Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali,
Nekem még a 9-es Android van fent, nem ajánlotta még fel a 10-est és semmilyen más frissités sem jött az utóbbi időben.
Ennek ellenére ma reggel óta nem megy az automata szöveg korrigáló. Vagy is... Én DE-be élek és 90%-ban úgy is használom. Na már most, ma reggelre nem megy neki a német korrigálás, sőt, csak magyar szavakat dob ki. Ha kiveszem a magyar nyelvet belőle, akkor a német nem működik, holott be van kapcsolva a korrektor ...Valakinek ötlet a megoldásra ?
-
zoleeno1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
EU raktarbol küldik, nincs vám.
-
Tudtok esetleg olyan tokot mondani, ami legalább annyira rá vagy fölé hajlik fent-lent a képernyőre, mint a gyári átlátszó? Hasonlóan, mint a dbrand grip, csak ha lehet valami olcsóbbat keresnék
A nylon bumper sajnos nem tetszik. 
-
-
zoleeno1
veterán
Sokszor rendeltem, de csak tartozékot, problémamentesen, telefont még sosem. Viszont ismerettségi körömben van olyan, aki évek óta innen veszi a telókat az egész családnak, gond nélkül, igaz gariztatást még sosem intézett, nem volt rá szükség. Nem akarlak rábeszélni, csak egy tipp volt, hol a legolcsóbb.
-
ßrainiac
addikt
"Ha új kell, akkor meg néhány hónap lecsengés után ott vannak a kínai webshopok (azok mondjuk szerintem refurbished telók, csak nem reklámozzák)."
Egysegesen, akar tobb eladonal annyiba kerulnek, bontatlan doboz, hibatlan keszulek, meg hogy lehetne mar megjelenes utan picivel refurbished? Lehet h letezik ilyen, de biztosan nem jellemzo. -
A gyártó ezt lesz*rja. Aki OnePlust akar, az OnePlust vesz, ez ilyen. Nem jó taktika szerintem sem, de kínai vonalon akcióznak az áruházak, most például már 140 körül simán kapsz 7-est, míg az áruházban pontosan annyiba kerül, mint az első nap. Szerintem vagy megveszi az ember a gyártótól az első nap, vagy ha olcsóbban kell, akkor gyártói garanciásat használtan apróról pár hét múlva, mert mindig van, aki eladja. Ha új kell, akkor meg néhány hónap lecsengés után ott vannak a kínai webshopok (azok mondjuk szerintem refurbished telók, csak nem reklámozzák).
-
Sanya
nagyúr
Nem fog csökkenni az ára. Vagy ha igen, akkor csak virtuálisan.
Jelenleg olcsóbb, mint amikor én vettem, kb néhány euróval, de gyengült is a forint azóta rendesen, szóval mégis drágább lett. Ja meg augusztusban járt hozzá tok ingyen, ami kb 1 hónap után eltörik. Szerintem erre ne spekulálj. -
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Tudom, hogy senki nem orákulum, de sok ember itt már régóta OnePlus telefonokat használ. Van-e valakinek tapasztalata azzal a historikus trendek alapján, hogy
- van-e nagy Black Friday vagy karácsonyi akció a OnePlus-nál
- kb. milyen szintre várható, hogy lecsökken a 7 Pro ára mondjuk év végére vagy jövő januárra? -
mrszitya
senior tag
válasz
petya2012
üzenetére
A MIUI röviden, sokkal összetettebb és nagyobb tudású rendszer. Mivel most már elképesztően sok telót adnak ki, és még valamennyire a régebbieket is támogatják, így nyilván kevesebb "minőségi idő" jut egy-egy készülékükre. Jóval nagyobb az esély hibába belefutni, mint egy OnePlus-nál.
A fő gondja vele sokaknak, hogy memóriából a mai napig szereti kilőni az appokat. Pontosabban újratölteni a böngészőlapot, a játékot, stb. Ezt bizonyos beállításokkal vagy tweakekkel, egyes esetekben lehet valamennyire orvosolni, de nem tökéletesen. Persze, ez a probléma nemcsak Xiaomi specifikus, a Oneplus is érintett például, de itt talán egy bújtatott beállítással lehet javítani a helyzeten (ígéret is van rá, hogy megoldják rendesen), ott ennél több szükséges.
Az összetettsége is sokakat eltántorít.
Engem a bootloader-feloldás feltételeivel szoktak csak kiidegelni, mert az most talán már kettő hét vagy egy hónap várakozás is lehet, a kérvény beadásától számítva. Nekem ez a camera api2 bekapcsolása miatt kellett leginkább, sokaknak a ROM-csere miatt.
A fórum támogatás egyébként messze az egyik legjobb a Xiaominál, 4pda, XDA, saját fórumok, stb. is tele tweakekkel. Persze a bootloadert ezekhez nagyrészt fel kell oldani.
-
mjani1172
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem erről van szó.
Mindenki azt használ amit akar, de kijelenteni, hogy a többi hulladék, nekem nevetséges és komolytalan.
Én Huawei-t használok, de nem tartom hulladéknak. -
törölt tag
válasz
petya2012
üzenetére
Egyaltalan nem egyseges. A rendszeralkalmazason beluli reklamokrol ne is beszeljunk..
Persze aki nem erzekeny a rendszerre annak mindegy, de attol meg nem lesz jo rendszer.
Ha van lehetoseged akkor probalj ki valahol egy Xiaomit es egy OnePlust. Meglatod hogy eg es fold. -
petya2012
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
hali
a Xiaomi-val (MIUI)mi a baj?sose volt még olyan telóm és most szemezek a mi9t pro-val
de a szivem a oneplus felé húz inkább
-
törölt tag
Ez az elsodleges szempont, nincs telerakva felesleges alkalmazasokkal es funkciokkal. Pl Miui-nal az a sok narancsszinu eltavolithatatlan app..
OOS olyan mint Pixelen, csak kapott egy szep kulsot meg par hasznos funkciot es ennyi, nem is kellene tobb.
Az animaciok nagyon gyorsak es simak, ami azert hasznalat kozben eleg fontos. Nincsenek a narancs szinek (Miui), sem a turkiz szinek (Emui) es a tobbi hasonlo szin, ami lehet hogy egy gyereknek latvanyos. Nekem nem.
Emellett az akku optimalizalas. Szerintem nagyon jo a OnePlus-nal. Stabilitasrol meg ne is beszeljunk.. Samsung, Huawei, Xiaomi stb telefonokon mindig olyan dolgokkal talalkoztam amik tenyleg eleget tesznek az androidos eloiteleteknek
Pixelt az ara es a hardver miatt nem vennem, ezert maradt az OP. Ha barmelyik masik androidos keszuleket megvennem biztos gyorsan megvalnek tole. Talan Xiaomira menne a jo kis LineageOS. -
enginev3.0
félisten
válasz
mjani1172
üzenetére
Régen el nem tudtam képzelni a stock droidot
Sense volt az isten, de az elhalt
Aztán vettem egy Samsungot aminek nem hittem volna, de tetszett a rendszere, de a mostani legújabb már szörnyű
Vettem xiaomit amit egyedül a miui miatt kukaztam, pedig szeretem a miuit, de vannak hülye dolgai a kínaiaknak
Majd ezután döntöttem úgy hogy csak stock vagy Oneplus, az egyszerűbb élet felé terelve magam
És most már maradok is ezen a vonalon nagyon hosszú ideig
-
rankesz
veterán
válasz
mjani1172
üzenetére
Gondolom onnan ahonnan nekem is jött a tapasztalat. Samsung Sx széria és Lg után jött nexus 4 - 5 - 6, utána mivel a pixel széria aránytalanul megdrágult, így oneplus 3 - 5 - 6 - 7 volt a folytatás.
Szerintem ha valaki egyszer ráérez a stock droid feelingre, utána a többi gyártó átszabott felülete nem lesz számára alternatíva -
törölt tag
válasz
mjani1172
üzenetére
A sok hasznalat..de ma mar ez nem is olyan fontos, ha melyen utanaolvasol.
Egyebkent csak vegig kellett probalgatnom a telefonokat. Az osszes Androidos rendszer kozul csak a Pixel fele stock es az OOS az ami messze jobb a tobbitol.
Nyugi, nem bantalmaztam az iOS-.Amugy komolyan egy ilyen forumon ezen meg meg kell lepodni?
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Akidobos74
üzenetére
Valószínüleg ezért sem sietik a kiadást mert már készül a javítás.
-
fant0mi
őstag
Ugyanigy. A dual active nagyon ritka manapsag.
Annyit tudsz csinalni, hogy a sim kartyakra teszel atiranyitast a masik telefonszamodra, ha nem elerheto. Valamint hivasvarakoztatast is aktivalsz.
Es akkor belecsenget a hivasba ha a masikon keresnek es eldontod mit csinalsz. -
allein
addikt
Sziasztok. Segítsetek légy szíves. Oneplus 7 pro, két tmobil sim benne. Egyik számot felhívjuk, felveszem. Másikat hívom akkor nem elérhető. Külön-külön működnek a simek.
Valami beállítás lesz az amit el kell végezni?
-
tomp
félisten
válasz
Akidobos74
üzenetére
Nem működnek? Az úgy érdekes. Nálam hiba nélkül mennek. Szerintem rohadt jók lettek az új hátterek. Képernyő lapozással is mozog.
Régiek eltűntek mert a frissítésben nincsenek benne a régiek. Töröld le a frissítést és visszakapod a régieket. -
törölt tag
válasz
Akidobos74
üzenetére
Nekem a regiek nem mukodnek, ujak pedig nincsenek
-
válasz
Akidobos74
üzenetére
Nem. Ugyanaz, mintha OTA-val szednéd le, csak kézzel kell kitallózni. Nálam legalábbis mindig minden megmaradt, pedig az utóbbi időkben csak ezt a módszert használom.
-
ßrainiac
addikt
Mennyi baj van ezekkel a OnePlus-okkal
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Orultem hogy itt a piros horizon, erre fel sem villan, meg egyszer sem lattam
-
SkyS1gn
félisten
AOD-t nem lehet fixre bekapcsolni?
-
tomp
félisten
Új Élő háttérképek érkeztek.
katt -
corran9
aktív tag
Sziasztok!
A hivatalos 10 alatt nálatok is jelentkezik az a hiba, hogy a tárcsázóban a kontaktok képe kis felbontású, még azt követően is, ha beraktok normális képet?
A másik zavaró hiba (ob 2 alatt nem volt az első sem), hogy az opera böngésző csak minden 3-5. alkalomra nyit meg egy oldalt, de van hogy egyáltalán nem hajlandó?
Üdv, c.
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok, új 7Pro, miért nem dobja fel a 10es updateet?
Pixel 2XL-ről jövök, kíváncsi vagyok bírja e a strapát.
-
Helltak
őstag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Egyelőre hagytam ahogy van.. kibírom egy rövid ideig

-
válasz
sszemtelen
üzenetére
Vannak letölthető üresek is, bár ezt inkább mostmár másoknak linkelem ide

-
sszemtelen
őstag
válasz
Helltak
üzenetére
Nekem is ezzel szórakozott. Átettem hogy ne legyen hangja, majd 5 perc múlva visszatette a gyárira. Ezt megunva Vegas-ban csináltam egy 1 másodperces üres mp3 fájlt, és ezt állítottam be a Messenger hangjának. Azóta már csak rezzen ha jön értesítés. Maszek megoldás, de ugye ami működik..

-
tomp
félisten
válasz
bordi10
üzenetére
Na ez bonyolult.
Mindennapi használatra stabil. Mint ahogyan az OB2 is az.
OB és a stabil között csak az a különbség, hogy stabilnál csak akkor történik meg egy hotfix ha az a mindennapi használatot nehezíti. Ha nem akkor várni kell legalább 1 hónapot. OB-n akár 2hét elteltével kijöhet a következő.
OnePlus 5-ön nem 1x volt rá példa, hogy hó elején 1 béta, hó végén még egy béta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest