Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz beldeczki #36841 üzenetére

    Ez egy 4.3-as rom ami most rajta van. Ha rám hallgatsz, nem rakjátok fel a 4.4-es Kitkatet, csak az egyel előbbi magyar 4.3-ast. De akkor a 4.4.Kitkat-re fog frissíteni, ha engeditek és nem tiltjátok le a frissítést.
    Ha pedig azt rakod fel amit linkeltél, és bármi miatt nem tetszik, vagy nem válna be, már nem tudsz visszatérni 4.3-as romra. Részemről nem ajánlott a 4.4 felrakása, bár van akiknek fent van és szeretik, de többen szidják sokkal. Olvassatok vissza egy kicsit a topikban, nagyon sokaknál hibákat generál a 4.4 , glonass-t nem használja a gps-nél, és eléggé sok bugja van. Ha magyar csc-s romot akartok, szerintem inkább a legutolsó 4.3-at tegyétek fel és ne frissítsétek még a 4.4-re.
    Én nem bántanám azt a telefont egyelőre a helyetekben, ha jól megy, de ez egyéni döntés kérdése. Ha mindenképpen magyar kiadású rom kell, akkor én a I9505XXUEMKF -et javaslom. A 4.3-ak nagyon szépen futnak, minden probléma nélkül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák