Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
balat86
csendes tag
Sziasztok. Nem rég jött meg a Oneplus 7 Pro-m. Egy heti tapasztalatom alapján:
Bivalyerős gép, szép kijelző, jóféle sztereó hangszórók, nagy aksi, jó összkép.
Azonban eléggé súlyos a telefon amit nagyon nehéz megszokni, és valóban próbára teszi az ember zsebét amikor bele kívánja illeszteni. Továbbá csak 4:3-as, 1:1-es vagy full kijelzős képeket lehet készíteni, a kedvenc 16:9-es képarányom valamiért nem választható, ami zavaró. A lekanyarodó kijelzőszél valóban zavar visszatükröződésnél.
Remek készülék, de ilyen kis apró nüanszok miatt elbizonytalanodtam, tényleg kell e nekem ez a telefon. -
Anubris
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Erről a kihangosítás dologról youtube videókban természetesen nem szoktam beszélni...
Nem tudjátok, hogy a 7T-7T pro-nál terveznek valamit vele csinálni?Ez a probléma a kocsiban bluetooth-nál is fenn áll?
-
enginev3.0
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Nekem inkább halk amit mások mondanak
-
ßrainiac
addikt
válasz
tamas.nick
üzenetére
De. Bar itthon baromi rossz a terero.
Azt meg tovabb rontja a kihangositas.
-
tamas.nick
aktív tag
Nálatok nem panaszkodnak a rossz minőségre, ha ki van hangosítva a telefon?
Eddig szinte mindenki jelezte, hogy nagyon halkan vagy torzítva hallanak, ha kihangosítom a hívást, pedig a telefon felé beszélek. -
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
+1
-
Röviden, SwiftKey.
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Nem jó
Nem kényelmes
Egyszerűen mellé nyomsz -
ßrainiac
addikt
válasz
tamas.nick
üzenetére
Na ja, de aki meg mar atszokott a sav nelkuli gepelesre (korai OP gesture-ok altal), annak nem a legjobb, meghat amugy is.. a fekete atmenetessel franko lenne, de en a kek billt szeretem
-
tamas.nick
aktív tag
Ez inkább áldás, Xiaomi Mi 9T-n egyszerűen nem tudtam gépelni, mert a navigációs gombok nélkül az egész billentyűzet annyival lejjebb kerül, így mindig félrenyomtam a gombokat. Szerintem ez az üres csík direkt van, hogy megemelje a billentyűzetet, hogy kényelmesebben lehessen gépelni, pont kézre is áll, mert nem a telefon alját, hanem a kb közepénél tartjuk, úgy meg a hüvelykujjaknak nagyon hosszúnak kéne lennie, hogy az alsó sort is elérjük.
-
-
ßrainiac
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
De valószínűleg be fog egyébként
Bár én nem használom -
Linkin1994
senior tag
Na megjött a 10 otan
Vajon alul az a fehér sáv nem fog beleégni a panelba?
Ki is kapcsoltam bár egész hasznos is tud lenni. -
akela91
addikt
válasz
Anubris
üzenetére
Csakis a Oneplus oldalán szvsz. Mindig ott vettem, és a gari ügyintézésük is példátlan. Gyorsabban szervizelik, mintha a szülővárosod boltjába bevinnél valamit
.Nem várható árcsökkenés, sose volt náluk emlékeim szerint. És igen, május körül jön a 8-as széria várhatóan.
-
akela91
addikt
Sziasztok. Oneplus 3 után megrendeltem ma 11.00-kor(sokáig bírtam) az utódot, Oneplus 7T PRO személyében. Hét elejére ígérik a szállítást.
Ez lesz a hivatalos topicja ennek a készüléknek is ugye? (minden hsz-t elolvastam amióta ez nyitva van
)Elképesztően sokáig húzta a 3-asom, így visszaosztva majd 3.5 éves használat után, havi 3000Ft volt a költsége
-
ßrainiac
addikt
válasz
marcarc
üzenetére
ennyi
..ezt meg kuldtem vacappon, csak nem kapod meg: [https://forums.oneplus.com/threads/proof-that-youtube-fully-supports-hdr-on-oneplus-6.885640/]
-
tomp
félisten
válasz
laskr99
üzenetére
Gyári YT vagy a Vanced? Utóbbinál van "HDR videónál max fényerő" opció.
Gyári YT nem tekeri fel a fényerőt de nem is kell neki.
Kipróbáltam a kijelzőt HDR10+ -os filmmel. A másik teszt telefon egy Mate 10 Pro volt ami HDR10-es. Lehetett látni a 7 Pro-n azt a "+" tudást. Ahol a Mate10 Pro-n már kevés részlet látszódott, 7 Pro gyönyörűen mutatott mindent. -
-
-
HDR-t hogy kapcsolom be? 1440P HDR belőve youtubeon de nem lövi át a fényerőt se semmit.
-
Túrtam a netet is tokok után, miután itt kérdeztem, és végül ezt rendeltem, ezzel hát már mégiscsak látszik a nebula kékje
van elölről is széle, így ha lerakom, akkor akár át is lehet látni alatta. Egy icipicit csúszós és az ujjlenyomatok hátul meglátszanak, kb. mint elöl, de nem vészes, szerintem. 12 napot utazott trackinggel. -
törölt tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
Clearplex nalam 5 honap utan is teljesen karcmentes
Neha megnyomja valami de a nadragzsebben helyrejon. -
tamas.nick
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
1 órája, de ezek olyan bubik, ami alatt porszem van, így nem fog kijönni.
-
enginev3.0
félisten
Arénában lévő protectorrol tud valaki valamit? 360fokos védelem, elvileg az egész telefon befedi, az oldalát is?
-
CptAdamica
veterán
válasz
tamas.nick
üzenetére
Elvileg a kisebb bubik 2-3 nap alatt tűnnek el, mikor raktad fel?
-
tamas.nick
aktív tag
A Tech2-ben ajánlott Ringke Dual Easy Screen Protectort megrendeltem eBay-ről, 6 nap alatt megérkezett, viszont nagy csalódás.
Jó sokáig elszórakoztam vele, de így is buborékos lett, hiába a porleszedő réteg, így is aláment 1-2 helyen. A gyári fóliánál kisebb és az anyaga nagyon puha, ragadós-tapadós műanyag, mint a ClearPlex. Pár nap alatt szerintem minden hajszálkarc meg fog rajta látszódni.
[KÉPEK] -
törölt tag
Azt esetleg megtudna mondani valaki hogy a OP On-Guard hogy mukodik? A kedvezmenyes feleves biztositast vettem meg, ami ha jol emlekszem eleg draga lesz a tovabbiakban. Az erdekelne hogy, miutan lejart a fel ev magatol megszunik a biztositas vagy pedig automatikusan kiszamlazzak a kovit es elotte le kellene e mondanom.
-
Tegnap megjött a féltéglám. Tetszik, 9es droidon vagyok. Horizon light alapból megy nekem Messenger alatt. Meg is lepődtem mikor kék fény ahogy jött az üzi. Színt lehet állítani valahogy?
-
Sanya
nagyúr
10.0.1: néha elmeg a kép egy pillanatra. Volt viberhívás, hogy 3x is. Nem valami jó ez az ápdét.
-
daty5
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
daty5
tag
Sziasztok!
Ha hülyeséget írok, vagy kérdezek, előre is elnézést kérek, de annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz.
Olvastam egy cikket, miszerint az Oneplus 7 és 7 pro nem fogja tudni a B20-at, és mivel vidéken lakok, ez kizárná ennek a típusnak a megvásárlását, pedig azt tervezem.
Megírnátok, hogy valóban így van e?
A 6t az tudja a B20-at?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Készülőben az egykezes mód.
-
Edge
veterán
válasz
barcaforca
üzenetére
elsőre sertést olvastam
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Amikor megjött a 10. Napokig ment, nem jött fel a kártya mint régen de csippant és sikeres volt a trx. Aztán most már semmi, próbáltam törölni a kártyát, újra hozzáadni de mivel nincs saját terminálom nem fogok magamból hülyét csinálni minden egyes vásárlásnál.
-
szlaci888
aktív tag
válasz
barcaforca
üzenetére
Igen, teljesen jó, nincs vele semmi gondom.
-
törölt tag
Csak Simple-el ilyen bajos a fizetes vagy mas appokkal is?
-
CptAdamica
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
Nekem is sokáig működött most rendesen, már kb 1 éve. És vannak időszakok, amikor elkezd szívatni. Legutóbb is ezért hagytam abba a használatát, mert ugyan ezt játszotta, csak akkor kiírta azt hiszem, hogy erősítse meg ujjlenyomattal, megadtam és persze nem történt semmi...
-
SharpSA
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem tudom nálad mi van, de nálam kb mindig müködik. Van ritkán olyan, amikor 2., netán 3. "odatartás" után lesz jó, de ez is ritka.
-
CptAdamica
veterán
Mély sóhaj. Simple szivatás vol.3: Odatartom, pittyen, erre kiírja, hogy figyeljem a telefonomat... Fúúú, elég volt!
Majd kérlek írjatok, ha javítják és hát persze jöjjön már a GPay. 
-
SharpSA
veterán
Android 10 alatt már nem jó a leírás. Az EngineerMode apk telepítés után már működik a 800 és 801 kód, de nincs OnePlus Logkit->Function Switch->VoLTE és VoWiFi switch opció. A *#*#4636#*#* üres képernyőt ad.
Legyen szíves írja le a jó lépéseket, akinek a OnePlus 7 Pro készülékén működik Android 10-zel a VoLTE Telenorral. -
count_zero
tag
Sziasztok! Csak egy gyors kérdésem lenne: Open Beta 3-mon nálatok sincs Smart Display? Vagy én rontok el valamit? Előre is kösz a választ.
-
tomp
félisten
Profilodhoz senki nem ír semmit. Szimplán mutatja a Telenor rendszere IMEI alapján, hogy milyen telefonban van a kártya. Mindegyik szolgáltatónál tudja a hálózat de csak a Telenor mutatja Online felületen.
A Telenorra ne várj. Hívd őket újra és kérd a VoLTE-t. Vagy ha budapesti vagy akkor menj be a Telenor Astoriába.
OnePlus kérte már a telenortól a VoLTE konfigurációt de nem kapja meg...
Én megmondtam telefonon a hölgynek még januárban, hogy tudja a telefon és a telekomnál megy is. Bekapcsolta.
Nyáron édesanyámnak kapcsoltattam be. A hölgy csak annyit kérdezett, hogy tudja e a telefon. Igen tudja. Oké. Bekapcsolta. -
tomp
félisten
Ha a leírás alapján végig mentél mindenen akkor mennie kellene. Logkitben is bekapcsoltad a VoLTE kapcsolód? Utána a beállításokban is bekapcsoltad?
Telenor Online fiókodban weben a szolgáltatások menüpontban van olyan aktív szolgáltatás, hogy "VoLTE szolgáltatás tiltása"?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.