm</string>
<string>com.android.calendar</string>
<string>com.sec.android.motions.settings.airmotiontutorial</string>
<string>com.wssyncmldm</string>
<string>c bár szerintem csak egy része neki a teljesre nincs idő mert megyek melóba de még próbálom bemásolni az egészet -
Dj.Mike
senior tag
A restartot mondjuk még nem néztem de igazság szerint gond nélkül fut a rendszer és észre vehető a gyorsaság a sok letiltott dologgal. Gondolom a watchon app engedélyezése nem feltétele a videó app működésének. De mégis körülbelül miket engedélyezzek? Az a bizonyos lista elég hosszú lenne a beillesztéshez.
-
Keem1
veterán
válasz
Dj.Mike #60463 üzenetére
Újraindítás gondolom megvolt.
Ha igen, akkor ilyenkor én úgy szoktam, hogy mindent engedélyezek újra, és óvatosabban elkezdem elölről. Restart, és ha minden működik, akkor úgy marad.Csak óvatosan a tiltogatással és még véletlenül se használjátok az app által javasolt listát, mert az durvább a kelleténél.
Már látom, hogy lassú voltam
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok a kérdésem azoknak szólna elsősorban akik használják a package disabler nevű alkalmazást mint én. Letiltottam csomó dolgot köztük a videó alkalmazást is és nem tudom mit kell hozzá engedélyezni hogy megint működjön mert azt írja ki hogy a videó leállt pedig a hozzá tartozó dolgokat engedélyeztem. Valakinek ötlete?
-
t.dave500
tag
Most ahogy nézem, Imperium kernellel sokkal rosszabb akkuidőt érek el. Alulfeszelés ugyanaz, de most 48 p kijelzőidő, 17 perc hívás, és már 66%-on járok, hulk kernellel 1 óra kijelző idő után volt 75-80 %-on, és sokkal lassabban merült. Kár, hogy nem elég reszponzív vele a rendszer. Meg bugos.(nekem) Eddig kb 14-20% volt a kijelző akkufogyasztása a többihez képest, most 5%. Teljesen újra húzott rendszerrel.
-
fcbarca
őstag
melyik a legfrissebb,legjobb 5.0.1?
[link] ez mehet fel? -
Dzsana
senior tag
válasz
#61600768 #60457 üzenetére
Érdekes, itt kiválóan működik. ha esőt mutat, akkor esni is fog, stb. Ha csak a hőfokkal van eltérésed, akkor kérdés, hogy mihez viszonyítod? Az időjárás állomások általában kint vannak külső placcon, épületek tetején, stb, ahol nem befolyásolja pl. az ablakok résein kiáramló szobahőmérséklet.
-
Dzsana
senior tag
válasz
bigalli #60449 üzenetére
Az enyémen van egy Nova Launcher, az megvan turbózva egy NeonCyanPD icon packkal, és egy Transparent weather widget -el. Anyáén pedig asszem ez van.
-
sayCet
aktív tag
Packet Disabler tiltás után a beállítások leáll. Mitől?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Schizoka #60450 üzenetére
Próbáld meg: Beállítások - kapcsolatok - További hálózatok - Mobilhálózatok - Hálózat mód - WCDMA/GSM
Vagyis kapcsold ki az LTE funkciót. Lehet a telefon próbálkozna az LTE hálózattal, de nem éri el, mert gyenge a vétel és valamiért nem vált vissza.Illetve simkártya hiba, csere.
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
ha a teló kiírja hogy nincs regisztrálva a hálózaton azt mitől lehet?
tegnap kezdte el csinálni mikor hívni akarok valakit.
ha megpróbálom újra akkor már minden rendben. -
Alister71
nagyúr
Minél több folyamat van begyorsítótárazva annál gyorsabb a telefon a napi használat közben. Ha állandóan bezártok mindent a rendszernek folyamatosan újra kell mindent töltenie, aztán meg szídjátok a memória kezelést. Teljesen mind1 mennyi ram van szabadon, ha vészesen kezd kevés lenni a rendszer úgyis bezárja amit akar.
Nem azért raktak bele 2 giga ramot, hogy a fele üresen legyen -
balintka
addikt
válasz
myke01 #60442 üzenetére
Nekem tiltás nélkül is ugyanúgy kb. 1 GB a szabad memória, 940-970 MB körül. Én úgy vettem észre, h a letiltással nem lett gyorsabb a telefon, a memória se lett több. Egyedül a tárhelyben nyertem 1 GB-ot. Mivel a telefon érdekes dolgokat produkált, ezért csináltam FR-et és hagytam minden programot futni. Azóta nincs gond.
-
myke01
senior tag
válasz
PainKiller13 #60437 üzenetére
Ezt hogy csinálod ?
Nálam ritkán eszik 1 GB alatt gyári 5.0.1 root nélküli szoftverrel. Nálam is tiltás alatt minden felesleges "kacat"
. 90 packaget tiltottam le ha jól emlékszem.
-
t.dave500
tag
válasz
OutsideR #60439 üzenetére
Szia!
9505-st 4.4.2 alatt én towelroot-al rootoltam, nem is kellett újrainditani, és nem ugraszt knoxot! Viszont a recovery/kernel csere MINDENKÉPP! Én towelroot-ot ajánlom, letöltöd, telepited, ott lesz egy ilyesmi "m4k3 it r4in" vagy hasonló, rányomsz, és kész a root-od. -
OutsideR
aktív tag
Sziasztok!
9505-ös 4.4.2-es S4-et lehet valamivel rootolni úgy hogy a Knox 0x0 maradjon?
Az összefoglalóban az van hogy 1.1.6 feletti kingo tuti ugrasztja, leszedtem az 1.1.5-öt, most akarja újraindítani a telót és azt írja custom recovery-t rak fel és ugrik a gari, akkor az 1.1.5 se jó már?
Valamikor régen valami kínai csodával rootoltam a régi S4-em de már nem emlékszem mi volt az. az viszont nem bántotta a Knoxot.Most tettem fel egy 4 fájlos 4.4.2-t ami multi CSC-s (I9505XXUFNB9/I9505XXUFNB9/I9505XXUFNB2)
CSC-t akarok cserélni XEF-ről XEH-re, csak arra kell a root, de ha van más megoldás amivel marad 0x0 bármi érdekel.Köszi.
-
t.dave500
tag
Hát akkor valami rohadt nagy anomália lehet nálam, most teljesen újra húztam, 71 gyári alkalmazás van letiltva, egyenlőre kernel default minden, és 870 Mb a rekordom, ami volt..
-
SYMLY
csendes tag
válasz
Kisfarkas77 #60435 üzenetére
csak a külső üveg az érintő az müxik meg a kijelző is tuti
-
SYMLY
csendes tag
Sziasztok
Elpottyant az én kis drágaságom pont a bal aljára, menü gombnál bepókosodott
Legolcsóbb kijelző honnan szerezhető be
-
t.dave500
tag
Üdv. Megosztanék pár tapasztalatomat.
Még mindig Imperium ROM V10-et használok, próbaképp Hulk kernellel. Hát nekem nem jött be. Minden volt, csak "Fast & Smooth' nem. Tök jó a downclock 81 Mhz-re, kevésbé merül, de rengeteg lagg-ot hoz (kb semelyik governorral sem tudott elég gyorsan normális Mhz-re ugrani) Az, hogy 2,1 Ghz-ig húzza a kernel a procit jó lehetne, de még ha mind a 4 mag is 2,1 Ghz-en megy sem olyan folyamatos, mint Imperium kernellel 2 maggal 1,35 Ghz-en. Lagg az alkalmazáselőzményekben, lagg az ablak effekteben, Angry Birds 2 egyszer gyönyörűen fut, máskor 15 FPS-el sem (még 2,1 Ghz-en se!) Antutu egy db ponttal nem hozott többet, sőt inkább kevesebbet (31 ezer valamennyi volt legutóbb) Egyedül az értesités LED fényerejét növeltem, meg a hang-ra adtam + erősítést, mert kernel alapbeállításokkal nemis halottam szinte (im-ben 40 az alap, hulk-ban 20)
Szóval most visszaraktam az imperium kernelt, csak nincs wifi (vagyis kikapcsol), most csináltam dalvik wipe-ot, remélem életre kel ezután. (nem, k*rvajó, akkor hard reset)
RAM használat lényegesebben több, én nem értem, mintha a kernelben lenne benne a memory leak, egy nap után, akármit zártam be, 1,3 Gb használva volt, Imperium kernellel 900 MB-ra mindig vissza tudtam rakni.
Még mielőtt elkap a roham, valaki nem tudja miért nem kapcsol be a wifi? -
kelepce
tag
Hátha tudtok segíteni...
Jelenleg 4.4.2 (Galaxy S4-I9505, DBT-s) firmware van a telefonomon, szeptember elsején megjelent egy újabb kiadás az 5.0.1-ből az I9505XXUHOH2, érdemes-e feltennem? Mire számítsak?
Köszi. -
brownus
veterán
az stweaks-others-trim cache, miután felraktál mindent a telefonra, tárhely-gyorsítótárazott adatok törlése, reboot. - sry, de ezt hol kell? / beállítások - aosp settings - stweaks - ? nem találom
Ha van igény, írok majd egy kis listát, mit érdemes beállítani, elég régóta használom a fejlesztők romjait, ötlet lehet másoknak. - jöhet! szívesen veszem
köszi!
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata S4 i9502-ről?
Ebben nyolcmagos Exynos 5 Octa 5410 proci van és duálsim.
Köszönöm -
JayZ
tag
válasz
#61600768 #60423 üzenetére
Látom belegázoltam a lelki világodba, én kérek elnézést.
Brownus: adj neki 3-4 töltést, mire a kernel beáll. Eleinte nagyon merülhet. Amit ajánlok, az stweaks-others-trim cache, miután felraktál mindent a telefonra, tárhely-gyorsítótárazott adatok törlése, reboot. Ez ajánlott kb minden app reinstall-törlés-telepítés után, illetve ha érzed, hogy kicsit lassabb a telefon.
Ha van igény, írok majd egy kis listát, mit érdemes beállítani, elég régóta használom a fejlesztők romjait, ötlet lehet másoknak. -
törölt tag
Egyrészt nem mondta senki sem hogy új a 600-as másrészt értelmetlen 80x-hez hasonlítani előbbi 2013-as utóbbi 2014-es. Ez kábbé olyan mintha azt mondanád egy első generációs intel proci szar gyenge mert már van új x generációs 8 meg tököm tudja hány magvas. Sőt szerintem ne is vegyél olyan telót ami 80x-es procival rendelkezik mert jövőre jön a 820-as tehát az idei gyenge szar felesleges megvenni.
-
JayZ
tag
válasz
#61600768 #60421 üzenetére
Azért a snapdragon 600 minden csak nem új..
Snapdragon 800-801-805 jól bevált darabok, a 600 ezekhez képest erős középkategória, nem beszélve arról hogy kb 3 éves modell. Omega/Imperium romot nem láttam még működni mert a TW hidegen hagy, de a gyári rom egy lagtenger, és ez a legstabilabb/legsimább nem-TW custom rom, és ez is tud gondolkozni néha..
-
JayZ
tag
válasz
brownus #60396 üzenetére
Első stabil verzió, ez sokmindent elárul.
Alapvetően jó, nagyon szép a changelist, ha elolvasod, de pl az xposed nem működik ezen a verzión. Wifit nem dobál, adathálókat szépen váltja ahogy kell, néha megröccen picit, de szerintem már régi vas ez. Ha rám hallgatsz, ez a legtöbb, amit ki lehet hozni a telefonból rom szempontjából, ami nem touchwiz alapú. Ajánlott! De még két-három build/végleges lollipop és akkor hátra lehet dőlni.
Én nagyon szeretem ezt a romot és a csapatot, komolyan foglalkoznak vele, és az AOSP alapú rom kincs. Ezért sem kellene pl s5, arra nincs, csak cm alapú ahogy láttam, hiába jobb proci, erősebb akku, stb.(Esetleg majd egy új nexus vagy moto, többet az életben nem kell gyári ui-on kívül mást futtató telefon..)
Akku: 1ó45p kijelző kb 20%-os fix fényerőn, 18 óra készenlét, wifi, 4/3g, zene, chrome, messenger -> 50%.
-
Maxxy10
addikt
Hello
Gyárilag mi a legújabb android ami elérhető a telenfonra? -
etooo
senior tag
Az elutasítva státusz függőben lévőre változott egy hónap alatt, GPE után még egy kis biztató jel 5.1-re. [link]
-
törölt tag
Nem tudna valaki egy linket küldeni kitkat romot i9505-re? Szeretném visszarakni az 5.1-ről.
-
becikem
tag
9506 T-Mobile-os 4.3- ra rátehetem a független 4.4.2-t odinnal? Vagy akkor ugrik a knox, ha nem a T-Mobile-os romot teszem fel? Utálom már azokat a bugyuta boot animációkat, appokat, stb.
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Másnál is van olyan probléma h kikapcsolás, újraindítás után még a ramban mindig ott vannak az alkalmazások?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest