- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rehotom
csendes tag
válasz Ferike81 #8036 üzenetére
Nos, ígértem beszámolok róla: megvolt a kijelző csere az Oktogon szervízben. 2 hetet vártam az alkatrészre, mert nem volt raktáron. Cserélték a keretet is, szóval most mintha új telóm lenne Emailben egyeztettem, már ott elkérték a készülék színét.
92000 jó magyar forintot kértek érte...ne törjétek össze...
-
rehotom
csendes tag
válasz Ferike81 #8036 üzenetére
Sajnálom, ezek szerint nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen... Remélem még ebben a hónapban eltudok jutni a szervízbe, de majd igyekszem beszámolni a tapasztalatokról...Sajnos nekem pont a bal oldal közepe tört be, ha a jobb oldalon lenne a pókháló annyira nem zavarna de így minden szöveg olvasását azzal kezdek, hogy fel-le görgetem.
-
rehotom
csendes tag
Őszintén szólva én is a gyári repair megoldás felé hajlok. De még emésztem ezt a 92ezres árat.
Mindenesetre még mérlegelek, hogy garivesztés-vizállóság vagy 32 ropi közül mit veszítsek.
Mindenesetre az most elbizonytalanított, hogy bigrock-nak nem volt velük gondja. Legalább valami rosszat mondtál volna róluk na mindegy... -
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült lecsúsznia az ágy széléről a telómnak (N10+) és persze, hogy szarul érkezett, hiába a tok.
Valakinek van tapasztalata hol a legolcsóbb a kijelző javítás? Esetleg tudtok róla, hogy van-e valaki aki csinál csak üveg cserét? (valahogy így: https://youtu.be/rqJ17xbr6SQ )
Minden tapasztalat érdekel, ha más is járt már így...
-
rehotom
csendes tag
válasz Yager01 #6385 üzenetére
Érdemes megnézni a review-kat, salv_cr nevű user ezt írja (fotót is mellékelt hozzá):
The Samsung DeX runs inmediately in a Galaxy Note 9. All the 7 ports work very faster. The quick charge is not enabled but is not a problem.
Ha Note9-el megy akkor azt tippelném a 10essel is fog menni.
-
rehotom
csendes tag
válasz francz'70 #6379 üzenetére
Alapvetően én is szerintem a gyári dolgokat, pl az autómon igyekszem mindent gyári állapotban tartani. De azt viszont nehezen viselem amikor túláraznak valamit, pl ezért nincs és nem is volt (bár még lehet) iPhone-om. Eszméletlen jó készülékek de rettenetesen túl vannak árazva, nem is beszélve a kapcsolódó sallangokról (egy nyomi töltő kábel egy 10es). Sajnos úgy látom a Samsung is kezd erre az útra lépni de szerencsére van nagyon sok jó minőségű cucc, mint pl a Xiaomi. A megspórolt pénzt meg a hobbimra költöm
Persze megértem azt is ha valaki biztonsági játékos és csak gyárit vesz mindenből. -
rehotom
csendes tag
válasz francz'70 #6374 üzenetére
Meg is válaszoltad a kérdésed Xiaomi nem a vacak kategória és hát pont negyedannyiba kerül mint amit linkeltél. És a plusz ami miatt még kínlódom ezzel az az, hogy az autós Xiaomi nagyon bevált.
Powerbankra nem nagyon van szükségem, szinte mindig konnektor közelében vagyok. Amikor meg mégsem akkor vagy nem a telóm nyomkodom, vagy van erre a célra egy 10ezres Blitzwolf-om. (szintén a samu árának kb. a negyedéér' ) -
rehotom
csendes tag
-
rehotom
csendes tag
Először én is ezt a Nillkin frosted-et vettem (feketében), de hiába érdes kicsit rideg műanyagból van ezért egy minimálisan izzadt tenyérből mint a vaj úgy csúszott ki nekem. 1-2 napig használtam, itt van az asztalomon (eladó) és vettem helyette egy Nillkin rubbert! Ez egy fokkal jobban tartható kézben, nem annyira csúszik. De amúgy a Nillkin cuccok nagyon jók, én is már régóta veszek ilyeneket.
-
rehotom
csendes tag
válasz Maxximus #6368 üzenetére
Lehet hülyeség, de attól félek az N10+ mérete miatt nincs jó helyen a tekercs és nem fogja tölteni. Ezért kifejezetten ez érdekelne. Egy 1500Ft-os ikeás padot használok most töltésre és sokszor van, hogy este rádobom, nem veszem észre, hogy nem jól, és reggelre nem tölt így semmit. Ezért keresek ilyen álló töltőt. Az autós változata a xiaominak meg nagyon bevált. Bár abból kiindulva ennek is működnie kell.
@HaliGab23: nekem egyik szempont a vezeték nélküli töltés volt, ezért is lett N10+. Utálom a kábeleket Több, mint 2 hónapja megvan ez a telóm de ha 3x dugtam rá töltő kábelt akkor lehet sokat mondok.
-
rehotom
csendes tag
Képzeld, láttam az ördögfejet! És ha újra elolvasod amit válaszoltam rá, láthatod hogy próbáltam felvenni az irónia fonalát! Ugyanakkor halványan próbáltam kicsikarni valami érdemi hozzászólást is. Talalának adott válaszomat szintén ajánlom újra olvasásra, abból kiderül, hogy magamat sem értékelem túl - nem zárom, ki hogy én nem vagyok ma felnőve ehhez a poénkodáshoz. Ez van. Jó lett volna megtudni tapasztalatokat erről a töltőről mielőtt megveszem, de elengedem.
-
rehotom
csendes tag
Ejj pedig de szerettem volna hogy erre ollie magától jöjjön rá. Mármint arra, hogy tök értelmetlen volt amit írt.
Nyilván arra kérdeztem, hogy itt és közületek Note10+ tulajok közül használ-e ilyet valaki. De kicsit túlértékeltem a társaságot vagy én nem vagyok ma humoromnál - ez is lehet. Legközelebb körültekintőbben fogalmazok.
[ Szerkesztve ]
-
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
Ilyen xiaomi asztali Qi töltőt használ valaki?
https://xiaomi.hu/termek/xiaomi-mi-20w-wireless-charging-stand/
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Politika
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest