Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
fant0mi
üzenetére
Köszi!
Tegnap előtt még ZMSS1-en voltam és csak VoLTE alatt ment. Azaz ha LTE Only módban nem volt VoLTE akkor ez a kód se ment.
A Z az a ZTE első betűje a MSS pedig a CS hívásokat kezelő szerver neve azaz a 2G/3G hívásokat kezelő szerveré. 1-es az elsődleges fő szerver.
Viszont furcsa mert ha te is LTE Only módban vagy VoLTE-n akkor nem kellene MSS szerveren lenned mint ahogyan nekem se de mégis rajta vagyunk.
Az imént volt egy bejövő hívásom és LTE Only VoLTE-n foglalt voltam. Átkapcsoltam 3G/4G kettős módba és újra hívtak. A hálózat ledobott 3G-re pedig aktív VoLTE-m volt... Érdekes... -
tomp
félisten
Telenornál tegnap este óta elkezdett működni LTE Only módban a VoLTE.
Aki Telenor VoLTE-t használ az megnézné a következő USSD kódot?
Telefon: *129# majd tárcsázás. Mit ír ki? Telenor ZMSS1 vagy ZMSS2?
Ezen kívül a *111# kódot tárcsázva levált a telefon 3G-re vagy marad 4G VoLTE-n? -
gilfoyle
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Dehogy vennék. A Sensation -vagy mi volt 2011 környékén- óta rá se nézek.
-
Sanya
nagyúr
válasz
üzenetére
Pl alcatel. Nem kap frissítést soha, így nem lesz meglepetés 2 hónap, de 2 év múlva sem. Biztonsági frissítések, melyek felrakásához nem kell ész? Leszarva.
Sony: zárt bootloader, rootnál bukott garancia pedig izgalmassá teszi a mókolásokat, mert ezt szeretjük. Sony filmeket ingyen nézhetünk rajta még vagy 2 hétig, de ennyi.
Samsung: megveszel két samsung s10+—t, majd kibontva a csomagot a két telefon pontos típusszáma nem egyezik. Az egyik egy orosz piacos, a másik egy afrika szürkeimport. A frissítések nem azonnal jönnek meg, hanem szinte teljesen más ritmusban.
LG. Használod, talán rootolod, majd bootlooppal megáll. Ha nem rootolod is bootloopos lesz. Ha olcsóbb modellt veszel, akkor a régi telefonod is gyorsabb nála, jobb az üzemideje, és a fényképei is, de 120.000-et ki kellett ezért csengetni.
Nokia: ugye rühelled a stock androidra hajazó Oneplust, ezért megveszed a teljesen stock androidos Nokiát. Hajrá.
Huawei: Az asszony rádír, hogy merre vagy? Válaszolsz, hogy úton haza, erre válaszol a kicai kínai is a csetbe: -nem a kocsmába?
Xiaomi: csing-csang-csung. Nem stock, de tele van kínai fossal. Persze van EU rom is, ami nem küldi el minden adatod kínába, szerinted.
Apple: 366 nap múlva cserélnél egy hangerőgombot egy oneplus telefon áráért és közben csóró sóher fasznak néznek, mert nem vettél egy apple xr 512-es telefont, meg mégegyet tartaléknak telekomos havi 40.000-es telefonszámlára.
Kihagytam valamit?
-
törölt tag
Mivel izgalmasabb barmely masik OS?
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok, beköszönök, tegnaptól egy sima 7 (6/128) tulaja vagyok.
Ez a teló egy igazi iparos, mint ahogy a 6T is volt, semmi csicsa, csillivilli, egyszerűen teszi a dolgát, de azt nagyon profin.
Pont ez lesz vele a bajom, hogy semmi izgalom, profin nyomja csendben, és unalmassá válik. -
baandii
senior tag
sziasztok!
sima oneplus7 automata fényerő szabályzon azonos fényviszonyok mellet is váltogatja a fényerőt ami elèg zavaró így. van erre vmi megoldás?
-
SharpSA
veterán
Enable call recorder on OP
PSA & Tutorials
Easy and without root:
run this adb instruction to enable call recorder:
adb shell settings put global op_voice_recording_supported_by_mcc 1
2) if you reboot your phone you will need to run adb from step 1 again. To prevent this, install jOnePlus Tools from Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jroot3d.joneplustools
3)After install jOnePlus Tools, run this adb command to let the app change security settings, enabling it to turn call recorder on after reboot:
adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS -
zhata
senior tag
Esetleg hallott valaki az Android 10 esetében az esetleges (majdani) hívásrögzítési lehetőségekről? Ma kipróbáltam a Cube recordert, de süket, meg az ACR Pro is.
-
tomp
félisten
válasz
barcaforca
üzenetére
Nyugodtan töltheted!
Az 5T DASH és a 7 Pro WARP töltőjének a szabványa ugyan az csak a fantázia nevét változtatták meg az Amazon miatt. Mind2 VOOC szabványt használ. 5T-t ha rádugod a telefon lekommunikálja a töltőfejjel, hogy VOOC 4A kompatibilis. A töltőfej átkapcsol VOOC szabványra(normál töltésnél max 2A-t ad a fej) és a telefon elkéri a 4A-t. -
barcaforca
tag
Ha a oneplus 7pro töltőjével töltöm a oneplus 5T _t,lehet valami baja.Akár a töltőnek,akár a telefonnak.Csak azért kérdezem,mert egyrészt nem értek hozzá,másrészt egy helyen dolgozunk az asszonnyal,így egy töltőt biztosítékként bevihetnénk a munkahelyre.
-
hjanos1
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Magyar kartyaval nem fog mukodni, csak a Revolut-tal (az sem biztos). Google itthon meg hivatalosan semmit sem tamogat Google Pay-el.
Apk telepitesevel mukodik (csak apkmirror-rol, ha valaki szeretne), Open Beta-n azert jelent meg mert a szoftverben benne volt egy juniusi verzioja a Google Pay-nek.Egyebkent orulok neki hogy vegre nem a gyengitett EU szoftver fut a telomon, abban pl Digital Wellbeing sem volt.
-
betyarr
veterán
mióta kikapcsoltam a felemelésre történő kijelzőbekapcsolást,azóta sokat javult az akkufogyasztás.feltételezem,hogy ahogy a nadrág oldalzsebében ide-oda lóbálózott,mindig bekapcsolt a kijelző és ezzel merítette rendesen az akkut.
-
rankesz
veterán
válasz
hjanos1
üzenetére
Na ez jó hír, épp kérdezni akartam mikor valamelyik nap valaki írta hogy nála nem ment nyitott BL-el a Pay, hogy Revolut vajh' bozzáadható e... Mondjuk nekem root és nyitott BL is megoldandó dolog, kíváncsi kíváncsi vagyok a 10 átmegy e a safetynet teszten root + nyitott bl kombóval
-
hjanos1
senior tag
Pont akkor volt egy iPhone tesztelos korom, szoval valoszinuleg azert. Root-olni tobb eve nem rootoltam. Tokenek feltuntek. De akkor is ronda az app.
Mas: Google Pay egyszer csak megjelent nalam.
Nem tudom hogy a OnePlus Beta miatt vagy ma engedélyeztek, de a Revolut kartyat be tudtam regelni benne minden trukkozas nelkul NFC-s hasznalatra.
-
enginev3.0
félisten
Az szép kártya program pedig mindenkepp csak eldöntve hajlandó futni
-
zhata
senior tag
-
zhata
senior tag
Tapasztalatok egy nap 10-es használat után:
ACR nem működik, rögzítés nincs - talán érthető, még nincs kiadás a tízesre, de rohadtul zavaró a hiánya.A kamera alkonyatkor borzasztó, "sárga festék" hiánya van, zavaró a bíbor elszíneződés - ugyanazt a szállót fényképeztem, mint a Pie-val korábban a Keleti mellett -, profi módban sem lehet beállítani a színhőmérsékletet. Teljes sötétségben javult a helyzet, a színhőmérséklet nagyjából helyreállt, de az elrakott kép 2-3 rekesszel alex lett. (Legalább ez javítható volt).
A Raiffeisen Bank új csodaszoftvere lefagyasztja a telefont. Csoda szoftver, mert néhány hónapja fejlesztették ki, de az android tízesre persze nem gondoltak. Nagy gratula a fiúknak.
Más gondom nem nagyon volt. Apró döcögések, más semmi. Eddig. -
törölt tag
Van arrol info hogy mikor jon nekunk a stabil?
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
simacsiga
üzenetére
A témaindító hozzászólásban megtalálod:
"Want to go back to Android Pie? Download the Rollback package from the links below:"Majd ugyan azok a lépések, mint amikor a bétát raktad fel.
-
simacsiga
tag
Sziasztok!
Reggel feltettem én is a bétát.
Nekem nem jön be sok a lag,szeretnék visszamenni 9re.
Hogyan tovább? Vagy vissza
-
tomp
félisten
Észrevétel:
Nincs ugye felvillanó kijelző értesítésnél így Horizont Light sincs. Majd javítják.
De amit nem értek, hogy ha hívnak messengeren akkor nem jön fel a messenger hanem le kell húzni az értesítési sávot és ott fogadni a hívást. Ha kikapcsolt kijelzővel hívnak ugyan ez. Nem kapcsol be a kijelző.
Az imént volt Simple fizetésem. A Simple sem ugrott fel a zöld pipával hanem csak a terminál sípolt, hogy oké.
Valahol engedélyezni kell a felugró ablakot/előtérbe helyezett ablakot?
-
enginev3.0
félisten
Igazából nem értem hogy az előre beállított témáknak mi értelme

-
tomp
félisten
Nálam nem megy a Horizon Light. Értesítésnél csak csipog de nem villan fel a kijelző.
Nálatok jó bétán? -
pusihusi
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
De ahogy nézegetem a béta is elég jó!
-
pusihusi
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
OnePlus 7
Csak fordítva, mint a dátum 
Más a végleges még nem jött ki? Tegnapra ígérték!!!
CHIPman
Szia! -
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Van itt olyan, aki előzetesen félt a lekerített képernyőtől (tükröződés, vétlen tapi, stb.), de utólag rájött, hogy egyáltalán nem is zavarja? Nyilván aki eleve szereti, azt kevésbé zavarja, de nekem ez az egyik nagy félelmem a telóval kapcsolatban. Legutóbb egy fórumtárs is emgerősítette ezt a félelme egy képpelt: [link]
-
pusihusi
addikt
na most mit csináljak, sehogy semmit nem lát!
-
pusihusi
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem 7 plusz van! S ezt adta ki a kereső!
-
pusihusi
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
OnePlus6TOxygen_34_OTA_001_all_1905032146_wipe_221b43d22d9b4dd4 Jót töltöttem le? Ha nem adnátok egy linket! Köszi!
-
szlaci888
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szia, módosítani kell a nevét, mert amikor letöltöd, akkor ".zip.jar" van a végén, töröl ki a ".jar"-t és tedd a gyökér könyvtárba, utána látni fogja. Nekem is így kellett.
-
pusihusi
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mozgassa a csomagot a gyökér könyvtárba!!!! Az hol van mert én már mindenhová raktam! -
pusihusi
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kosz mind a kettőtöknek! Semmi reg?
-
pusihusi
addikt
Jó reggelt a bêtat hogyan lehet felrakni? A leírás szerint letöltöttem atmasoltam, de a telefon nem látta.
-
kelna91
senior tag
válasz
üzenetére
Hát az akksik jobban szeretik, ha nincsenek gyorsan merítve és töltve, nem? A Oneplusnál nyilván megfelelően összerakták a töltőt és a telefont, hogy vigyázzanak az akksira és kibírjon mondjuk két évet. Én viszont két évnél tovább szoktam használni a telefonjaimat, ezért szeretném óvni az akksit.
Kösz a válaszokat, tomp, de sajnos a rács sorszámát nem lehet növelni, 5x5 a max. Én 6 sort szeretnék és esetleg 6 oszlopot. Az appok címkéit is jó lenne eltüntetni, ez Lineage-ben működött. Nem dől össze a világ, de azért jó lenne. Hátha valamelyik frissítéssel megjön.
-
zhata
senior tag
A Raiffeisen bank új "csúcs szoftvere" persze nem megy rajta. (Miért is menne?)
Újraindítás után csak a mintát fogadja el. - legalábbis nálam. -
tomp
félisten
válasz
kelna91
üzenetére
1, Gyári Launcher beállítások: Kezdőképernyő elrendezése opció. Lehet rácsot állítani(több vagy kevesebb ikon legyen) és ikon méretet változtatni.
4, Én 98%-ban a gyári Warp töltővel töltöm. A lényeg, hogy Warp közben ne használd a telefont. Warp töltéssel 1,5óra a teljes töltés. Normál lassú töltésnél 1,42A-t vesz fel max a telefon.
5, VoWiFi csak Telekomnál és Diginél van.
VoLTE-t az összefoglaló alapján tudod bekapcsolni. Kb 1perc a művelet. -
kelna91
senior tag
Pár kérdés:
1. Lehet valahogyan növelni az ikonok számát a főképernyőn? Túlságosan szellősen vannak, és még egy csomó ikonnak lenne hely. Eléggé zavaró ez az 5x5-ös rács.
2. Milyen 3,5mm TRRS (jack) átalakítót javasoltok?
3. Tudtok-e ajánlani valamilyen root nélküli reklámblokkolót (nem böngészőhöz).
4. Érdemes/szabad mindig a warp töltővel tölteni, vagy ha ráérek, lassan töltsem inkább?
5. Van már VoLTE/VoWifi a Telenornál? -
kelna91
senior tag
Én ilyet még nem nagyon tapasztaltam, illetve nem zavart annyira, hogy megjegyezzem. Ami viszont tényleg
kicsit zavaró, hogy hanyatt fekve tok nélkül nehezebb használni, mert óvatosan kell tartani, nehogy a szélén hozzáérjünk. Nekem ez az első lekerekített telóm, kifejezetten ilyet akartam, mert szerintem nagyon jól néz ki.Úgy voltam vele, hogy most még a lekerekítésnek van egy kis sikkes megjelenése, és ha negyedmilliót költök egy telefonra, akkor villantani is akarok vele egy kicsit. De ettől eltekintve sok értelme nincs, és a következő telóm valószínűleg lapos lesz, már csak azért is, mert addigra ez a divat is lecseng. Ha viszont szoftveresen meg tudnák oldani, hogy kiszűrik a véletlen tapizásokat a szélen (mint a tenyérérzékelés a tapipadoknál), akkor számomra tökéletes lenne, mert amúgy tényleg szép.
Egyébként hardveres megoldás is lehetne rá. Ha a hátuljára is érintőpanelt tennének, akkor a telefon talán tudná érzékelni, hogy milyen módon tartják, és ebből tudhatná, hogy szándékos-e az érintés. De az is elég lenne, ha a szélein körben érzékelné az fogást.
-
tomp
félisten
válasz
LógaGéza
üzenetére
Igen de én maradok OB-n. OP5-ön is bétáztam folyamatosan. Az elsőtől a 38. bétáig.

Sűrűbb frissítés. Ezen kívül tökéletes a mindennapi használatra.
____
Vélemény:
Én az Xperia billt használom és ott fehér csík van alatta. Hát ez van.
Ez a 10 valóban pörgősebb! Aki tapasztal olykor darabos animációt az kapcsolja be a HW fedvények letiltása opciót!
Az új gesztus vezérlést nagyon szoknom kell. 9-en a "középen egy kis vonal és bal oldalt a vissza" opciót használtam. Azt úgy ahogy van kivették. Kár...
Kamera: videó módban mind3 szenzor megy de csak felvétel elindítása előtt lehet váltani. Közben nem. Remélem ezt megoldják. Felvétel még mindig H264 változatlan bitrátával de az audió végre már nem 96kbps hanem 156kbps.
Éjszakai mód megkapta a széles látószöget is!
Fejlesztői menüben kiválaszthatjuk, hogy melyik app melyik grafikus drivert használja. Van alapértelmezett és játék driver is. Majd tesztelem az Asphalt 9-et játék driverrel.
Tetszik a full sötét téma.
Ja és továbbra sincs gyári Telenor VoLTE. PDC-vel kellett újra aktiválnom. -
rankesz
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Dev opciókban mennyin van a dpi? Asszem a gyári 9 alatt 411 volt. A fekete üres sávodra a gboard lecserélése a megoldás a fórum szerint
-
CptAdamica
nagyúr
Felraktam, eddig tetszik. Chrome újra 90 fps! :D
-
szlaci888
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ezt már sokan jelezték a DP verziókban is.
Én is most telepítem 😄 -
enginev3.0
félisten
Felraktam a betat
Nem tudom hogy csak úgy érzem, vagy tényleg, vagy csak mert 800 órája nem volt újraindítva a telefon, de szerintem pörgősebb mint volt
Viszont alul van egy vastag fekete sáv billentyűzetkor, főoldalon meg az alsó ikonok alatt egy kb fél centis hely ami nincs kihasználva, pedig a gesztusoknal kikapcsoltam az alsó sávot
Elég zavaró
Itt lehet látni -
Jakesz
addikt
válasz
barcaforca
üzenetére
Én konkrétan ezt a problémát említettem az ívelt kijelző kapcsán: link
Mint mondtam, szubjektív a dolog, mert van, akit ez nem zavar, de látni akkor sem lehet semmit a szélén ilyenkor. És ez rendszeresen előfordul, ha bármilyen fény esik rá, akár a Nap, akár lámpa. -
tomp
félisten
Kamera:
Mind3 szenzorral megy a videó!!!
Ezen kívül lett Szuper stabil mód amit bekapcsolva csak 1080p a videó de brutál nagy mozgást is fixál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak fordítva, mint a dátum
Szia!
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/oneplus/7-128gb-6gb-ram-p473423025/ Ami nem Pro!

Mozgassa a csomagot a gyökér könyvtárba!!!! Az hol van mert én már mindenhová raktam!