Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zord87
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282683
Ezzel a megoldással jol értem,vissza lehet źárni a ku függetlenített készüléket? Angol tudásom nem a leg tökéletesebb szóval véleményt kérnék. -
Cindy
csendes tag
Megtaláltam az inteliges kezelőt, én a menűbe kerestem, azért nem találtam!
-
válasz
Zorro(hun) #61890 üzenetére
Mert a i9505-ben vagy a i9515-ben nem super amoled van? Nem nagyon hiszem hogy más kijelző van az i9506-ban mint az i9505-ben, de aztán ki tudja már
-
Zorro(hun)
tag
válasz
fcbarca #61885 üzenetére
Nem jó és nem is LCD! Az i9506-hoz a 9506-ba való Super AMOLED kijelző kell. Korábban írták már, csak vissza kellene olvasnod.
9509_kijelző -
sziku69
őstag
Sziasztok!
5.0.1 gyári rootolt rom van fönn. Mitől lehet az, hogy néha nem tudnak hívni? Én tudok telefonálni, de engem nem tudnak hívni. Újraindítás után megoldódik a probléma. -
fcbarca
őstag
sziasztok.i9506osba jo a masik 2(9500,9505) fele lcd kijelzo?
-
balintka
addikt
I9515-re érkezett független frissítés, a legújabb BOJ3.
-
Trespa
tag
Üdv megint.
Létezik olyan alkalmazás ,hogy megnézzem hányszor lett feltőltve az akkumlátor.
Samsung szervizbe azt mondták 1000 töltés után kb 20% csökken az akksi kapacitása. -
SanyikaDC
tag
Küldenétek egy linket egy repartos friss 5.0.1-ről? Vagy ami felrakható XXUHOJ2-re frissített telefonra... Független lenne a legjobb
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy új akkumulátort, viszont most, hogy a T-nél elfogyott, nem tudom, hol érdemes venni. Van esetleg javaslatotok?
Köszi
-
-
fcbarca
őstag
szisztok.betort az s4 i9506os telom kepernyoje.Tudtok valami jo olcso helyet vagy magat a kijelzot?
-
törölt tag
Mint korabbi apple-os nem igazan tudom milyen az s4 ,de most szandekozok kiprobalni. Erdemes meg ilyen keszuleket venni? Nagy a kulonbseg az i9505 es i9506 kozott?
-
Nospa
tag
erre tud valaki megoldást?
-
xors
senior tag
Van rá lehetőség, hogy felrakjam a gyári romot TWRP recovery -ből? Nem akarok odinnal szórakozni, és úgy is rootolva szeretném a gyári firmwaret.
-
-
messi6502
tag
Sziasztok!
Régi s2-m tönkre ment már egy éve lassan, és utána lecseréltem egy s4-re, ami azóta is gyári módosítatlan, nem root-olt androidot futtat, mégpedig az 5.0.1-es verziót.
Viszont egyre jobban unom a hirdetéseket...Régen az s2-n első nap ment a root és a többi, itt meg nagyjából eddig bírtam.
De, ahogy látom kicsit máshogy kell már itt a dolgokat csinálni, nem is lenne baj, könnyen tanulok, de nekem 9515 Value Edition van, és ez kicsit elbizonytalanított, hogy melyik fájl kell nekem a root-hoz. Egyébként Chainfire root-okat nézegettem, régen s2-n is mindig bevált.
Valaki tudna segíteni hogy ennél a kiadásnál mire kell külön figyelni? Téma összefoglalóban nem találtam erre vonatkozóan adatokat. Nekem csak egy root kell a hirdetések miatt, nem kell custom rom.
Illetve még egy kérdés, annak idején s3-nál bevezette a Samsung a zárt bootloader-t és emlékszem voltak vele gondok, hogy sikerüljön a romolás stb, illetve most itt van ez a knox cucc is, ami ahogy látom még rátesz egy lapáttal.
Mivel annak idején leragadtam az s2-nél ahol baromi egyszerűen lehetett romolni, most kicsit össze vagyok zavarodva.
Először bootloadert kell kinyitni valahogy? Utána root-olni? Vagy a root mehet egyből? Illetve a VE tipushoz 5.0.1 alá tudna linkelni valaki egy működő root fájlt?
Köszönöm a figyelmet!Szerk.: Visszaolvasva, a root fájl elvileg megvan hozzá. ((#61852) smobika)
Akkor most már dobhatom be odinba simán? -
Petyyyyy
addikt
válasz
bwin.party #61851 üzenetére
Szerintem ne.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
bwin.party #61849 üzenetére
Dióhéjban: nem. Nagyon is jó az a 4.4.2.
Keresőben egy összetett kereséssel a nickemet írva megtalálod a részletes beszámolót az L-ről akku statokkal együtt.Van nálam most egy S3 Kitkattel...élmény nyomkodni a rendszer miatt.
-
törölt tag
válasz
awakening87 #61847 üzenetére
Nem vágom miféle emberkék ülnek a samsung mögött. Google megoldotta a memória hibát android 5.1-ben ezek meg vissza rakták vagy mi.
Az összes samsung által kiadot 5.x hibás. -
awakening87
aktív tag
Szia! Magán a telefonon mit ír ki, amikor elszáll az Odin? Tudom, nagyon apró betűs a kiírás. Ha mindig ugyanott áll le, akkor lehet, hogy a flash tárolóval van valami gond.
Vagy a kábellel?! Akkor a legkockázatosabb lehúzni, amikor az mbn fájlokat írja. Meg az Auto Reboot -ot is érdemes pipa nélkül hagyni. -
SanyikaDC
tag
Hali! Segítséget szeretnék kérni mert akadt egy kis probléma egy i9505-ös készülékkel. Van rajta hang de miután lezárom és eltelik egy kis idő feloldom és nincs... Se az első se a hátsó hangszórón nem akar megszólalni csak ujraindítás után. (Nem akkor sem szólal meg ha fülhallgatót tolok bele) 5.0.1 I9505XXUHOJ2 rom volt rajta de próbáltam CM12-t is igaz pár órára megoldotta a problémát de ugyanúgy kaki maradt... Most várom hogy lejöjjön a gyári repartos rom és felrakom rá de addigis ötleteket várok (: előre is köszi!
-
ABDUL96
tag
haverom nagy dontes elott all es nem tudja melyiket valassza
szerintetek bar biztos mindenki az S4 mellett szavaz hisz en is S4 tulaj vagyok de megkerdeznem
Note2 vagy S4? -
chubby2o6
senior tag
Hülyén hangzik, de ha hibát dobott, az már jó jel
Ha van rá lehetőséged, próbáld másik kábellel. Előfordul, hogy ilyen banális dolgok miatt sz@rakodik az odinos flash, de a tapasztalat az, hogy előbb-utóbb azért csak felmegy az a nyavalyás rom.
Hülye kérdés, de biztos, hogy 9505 a teló? Csak mert mondtad, hogy nem a tied, és hogy a gazdi nem igazán kompetens a témában. Nem lehet, hogy '06 vagy '15? -
Petyyyyy
addikt
Érkezett egy 479 megás csomag GT-I9505-re, T-s romhoz. Maradt 5.0.1. Egyelőre nem tetszik. Bénább lett a feloldó minta pötty-négyzete és LTE helyett 4G felirat pompázik felül. Mást még nem találtam.
-
chubby2o6
senior tag
Akkor neked - vagy inkább a gazdájának - kéne eldönteni, hogyan tovább. Megszakítani elég kockázatos, simán kinyírhatod a bootloadert, és úgy csak az alaplapcsere segít, nem olcsó. Viszont így sem működik a teló, a knox miatt a szerviz is felejtős, szóval sokkal nagyobb bajt nem nagyon tudsz vele csinálni.
Én asszem újrakezdeném. Széthúznám, akksi pár percre ki, majd vissza, ha bejön a download mód, akkor ott vagy, ahonnan indultál. PC restart, kies, antivírus progi kilő, odin rendszergazdaként indít, összedug, fájlok a helyükre, nagy levegő, ujjak csuriban, start.Én így csinálnám, de a döntés a tied
-
B1T3
addikt
válasz
chubby2o6 #61838 üzenetére
Még azóta is ott áll, szóval ez nem fog továbbmenni.
Valóban nem írtam, mert fogalmam sincs, nem az én telefonom, a gazdája elmondása pedig nem túl akkurátus hibaleírás.
A KNOX ugrott, szerintem valami rootolásos dolog csúszott félre, bár elmondása alapján ő azt sem tudja, mi az a root.
-
chubby2o6
senior tag
Hát, nekem egyszer kellett sokfájlos rommal takarítani a telót, simán, elsőre felment ugyanez a rom. Várj vele egy kicsit, hátha, bár félóra alatt azért bőven végeznie kellett volna, nekem anno nem tartott tovább néhány percnél. Ha nagyon nem akarja, próbáld megszakítani, bár az elég necces, könnyen kinyírhatod így a telót, de hát az sem megoldás, ha így hagyod. Az a baj, hogy ha valami nem stimmel, az odin fail-t dob, ilyet még nem is láttam, hogy csak megáll félúton. Ha a megszakítás mellett döntesz, próbáld újraindítani a PC-t, odint rendszergazda módban indítsd, kies ne legyen a gépen, alaplapi usb portot, saját adatkábelt használj, ezek mind olyan dolgok, amik bekavarhatnak odinozás közben.
Azt nem írtad, hogy mi váltotta ki a hibát, ami miatt csak a download mód jött be. -
Nospa
tag
sziasztok!
Tegnap este frissítettem 4.2.2 ről 5.01-re és azóta nincs vissza gombom, van valami megoldás?
I9505 -
Magnum_
nagyúr
srácok, help!!!
Ha az S4-em otthon rádugom usb-n gépre, nem ismeri fel.
de bárhol máshol felismeri.Ez mitől van? és mi a megoldás?
Köszönöm!
-
zool1
őstag
Nektek is jött frissítés mostanában (nov 20. -a környékén)?! Kb 400 megás fájl, de maradt 5.0.1 android.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #61829 üzenetére
ez igaz de legalább a nagyobb hibákat kijavítanák mondjuk a 5 android nál is. de sajnos a probléma ott van hogy a Google fejleszti a kódot a nyerset megkapják a cégek mint pl Samsung átportálja magának itt ott tesz bele ezt azt és rakja a telefonokra de ha pl hibás a forrás akkor hibás lesz a teló is meg ráadásul amibe belenyúlnak akkor még az is adhat problémát és ezen dolgozik 2-3 ember az átportáláson.
régen amikor még mindenki saját szoftvert fejlesztett 20-30 ember dolgozott egy telefon szoftverén és akkor kevés is volt a hiba.de sajnos a cégeknek mindig a sorozatgyártás a fontos emiatt sajnos adják ki az újat és újat csak mint jó példa itt is hogy az s4 lte verzió elég erős és most nem nagyon tudnak hová fejlődni a telefonok és emiatt nem értem hogy miért nem fejlesztenek rá tovább mivel még mai napig kaphatóak s4 lte is meg s4 value edition is még ha gyengébb is legalább egy normális 5 androidot rá vagy 5.1.1 mert ha jól tudom az a kevésbé hibás szoftver. a nexus dolgoknál meg azért jobb mert ott folyamatosan javítják a hibákat és kiadják ameddig csak lehet a szoftvert csak sajnos az a telefon dupla annyiba kerül. úgyhogy hiába mondják hogy ingyenes az android de ezek által nem igazán ingyenes. -
ABDUL96
tag
válasz
Tesztelo.hu #61829 üzenetére
Nekem annyi problémám van csak ezzel hogy saját magát rontja a szememben a samsung ezzel a profitos technikajaval.Mig az Iphonoknal az Apple kiadja de csak egy korlátozott gyártási számnál nem megy lejjebb mint ugye 3gs re màr semmilyen frissítés nincs,addig a samsung is abba a kategoriaba sorolhato hogy vedd meg az ujat azon minden uj lesz.Regebbire van csak penzed akkor se kapsz uj cuccokat.Ha lenne egy olyan nagy mobilgyarto ceg mint a samsung es lenne legalabb olyan jo es minden tipusu telefonjara kiadna mindig a frissitest amely el is birja es jol optimalizalnanak es nem csak az ujabb 1eve kijott mobilokra akkor atpartolnek talan.A technika ujitasa miatt szivjuk meg es azert mert azt akarjak szerintem legalabbis elerni hogy csereljuk ujabbra mostanira hogy haladjunk a technikai fejlodessel,csak hogyha valakinek epp eleg egy S4 mert az mar boven sokmindet tud egyebkent akkor minek a valtas?
-
norbiamen
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja a JFLTE-GPE 5.0-ás romomat lecseréltem 5.1re, ami katasztrófa, viszont eltünt a cwm-em. Mi a teendő? A rootnak is oda, vagy hogy tudnám újra feltenni a cwm.et? Köszönöm a segítséget! -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Trespa #61819 üzenetére
Azért két oldala van az érmének. Pl. A tévé- vagy autógyártókat sem kötelezi senki, hogy 2 év után beépítsék teljesen ingyen az időközben megjelenő technikai fejlesztéseket. Különben kinek lehetne eladni az új tévéket, autókat?
Telóknál ugyanígy van ez... (Más kérdés persze a hibás működést okozó problémák javítása.) -
srra
újonc
i9515 Galaxy S4 Value Edition-el kinek van tapasztala MHL terén? 11 pin-es MHL-HDMI adapter-el működni fog? (Mint pl: MHL Adapter MicroUSB-HDMI átalakító 11PIN Samsung Galaxy S3, S4, S5, Note 2 3 4 Samsung Tabletek)
Kis naívan s3-s2 átalakítót és mhl-hdmi kábelt vettem, de azzal nem működött. Látom mások is jártak már így.
Nem voltam nagyon ideges...
Köszi!
-
chubby2o6
senior tag
Szia! Ha van download mód, akkor a legjobb lenne egy repartos rommal kipucolni a telót. Itt [link] találsz egy megás linket, ahonnan le tudod tölteni, a kicsomagoláshoz a jelszó szintén ott van.
Odinnal tedd fel, ez egy régebbi 4.4.2, utána eldöntöd, hogyan tovább. Vagy felteszel egy újabb KK-t, vagy tehetsz fel Lollit is, de ha custom romot szeretnél, akkor root és custom recovery után az is mehet. -
B1T3
addikt
Üdv!
Adott egy I9505 S4, amivel csak a download módig jutok el, egyébként rebootol, és csak az S4 logó jön be jobb esetben. Ekkor jó nekem egy sima .tar.md5 ROM? Az összefoglalóban lévő unbrickes megoldás 3 linkje közül egyik sem vezet már eredményre.
-
szárnyacska
tag
Sziasztok a belső memóriát nem látja meghajtóként a pc?
Mert nem ugrik fel a csatlakozás módjának kiválasztása... -
törölt tag
válasz
Eclips21 #61818 üzenetére
Memória hiba miatt pl a futó appok egy idő után nem mindig ott nyílnak meg ahol abba lett hagyva ez leginkább a játékoknál észrevehető. Szintén memória hiba miatt a futó appok előhívása sokszor lassan jön elő. Ezt a hibát a samsung még a note 5 és S6ban sem tudta orvosolni.
-
Trespa
tag
Hát amúgy elég gáz ,hogy lejár az idő ,már mint a 2 év és nem támogatják a telefonod frissítését .
Főleg ,hogy még a 9506-os S4 még mindig nem gyenge hardveresen ." Now an updated version of the roadmap has leaked online with the confirmation that Galaxy S4 and Note 3 will not get the Android 6.0 Marshmallow update."
Vagyis.. Note 3 ,S4 nem kap Android 6.0
Samsungnál 2 évre ruházz be ,mert nem lesz utána updated hiába csúcskategóriás a telefonod . -
Keem1
veterán
válasz
sniper112 #61815 üzenetére
Elégedett vagyok az S4-el, de pont a frissítés indokolatlan hiánya és a kiadott frissítés minősége miatt lesz Nexus telefonom. Van Nexus tabletem, látom a különbséget. És frissítésnél nem azt kéne alapul venni, hogy "ja, letelt a 18 hónap, bkphatjátok lúzerek". Hanem (1) elbírja-e a telefon a frissítést vagy (2) a 18 hónap alatt hivatalosan bejelentett frissítést még kiadni az adott készülékre, még akkor is, ha annak befejezése már túllóg a támogatási időn, ez esetben viszont az összeset. Pl. ha a 6.0 bejelentésekor (talán idén nyár) az i9506-os modell még benne volt a támogatási ciklusban, akkor kötelezni kellene a Samsungot, hogy adja ki rá. (ez csak példa, nem tudom, ellenőriztem, hogy így van-e)
-
sniper112
aktív tag
válasz
bwin.party #61814 üzenetére
sajnos ez igaz ennyivel jobb a nexus telefonok sajnos mert azokra elég sűrűn jönnek frissítések.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
#61600768 #61813 üzenetére
Pedig aztán mi tudjuk, hogy mennyire klassz telefon. Szomorú, hogy képesek ilyen alacsony színvonalú támogatással ellátni. Még idén jön egy új Note4, de az S4-et megtartom. A frissítések letiltva a garancia még másfél év. A Note4 megkapja a Marshall-t, de ezt sajnálom.
-
törölt tag
válasz
bwin.party #61811 üzenetére
Többek közt a memória kezelés hibája miatt.
-
sniper112
aktív tag
válasz
bwin.party #61811 üzenetére
általában azoknál hamarabb lemerült a telefon gondolom a vizualitás miatt is meg lassabban tölt be egy két dolgot én is nem rég váltottam 4.3 romra és sokkal jobban mozog mindenben a telefonom.
-
sayCet
aktív tag
válasz
bwin.party #61808 üzenetére
Az 5.x se volt jó...
-
Gedeon31
addikt
válasz
bwin.party #61806 üzenetére
Egy darabig még megleszek ezzel a telefonnal anélkül is.
-
bwin.party
aktív tag
Nagyon sajnálom, hogy így elhanyagolják a frissítést. Pedig megérdemelné a Marshall-t, fenébe a Samsunggal.
-
Gedeon31
addikt
válasz
bwin.party #61804 üzenetére
Maradt az 5.0.1 és valószínű nem is lesz már más erre a telefonra.
-
bwin.party
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy az i9506-os telefonok milyen frissítést kaptam az elmúlt pár napban a telefonhoz? Az alapkiadás az maradt az 5.0.1 vagy már 5.0.2 lett belőle? Ha javították a memóriahibát amire sokan hivatkoztak akkor lehet, hogy Kies-el én is feltelepíteném a telefonomra.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
Viktor0610 #61801 üzenetére
Azóta már bőven van szabad hely a készüléken, ezután bízom benne többször nem jön elő ez a jelenség. Köszönöm a gyors választ!
-
válasz
bwin.party #61800 üzenetére
Nem tudom, de biztos, nem használ neki, hogy nincs a készüléken elég szabad memória.
Én törölnék minden nem használt programot. Így nem működik megfelelően a készülék, ez 100000%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest