- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
kakuk100 #8044 üzenetére
Ez még nálam kimaradt. Itthon van a note 10+ és az S20+. Saját tapasztalatom nincs de a neten látott képek alapján ilyen fotókat mindkét készülék tud produkálni. Üzemidő sem valami rózsás a hallottak alapján. Kib@szott drága. Gyakorlatilag semmit nem hozott amiért úgy érezném, hogy kell nekem.
-
kakuk100
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #8045 üzenetére
Hát nem tudom. Előttem 1 hónapja nem írt senki.
-
kakuk100
őstag
Mi van kihalt a topik? Mindenki új Note 20 Ultrát vett?
-
iceQ!
addikt
Kinél mennyi az up time a telefonnál? Gondolom a havi frissítésnél azért midneki újra indítja, de én pl manuálisan rakom fel. Van hogy 1-1.5 hónapig nem is indítom írja a készüléket és roccenés mentsen fut. Kinek mi a tapasztalata?
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a boltról garancia ügyben? Part Nero GSM
Egy tőlük származó telefont szeretnék megvenni, amire ők adtak újonnan 1 év garit. -
Ferike81
senior tag
-
Zár képernyőn készített jegyzetek.
Azért itt a vak is látja, hogy nagyon el van cseszve az egész. A 3-as verzión tökéletes betuvastagok voltak, de a 4-es verzional a legvékonyabbat alig látni, az eggyel vastagabb pedig már túl vastag! A legalsó próba felirat pedig már vicc kategória
(Note 8-on produkálja ezt, de szerintem most a készülék tök mindegy) -
axlfsi
veterán
Letezik mar 4.x, de ugy latom, mintha visszavontak volna (hivatalosana is majd a OneUI2.5-tel jon).
De egyebkent, csudijolesz! -> [link]Samu Storeban azt olvasni a kommentek kozott, hogy aki a 4.x -re felfrissitett, azoknak sorra problemaik vannak es nem olvassa be a szoftver a regi jegyzeteket - szoval okosan a mokolassal (nagyon kivancsi vagyok mar en is, majdnem leszedtem Sammobilerol, de inkabb kivarom a "legalisat").
-
Nektek a lezárt képernyős gyors jegyzet tollai nem lettek sokkal vastagabbak a Samsung Notes nagy frissítés óta?
-
bigrock
addikt
Mikor a feljegyzésekben tollal jegyzetelek, egy oldalra általában pár szó fér el. Ezt amikor át alakítom szöveggé, nem folytatólagosan szedi hanem külön sorokra bontva. Van arra megoldás, hogy folyamatosnak alakítsa át a kézzel írt szöveget?
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani megbízható akku tesztert, kíváncsi lennék az aksi állapotára? -
A Note9 topikban olvastam, Samsung Notes windows 10-re. Szinkronizál a telefonon levő Notes-al.
-
mnf2.0
újonc
Sziasztok! Létezik használható (időzíthető) SIM ki-be kapcsoló app? Találtam egy multi SIM switcher-t de az a mostani amdroidon már nem fut... Köszi!
-
iceQ!
addikt
válasz
rehotom #8015 üzenetére
Egy Barkas szervízköltsége hasonlóan alacsony mint egy Nokia 3310-es telefonnak.
Na mármost ha Note 10+ telóval szaladgálsz, akkor hasonló magas árak lesznek a szervízben, mint pl.: Ha egy csúcskategóriás Audival esetleg Mercivel szaladgálsz az utakon
Míg a sufnis megcsinálja tized áron, ott bizony hegyezik a cerkát egész este cserébe garis marad a kocsi/telefon
-
rehotom
csendes tag
Őszintén szólva én is a gyári repair megoldás felé hajlok. De még emésztem ezt a 92ezres árat.
Mindenesetre még mérlegelek, hogy garivesztés-vizállóság vagy 32 ropi közül mit veszítsek.
Mindenesetre az most elbizonytalanított, hogy bigrock-nak nem volt velük gondja. Legalább valami rosszat mondtál volna rólukna mindegy...
-
-
Akkumulátor teszt:
Note 20 Ultra Battery Drain Test vs S20 Ultra, iPhone, Note 10+
-
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült lecsúsznia az ágy széléről a telómnak (N10+) és persze, hogy szarul érkezett, hiába a tok.
Valakinek van tapasztalata hol a legolcsóbb a kijelző javítás? Esetleg tudtok róla, hogy van-e valaki aki csinál csak üveg cserét? (valahogy így: https://youtu.be/rqJ17xbr6SQ )
Minden tapasztalat érdekel, ha más is járt már így...
-
Locuste
tag
válasz
barcsajani #7958 üzenetére
így volt!
-
Jano_023
őstag
Szóval végül ma megoldódott a vezeték nélküli gyorstöltés problémája.
Hihetetlen de a gyári kábel töltőfej és a gyári vezeték nélkül töltő nem jó hozzá. Azért ezzel bemegyek a Samsunghoz és megkérdezem miért nem.
Egy aliexpressről rendelt QC3.0 töltőfej és a xiaomi 20w vezeték nélküli töltője jó hozzá és azzal megy.
Töltőfej: link
Xiaomi tölti: linkMásik téma:
A teletok.hu oldalon sikerült 4k vennem egy Samsung eredeti barna bőr tokot. A többi szín is le van árazva. Akit érdekel nézze meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest