Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
kb semmi.
itt többen a volte-re vannak rákattanva ezzel persze nincs baj de sztem réteg igény.
de engem pl. a horizon light sem érint mert alapból nem szeretem ha a teló villog ha notify van, nekem a rezgés/hang megteszi, este meg le van némítva amikor alszom akkor meg pláne ne fényszórózzon a cucc.alapvetően ezzel a két dologgal van kisebb gond csak, mert így is van akinél működik.
-
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vajon a T szériánál is olyan lesz a Horizont Light, hogy csak a marketingből tudja meg az ember milyen is? Mivel a valóságban kb nem működik.
-
laskr99
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Legnagyobb hibák?
-
laskr99
addikt
Üdv!
Valakinek esetleg van vocuhere?
Ha nem szabályos kérni kérlek töröljétek
-
Wans8
csendes tag
válasz
marcarc
üzenetére
Szia! Ilyen problémám nekem is van. VoLTE bekapcsolva S10-el hívnak nála csörög nálam semmi. Kinyomja a VoLTE-t és egyből kicsöng nálam is. Telenornál vagyok feltöltőkártyás, de gondolkodok, hogy váltok előfizura és ha azon se megy normálisan akkor nem tudok mihez kezdjek. Plusz adalék múlt héten Olaszországban tartozkodtam és nem tudtam telefonálni, Telenod szerint semmi se volt tiltva én is átnéztem a beállításokat. Azt mondták vagy a SIM vagy a telefon...
-
zhata
senior tag
A Teleki tér ősszel. [kép]
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Automatán mindig max felbontáson van szerintem mivel kb minden app fut azon.
Inkább a képfrissítés az ami jobban változó. -
enginev3.0
félisten
Jöjjön már a frissítés
Ha automata felbontásra van állítva akkor alapból böngészés stb esetén fhd vagy qhd-n megy a kijelző? Vagy milyen esetben milyen felbontáson működik?
-
-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
"mellesleg" ez se rossz kép
-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
ugye nem te vagy a képen?
-
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jól fest
-
marcarc
senior tag
valakinek jelezték már hogy hívások nem csörögnek ki? a notification-ök mindenkinek rendesen jönnek? Simple alkalmazás full kuka, egy hétig ment aztán ma már nem lehetett érintéssel fizetni. Kicsit kezdek mérges lenni.
-
CptAdamica
nagyúr
Valaki próbálta már ezt a fóliát? Tech2-es Laci mostani OnePlus videójában ajánlotta, nem üveg, de elvileg az mondja, hogy jó.
-
petya2012
őstag
Sziasztok
van működő gcam a telóra?jobb,mint a gyári fényképező?
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Óh! OK.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Akidobos74
üzenetére
Csak 10-es droidon elérhető
A kamerák közti váltás -
petya2012
őstag
Sziasztok
a képernyő kalibrálásnál ki milyet használ?természetes,élénk,speciális(ezen belül melyiket,milyen színnel)
a másik kérdés az egyik videóban láttam a gesztusvezérlésnél rövidebb és vastagabb vonalat a képernyő alján,nos én ezt nem találomköszi
-
tomp
félisten
válasz
Akidobos74
üzenetére
Kamera adatainak törlése volt?
Illetve milyen rendszeren vagy? -
tomp
félisten
válasz
Akidobos74
üzenetére
-
Akidobos74
aktív tag
Feltettem, volt restart is, de nekem 4K-ban nincs nagy látószögű videó. Ha bekapcsolom a stabit, akkor igen, de átvált 1080p/30fps-be. Kamera váltás sincs. Továbbá a beállításokban van egy olyan opció, hogy ha stabilan, vagy állványon van a kamera, engedélyezni lehet, hogy hosszú (8-30sec) záridővel dolgozzon. Ez sem működik.
-
törölt tag
Johetne mar a frissites. Mar kezd idegesito lenni ez a sok bug.
-
enginev3.0
félisten
Ha képet akarok feltölteni pl ide, akkor csak egy nagy szürke semmi jön be a kép találkozásakor és lefagy a Chrome
Ez mitől lehet?
-
noto
senior tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
-
tamas.nick
aktív tag
A kezdőképernyő üres területére nyomj hosszan -> Kezdőoldal beállítások -> Koppintson duplán a zároláshoz
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Dupla koppintással kapcsoltam ki idáig a képernyőt viszont sikerült valamit ellállitani ma és nemtudom visszállitani ezt a lehetőséget.
Hogy tudom ujra aktiválni?
Átnéztem már minden beállitást de nem találom
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Winner_hun
félisten
Van arra lehetőség hogy a gyári ambient display-t kicsit konfigulálja a júzer?
-
petya2012
őstag
Sziasztok
hogy lehet csak a menüre rátenni a sötét módot?
fejlesztőibe van valami sötét mindenre,de azzal az a baj,hogy a facebooknál és a Messengernél nem lehet elolvasni az üziket,stb
annyira fehér a betűandroid10 van rajta
-
rankesz
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én az Xperia billentyűzetet használom. Szerintem tökéletes.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hosszu huvelykujjnal sokszor elofordul, nehezkesebb eltalalni mint tomzsi ujjnal. Pl w-e, i-o, a-s stb.
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vagy a gesture typing amit elottem irtak, vagy allitgasd a billentyuzet meretet a beallitasokban - tobbfele setting is van, probald vegig h melyik megfelelobb.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Használd a húzást, én kb csak úgy írok már, ami nagyon speciális, azt gépelem csak. Bár nálam nem szokott több félregépelés lenni akkor sem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Köszi ez nagyon jól jött
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Meg lehet fordítani a telefon app-ban. :)
[KÉP] -
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Inkább egy javítás jönne már
-
enginev3.0
félisten
Kinek volt az a fenomenális ötlete hogy lefelé húzva kell felvenni a telefont? Folyamatosan nyomom ki a hívásokat mert hozzá vagyok szokva a felfelé húzáshoz
Másik, nagyon sokat félre gépelek, gboardon, más telefonnál nem volt ennyire gondom, mitől lehet ez?
-
Linkin1994
senior tag
Elvileg megindult otan az android 10
-
válasz
StarDeLuxe
üzenetére
Köszönöm ezt is
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam is.
Sajnos a Gmail még mindig fehér... -
enginev3.0
félisten
Ma fekete lett magától a play áruház
-
ßrainiac
addikt
válasz
StarDeLuxe
üzenetére
Konkretan teljesen elveszti a lenyeget.
Meg az h bumszli-e vagy sem relativ. Annak aki tok nelkul hasznalja, meg egy hatlapi skin is feltunhet.
-
ßrainiac
addikt
válasz
StarDeLuxe
üzenetére
Ha at akarok menni rajta egy tankkal, rarakom elotte x'D
De inkabb tok nelkul hasznalom.
-
StarDeLuxe
tag
Én a Kapaver-t ajánlom, szerintem baromi jó tok. Ez van az OP3-amon is, imádom. Nagyon jó az anyaga, jól néz ki, abszolút nem csúszik, remekül védi a telefont, minőségi. Árban is elfogadható. Ha majd cserélem a 3-at, a következő OP--ra is ezt veszek tutira.
Itt a hivatalos link, de már Alin is van.
És egy videó a 7-re. -
Wans8
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Olyan problémám lenne OP7 Pron 10-es stabil androidon, hogy hívnak elvileg ki is csöng nevelőfateromnál, de nálam semmi. Azt hozzá kell tenni, hogy ő S10+-ról hív és Vodafone-Digi kártyája van. A vodafoneról hív. Most kipróbáltam sima egy SIM-es telefonról minden hívás kicseng. Volt valakinek hasonló esetleg? Kinél lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az eredeti képet szándékosan módosítottam.