Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amikor visszalepek fomenube egy appbol akkor az egesz kijelzo villan egyet. Ez mitol lehet?
Szerk.
Csak Chrome-nal van ez. -
-
allein
addikt
Sziasztok. Amennyiben most megrendelem a oneplus oldalon, holnapra meg is kapom? 24 óra van feltüntetve.
-
ßrainiac
addikt
A samu egy kicsit ilyen atlag telo premium kontosben es arban + azok a feature-ok amiket pengonorbert is irt. Nekem nem volt eleg gyors es forrosodott is, mondanom sem kell h ilyenek nincsenek a sima 7-esnel sem.
Mindennapi hasznalatra sok minden jobb sztem mint a Note, a OnePlus pedig hiresen jo ebben, sokszor review-kban a Pixeleknel is. Sztem ez mindent elmond.
Azt kell eldonteni, hogy neked valoban kell-e a vegtelen scrollozhato samu appok listaja, meg a szamtalan ertesites hogy lepj be a samsung fiokodba h hasznald ezt, meg azt a feature-t - ami nelkul rengeteg ember koszoni, elvan -, vagy kell egy jo okostelefon.
En a OnePlus vonalrol azert tertem le a Note 9-cel, mert a 7 Pro tul dragan inditott (ahhoz kepest 100k-val olcsobban jutottam hozza a samuhoz), a sima 7 pedig nem volt izgalmas 170+ ezerert. Aztan idovel lement az ara, a 8/256-osat vegul 140 korul vettem, igy azert realisabb ar/ertek aranyat tekintve.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #2988 üzenetére
Ha ugy szeretned megoldani, akkor Curve.
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica #2988 üzenetére
Nem, mert alapból van egy GB bankszámla hozzá. Kártyás vásárlással lehet feltölteni a balanszod vagy banki utalassal a GB bankszámlára.
-
fant0mi
őstag
válasz
CptAdamica #2985 üzenetére
Semennyit.
Kartyas vasarlaskent fel lehet tolteni forinttal.Ha kifogsz egy akciot, akkor ingyen postazzak a dombor mastercardot.
-
F-ECT$
titán
válasz
CptAdamica #2985 üzenetére
Semennyit.
-
Mauzes
addikt
válasz
CptAdamica #2975 üzenetére
Revolut-tal sokaknak működik (ami nem magyar, de kb annyira könnyen igényelhető magyaroknak is).
-
Edge
veterán
válasz
CptAdamica #2977 üzenetére
kollegám 7pro-val fizet mindenhol, OTP-nél bankol.
-
pengonorbert
tag
Szerintem az hogy kinek melyik izgalmasabb nagyon szubjektív. Én, OP-sként azt mondom hogy oké a Note ad SPent-,t biztos tök jó cucc az első két hétben még próbálgatnám is, aztán meg évi egyszer hasznát venném. (tapasztalatból mondom, hasonló képpen jártam az Asus zenbook flip-emnél. Úgy gondoltam hogy ez hatalmas plussz lesz hogy tabletként is használom majd meg stb. Hát nem pont így lett
)
Kb ugyan így vélekedek a sok kapott szoftverről is, amit ad a Note. (nekem!) Ne legyen előre telepítve a Samsung jegyzettömb, meg a kalkulátor, meg a naptár, meg a böngésző, meg a chat app, meg a bixby, meg az optimalizáló app ami optimalizálja a fent lévő összes fölösleges appot...
De hát ez sok embernél pozitívum mert ezzel is többet nyújt az a telefon. Ezt teljes mértékben megértem, de nálam pl ez inkább hátrány mint előny. Szeretném én eldönteni mi van a telefonomon.
TL;DR: A Samsung-ra én is hamarabb modnanám hogy izgalmas, mint sem a letisztult minimal OnePlusra. Szerintem a különbség az, hogy ezeket az izgalmakat én magam tudom eldönteni, hogy fel telepítem-e a Store-ból, vagy sem. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #2975 üzenetére
Ha magyar banktól van a kártyád akkor nem! Nem működik vele.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy vagy eddig hagytam figyelmen kívül, vagy új dolog a Google Pay app. Kicsit bogarásztam benne, hozzá is van adva a kártyám még régebbről, mondjuk még kéri a cvc kódot a megerősítéshez. De vajon működne vele az érintéses fizetés?
-
Mauzes
addikt
ßrainiac & BeastMode
Ezt légyszi írjátok már körül egy kicsit, mert elsőre furán hangzik. Úgy értem hogy a Note-ok pont hogy elég sok egyedi megoldással rendelkeznek, sokfajta saját spéci szoftver, S-pen, Dex, wireless töltés, stb. Ehhez képest a OP7 egy sokkal "alapabb" stock cucc, legalább is ezt olvasom róla mindenhol. Akkor most a hardveren meg képfrissítésen túl milyen szempontok szerint lehet izgalmasabb, mint a Note?
-
tomp
félisten
Én 60Hz-et csak munka alatt használom. Oda mindegy.
OB1-en tegnap full wipe után max felbontás+90Hz-en 5,5óra kijelző idő jött össze pedig egész nap magas fényerőn ment(utcai használat), volt kamerázás(fotó+videó) és több órányi Tidal bt fülessel.
Kíváncsi vagyok mennyi fog hozni a 60Hz. De volt már 8órás kijelző időm Pite alatt 60-al azaz OB1-en még ennél is többet kell neki hoznia. -
válasz
pengonorbert #2968 üzenetére
Masszív +1. Eszi az akkut a 90 Hz, de nem érdekel, sokkal kellemesebb így a szemnek.
-
pengonorbert
tag
Ahogy követtem eddig a topicot, nekem az jött le hogy nincs olyan számottevő eltérés mint amire gondolni lehetne. Magam soha ki sem próbáltam 60hzn. Viszont azóta az összes telefon amit látok 60hzel brutálisan szaggatósnak hat, szvl köszönöm nem megyek vissza 60ra, ha nyerek vele akkut akkor sem.
-
marcarc
senior tag
FULL Ontopic a kérdés, miért OFF oltad?
Én próbálkoztam, de ha egyszer használtad a 90hz-et nem akarod utána 60 al használni (a legtöbbet ezzel lehet nyerni). Igen minden ugyanúgy megy 60hz el is, csak darabosabb (látványosan). A sima 7 es sokkal jobb lesz üzemidőben, minden esetben. Mindenki máshogy használja a telefont, nekem bő 1 napos a 7 Pro. Eddig nem hagyott cserben, de nem dobtam egy hátast tőle. Előtte volt, 6, 6T azok is jobbak voltak üzemidőben - a saját felhasználási feltételeim mellett.
-
scream
veterán
Hali!
Van esetleg valaki aki tesztelte, hogy az akku mennyit bír azonos használat mellet, 60, illetve 90Hz-en? A SoT-ok hogy alakultak így? Esetleg van-e, aki Mate 20 Pro-ról váltott és van valami összehasonlítási tapasztalata?
Gondolkozom, hogy sima 7 vagy 7T (90Hz, +200mAh akkuban) legyen-e (a nem lekerekített kijelző miatt), de kicsit tartok a 90Hz-es kijelző akku fogyasztásától.
Ha 60Hz-re állítom a beállításokban - úgy láttam erre van opció - a kijelzőt, akkor minden további hátrány nélkül ugyan úgy használható a készülék összes funkciója (nyilván a 90Hz-es képfrissítésen kívül) , ugye? (Logikusan igen a válasz, de azért szeretném magam nem meglepni ilyennel).
-
CHIPman
nagyúr
Felraktam a kínai filléres UV-ra megkötő folyadékos üvegfóliát. Kb 20 percet UV-ztam, utána felraktam a gyári szilikontokot, és feszül rajta oldalirányban, de a 20 perc UV elég volt neki ahhoz, hogy tökéletesen tartsa a fóliát. Eddig nagyon bejön, szerintem ennél jobb fóliám nem volt még edge kijelzős telón.
-
Braavos
tag
Van bármilyen hátránya, (például garancia) ha nem a hivatalos oneplus weboldalról vásároljuk meg ezt a telefont, hanem például valamelyik megbízhatóbb magyarországi boltból? (Alza, aqua, smartshop, etc)
-
*Mukeey*
addikt
A note9 is igen jó készülék. Nálam is ez a kettő jöhetne most képbe, ha telót vásárolnék.
OP: rendszer villám, kijelző talán a legjobb, hw jelenlegi csúcs, opcionálisan több ram.
Note9: kamera jobb, vízállóság, kijelző 👌, SPen, alapból nagyon sok extra (apróságok, de pl. dobozában füles, otg adapter).
Nehéz döntés, rendszer meg úgy a napi használat miatt nyer(ne) nálam az OP. Többre értékelem a pörgős teljesítményt, mint a Samsung One UI-át.
De a Samsungal se nyúlsz mellé, szerintem ár-értékben a legjobb telefonjuk most. -
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Van itt olyan, aki Note 9-ról váltott? Igazából a két telefon között gondolkodom, nem igazán tudok dönteni. Mindenképp notch mentes készüléket akarok.
-
Eredetileg mindig carbonnal veszem, és azt szeretem is, annak semmi baja nincs. Megpróbáltam RMA-t érvényesíteni rá, első körben persze szépen leráztak, de az utolsó kérdésre, mely szerint mi a véleményem az ügyfélszolgálatról és a cégről, beírtam az ügyintézőnek, hogy a sok PR szlogen helyett gyárthatnának már minőséget is, mert ez volt a harmadik sandstone tokom, ami magától repedt el. Végül elintézte a managerével, hogy küldenek ki egy újat, mivel lojális vásárló vagyok...
Ez mondjuk így is van, kábé ezt vártam különösebb rinya nélkül is.
Kíváncsian várom, ideér-e, mindenesetre az RMA-k között látszik a dolog.
-
-
MEGINT el van repedve a sandstone tokom mindkét felső sarka, úgy, hogy nagyjából másfél hónapos a tok (utólag rendeltem), és bőrtokban tartom a telefont. Levenni nem akartam, nem feszegettem, de ha akartam volna is: MIATÖCS', hogy ennyit nem bír ki?! Más is így járt? Nálam már a hármason és a hatoson is eltört, de ez volt az utolsó. Elmennek ezek a picsába.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0 #2943 üzenetére
Ezek a leak-ek már rég vannak. Kb ilyesmi lesz, de még várjuk ki. Spec az szinte biztos.
-
tomp
félisten
Full wipe előtt lementettem az sms+hívásnaplót ezzel az alkalmazással de nem tudja visszaállítani. Hiába állítom be alapértelmezett sms appnak, továbbra is kéri a beállítását.
Ötlet, hogy ne vesszen el a sok sms?
xml fájlként mentette le. Van egyéb megoldás, hogy visszaállítsam? -
rankesz
veterán
válasz
enginev3.0 #2941 üzenetére
Azt ugye tudod hogy ennek az appnak semmi köze a gyártóhoz...?
-
simacsiga
tag
Chrome frissítés után újra megy a 90 fps. 😁
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0 #2934 üzenetére
Hamarosan jön. Nem 1 bugot akarnak csak fixálni benne.
-
enginev3.0
félisten
Kapunk vajon béta frissítést? Jó lenne
Azért az értesítések hiánya rossz -
törölt tag
Ez eleg logikatlan..azert ferfiasabb mert szogletesebb?
Akkor nezd meg a hatlapot es rajossz hogy az op a "ferfiasabb".
Szerintem gusztustalan a Note kinezete az alakja miatt, persze ez izles kerdese.
OnePlusod van es megis Samsungra valtanal? Annak ellenere hogy OOS-t hasznalsz? -
aTe014
aktív tag
Mindennapi használatnál nincs vele bajom, viszont az MM-ban mellé tettem a Note10-et (nem a plus-t) , és az első blikkre férfiasabban hatott mellette.
Picit túlzásba vitték a lekerekítést, lehet olyan szöget találni, ahol a fórum bézs színe fehéres, vagy picit zavaró a fénytörés a kijelzőn, viszont ezek csak direkt a hibákat keresve jönnek elő, normál használatnál nem.(Ha a Note10 is előugró előlapi kamerával és 90Hz-es kijelzővel jött volna, akkor váltanék, az lenne számomra a tökéletes telefon.
)
-
Edge
veterán
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Vannak itt olyan user-ek, akik utólag megbánták a telefont a hajlított kijelző miatt? Vagy ha nem is megbánták, de ezt a feature-t nem szeretik?
-
tomp
félisten
Android 10 OB1-en valamiért nem akar működni az asztali mód.
TV-n ugyan úgy a mobil képernyőt mutatja. -
szlaci888
aktív tag
Én szeptember 3-a óta használom az OB1-et, de nincs különösenn gondom, persze nekem sem megy a Horizon Light, meg apróságok, de System UI gondom egyszer sem volt, az akku idő szerintem is teljesen jó. Igaz hogy előtte 2 nappal miután feltettem a DP5-öt, csináltam egy full wipe-ot, mert akkor sok gondom volt, főleg Wifi kezelés, de azóta rendben vagyok. Gondolom kb. a héten kiadják az OB2-t, ami ha kijavítják a fórumon felsorolt főbb hibákat, akkor majdnem tökéletes lesz. Én feltettem a full wipe után az engineermode apk-t és teszi a dolgát, tudtam használni a PDC-t.
-
BeastMode
őstag
Android 10 alatt nem működik a *#801# kód.
Van erre valami megoldás? -
betyarr
veterán
az üzemidővel jelenleg nagyon elégedett vagyok.most két napja,hogy töltöttem és 76%-on ment repülőbe ma ~20 órakor (ilyenkor már ne zavarjon senki).igaz elég keveset is használtam: néha ránézek,ha jön üzenet,illetve volt vagy 4 rövid hívásom,egy kis net 4g-n,meg van benne 2 sim,megy a bt folyamatosan,gps,wifi,nfc,volte,vowifi.
-
tomp
félisten
SharpSA + rankesz
Az érdekes, hogy nem megy nálatok ez a kód. Nincs valami letiltva?
Mivel a kódra ennek kellene bejönnie:SharpSA
Videó módban csak addig tudsz kamerát váltani amíg nem megy a felvétel. Felvétel alatt már nem lehet váltani. Remélem ezt megoldják majd.betyarr
Én csak olvastam erről az erős bugról. Nekem a messenger néha újraindítja a system UI-t. Furcsa mert az elején nem csinálta. Lehet visszatérek a 9.5.11-re aztán megvárom a stabil 10-et. Csak az utána megjelenő 10 OB-t raknám fel mert az már atom stabil lesz.
Nincs értesítéskor felvillanó kijelző+Horizon Light(pedig Oxygen Updater értesítésnél megy...)+messenger hívásnál nem kapcsol be a kijelző+bekapcsolt kijelzőnél nem ugrik fel az app, Simple érintésnél nincs app által zöld pipa csak a terminál sípol, olykor újraindul a system UI.
Ami nagyon jó az az akksi idő! Brutálisan jól kezeli az akksit. 5óra repülő módban 1%! 9.5.11 alatt ez van kb 3-4% is. -
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
válasz
betyarr #1928 üzenetére
fasza.a héten megint előjött ez a hiba.egymást követő két nap.érdekes,hogy mindig akkor történik,amikor a zsebemben van a teló.igaz himbálózik benne (rövidnadrág oldalzsebe egy kicsit bő neki),de azért nem annyira vészes,hogy bármi kár érhetné,főleg,hogy még tokban is van.melege nincsen.mi a frász lehet ez?
-
SharpSA
veterán
válasz
enginev3.0 #2912 üzenetére
Kameránál videó felvétel közben már lehet váltani mindegyik kamera között, de az igen darabos...
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #2910 üzenetére
Hat mennyi baj van vele? Sokat kell meg varni a stabilra?
-
törölt tag
Szerintem hagyjuk a HTC-t, szot sem erdemel.
Valaki tudja hogyan all a beta?
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0 #2904 üzenetére
En nem sajnalom, full gagyik voltak.
Az egyetlen dolog amiben jok voltak, hogy amikor az Android meg uj volt, erdekes / jo anyagminosegu telefonokat dobtak ki.
Nekem az elso Desire volt, de csalodas volt, azota sem nagyon tudtak egyikkel sem meggyozni. A marcarc altal emlitett is vastag volt sztem, menuben sem volt az akkori elvarasoknak megfelelo.
-
marcarc
senior tag
válasz
enginev3.0 #2894 üzenetére
HTC 10 et használtam egy évig, korrekt cucc volt annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest