- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mókuska
tag
-
mókuska
tag
válasz
Stabi83 #5245 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
A viper telepítésére?
Ahogy néztem a fülesed nincs az alap támogatási listában. Ilyenkor vagy a listában található fülesek közül lehet választani, hátha valamelyiknek hasonló a karakterisztikája. Vagy a fejlesztő 3 euróért megcsinálja a szükséges fájlt hozzá. Én 2-t is beszereztem tőle.
De rengeteg mindent tudsz állítani az alkalmazáson belül is. Több száz audió effekttel lehet feldobni a hangot. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Stabi83 #4894 üzenetére
Melyik kernelt raktad fel? Én nem láttam, hogy bárki panaszkodott volna rá.
A gyárira úgy állítsd vissza, hogy dirty flashelj fel egy teljes OTA zip-et. Nem vesznek el az adataid sem. Így a kernelt gyárira cseréli.
Máskor egyébként érdemes a kernelről biztonsági mentést készíteni és akkor csak azt kell visszarakni, ha valami mellémegy. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Stabi83 #4857 üzenetére
A 7T Pro talán jobban értékálló? Fene tudja használtan mekkora gap lesz köztük. Sajnos mindkettő 8/256-os, szóval a 12 gigás alapból kiesik, de szerintem soha nem is lehetne kihasználni.
A Huawei nagyon piszkálja a csőröm a kamera miatt, de már annyira megszoktam az 1+t, hogy nem szeretnék új UI-t, új töltési technológiát, nameg a feszkót se a google mentesség miatt.
A szívem amúgy a 7T Pro felé húz, de az eszem 7 Pro-t diktál. Jaj mi legyen
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Stabi83 #4837 üzenetére
Van értelmük, csiszolnak a rendszeren, néhány OOS hibát is kigyomlálnak belőlük. Nekem RenderZenith van jelenleg. Arter97-et is próbáltam, nagyon jó az is, de ott az Instastory-k bugosan jelentek meg valami kernel dolog miatt, amit még nem javított a srác.
Az OmniROM az egyik legjobb custom ROM a rendszerre. Már készül a Paranoid Android is a 7T Pro-ra, betatesztelés alatt van jelenleg.
Az szintén nagyon jó, mivel Codeaurora (Qualcomm által készített Android) alapú, így szinte az a legjobban optimalizált rendszer, amit el tudsz képzelni egy Snapdragon-os csúcstelefon-on. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest