Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Nekem ClearPlex fóliám van de eljött az idő, hogy cseréljem.
Pár napja otthon a kezemből kiesett a telefon kijelzővel lefelé a hosszabbító sarkára. Koppant egy hatalmasat. Kicsit levert a víz de csak a fólia lett puklis. Szerintem jól védett.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Vidd vissza, ha alatta van.
-
Darth_Revan
veterán
Üdv!
Használ valaki Clearplex fóliát?
Frissen van feltéve és már eljottem de most vettem észre hogy 2 ponton szürke pötty látszódik kikapcsolt kijelzővel is, mintha por lenne alatta, sőt az egyik ponton ahol ez látható apró kituremkedest is tapintok.Ez is el fog tűnni vagy bælfaszul lett feltéve és vigyem vissza ?
-
vitezlejszlo
őstag
Mókuskáim, 10.0.1-es OS van fent, és azt csinálja pár naponta, hogy a beállított sötét témát kifehéríti, átállítja a gyorsindító (ahol a wifi meg minden nyavaja van) ikonokat kör alakúról kockásra illetve a zárképernyőn is a számos órát átteszi mutatós analóggá. Beállítások testreszabásbban a sötét téma van bepipálva, mégis fehér minden
mégegyszer rányomok a sötét témára, és visszaáll sötétre, átállítom az ikonokat, az órát, és 1-2 napig nincs vele gond.. de aztán megint csinál egy ilyen átállítást...
Másik bajom: MiFit alkalmazás elveszíti a Bluetoothot, mondja kapcsoljam ki-be hogy szinkronizálni tudjpna MiBand órával.Ja és ilyen fagyásaim nekem a Chrome csinál most (9-esen nem volt) hogy néha teljesen megáll a chrome, és ki kell lőnöm, hogy újra fusson (2-3 naponta egyszer)
Lehet meg kell várni a .3 .4-es verziókat azoknak, akik még a 9-esen vannak

-
btotyi
tag
Sziasztok!
Oneplus 7T Pro Volte, bármilyen profilt állítok be a PDC-vel akkor is csak 4g marad. Valami tipp?
-
tomp
félisten
válasz
LógaGéza
üzenetére
Viszont vicces, hogy 5G kapcsolat esetén nincs VoLTE. Ott levált a telefon 3G-re. Nincs az 5G-s CA rákapcsolva a VoLTE-re.
Amúgy érthető a döntés. 3G-re használt 2100MHz-et egyre több helyen 4G-re kapcsolnak át. Így hát tehermentesíteni kell. Akit csak lehet átraknak VoLTE-re. -
LógaGéza
veterán
Úgy néz ki, hogy a Vodafone az 5G bevezetésével engedélyezte mindenkinek a VoLTE-t.
Páromnak a saját kártyájával tegnap kapcsoltam be, nálunk meg a cégnél egyszer csak megjelent mindenkinek az ikon. Biztos vagyok benne, hogy nem a kapcsolattartóval kapcsoltatták be. -
tibcsi0407
félisten
válasz
barcaforca
üzenetére
Gondolkozom rajta. Ha a Mate 30 Pro nem kap Google-t, akkor igen. Márpedig nem fog szerintem.
Először úgy voltam vele, hogy kit érdekel, megveszem így is, de utána az értékvesztésen gondolkoztam el. -
barcaforca
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Visszatérsz a oneplushoz?😄
-
BeastMode
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Miért, eddig nem volt? (komolyan kérdezem)
-
tibcsi0407
félisten
Srácok,
Custom ROM-okban van már ujjlenyomat olvasó?
-
VANESSZA1
őstag
Ha megrendelem a készüléket a one plus-tól kb mennyi idő múlva hozza a futár? Mik a tapasztalatok?
Mennyire nehéz a telefon? -
fant0mi
őstag
válasz
tamas.nick
üzenetére
En meg 9-es Androidra tettem fel a Vibert, aztan upgradeeltem Android 10-re. A Viber ezt nem vette jo neven, csomoszor bugolt, lefagyott. Szoval ujratelepitettem a Vibert par napja, azota szepen dolgozik. Javaslom neked is a Viber ujratelepitest.
-
tamas.nick
aktív tag
Úgy jártam az előbb, hogy a telefon elkezdett csörögi, de nem látszott semmi, feloldottam a képernyőzárat, lehúztam az értesítési sávot, sehol semmi, majd amikor vége lett a hívásnak, akkor jelent meg a nem fogadott viber hanghívás. Valamilyen beállítás hiányzik?
-
baandii
senior tag
sziasztok!
mióta frissítettem 10es androidra elég sokszor megfagy a telo pl. messenger, telegramm stb. használata közben de igazából változó minél jön elő. másnál is van ilyen? esetleg vmi megoldás?
-
Sanya
nagyúr
Oneplus wireless bullets 2: Elszakadt a szilikon füldugója, míg a hozzá adott nagyobb méretű túl nagy volt, a kicsi meg kiesik a hallójáratból.
Oneplus supportnak írtam, küldenek újat. Kellett a rendelési szám és a pontos címem, és ugyan oda küldik a csereszilikont. -
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jocsaj a sarokban?
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
En azert idegenek elott nem raknek ki mindent, de ahogy erzed
-
tomp
félisten
Ma frissült nálam is!

Én még mindig nem értem mi a különbség ez a Project Mainline féle Playrendszerfrissítések és a "sima" biztonsági frissítés között.Érdemes amúgy a gyári Launhernél bétára váltani. Sokkal hamarabb jönnek az új dolgok.

Linkin1994
Igen, ez új dolog. Nekem mondjuk még tetszik is. Kb 1hete frissült nálam és azonnal megszoktam, hogy rezeg.
enginev3.0
Ez olyan mintha az asztal fiókját nem használnád és mindent az asztal felső lapján tárolnál amelyet kerülgetni kell.
-
Linkin1994
senior tag
Jött egy update az op launcherre
És mikor gesztusvezérlésnél megnyitom a futó appokat akkor rezeg egy kicsit ez eddig nem volt
-
A Beállítások -> Biztonság menüpontban ráböktem a Google Play biztonsági szintre és letöltött egy frissítést, így az most október elsejei, a sima Android biztonsági szint pedig maradt szeptember 5... Olvasgattam ehhez kapcsolódóan a "Project Mainline"-ról, de nem vagyok benne biztos, hogy értem miért van a kettő külön.

-
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha megszokod, nem.
-
mldigital
tag
Segítséget szeretnék kérni. Ma voltam a Telekom üzletben. Dominó kártyán bekapcsolták a Volte üzemmódot. Készüléken nem jelenik meg a felirat a térerő ikonok mellett.Elviekben megcsináltam az összefoglaló szerint. Leírnátok hogyan tudom működésre bírni a szolgáltatást. Köszönöm
-
zhata
senior tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Mikor a Q-ról visszatértem Pie-ra (nem vált be nekem,+FR!) bootloader nyitás után én is az általad leírt módon jártam el Pienál is.
-
vitezlejszlo
őstag
Akkor csak egy rövid leírás, hátha valakinek jól jön:
Probléma: Android Q install , TWRP, majd Magisk telepítés után (ahogy a legtöbb leírtás írja) nincs Wifi, se mobil hívás, illletve a telefon is fagy ha hívnak vagy hívni próbálsz
Megoldási sorrend:
- ota frissítés Android 10-re
- miután elindul és bebootol a telefon: újraindítás fastboot-ba
- usb-n gépre kötni a telefont
- "fastboot boot twrp.img" kiadása gépen --- itt nem telepítünk twrp-t csak bebootolja
- twrp-ben magisk install
- rebootígy megy a root rendesen, de nincs cserébe TWRP csak ilyen egyszeri fastboot boot-tal lehet indítani. Majd még tökéletesítem a dolgokat
De ha valaki beleszalad ebbe, akkor ez egy megoldás a rootolásra. -
dani993
senior tag
Valaki nem tudja, hogy 6.-7. kerületben van valahol olyan bolt, ahova csak besétálok, és tudok venni szilikon tokot 7 Pro-ra? Tököm tele a webáruházakkal. Én MA akarom, nem holnap
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Néztem. Természetesen nem...
Sőt a 2. fizetésnél 5x kellett érintenem mert 4 érintésnél csak csipogott a terminál...
Miután vegül sikerült a 2. fizetés vissza is állítottam a telefont GPayre. A többi helyen már újra azzal fizettem. Érdekes módon hiba nélkül... -
enginev3.0
félisten
Kapott a simple frissítést
Nézte ma valaki hogy felugrik már fizetéskor? -
pcnet
addikt
válasz
balat86
üzenetére
Én is most vettem ScreenKnight fóliát, pénteken rendeltem, kedden küldtek emailt, hogy feladták, pénteken érkezett meg. (Ingyen légi postával, PoyalMail) Elő+hátlapi volt 2300 ft. Vizes fóliát még nem raktam fel, így egy GSM boltosra bíztam a dolgot. Felrakás után csalódás volt, mert nem akart a hátlap lekerekített részére rásimulni, egy napig tokban tartottam, rányomta, másnap még voltak bubik a hát- és előlapon is, de második napra szépen eltűntek. Kicsit narancsbőr hatású és puha tapintású, ahogy felettem is írták. Táskában többször hozzá tapadt az irattartómhoz, de nem sérült. Ujjlenyomatokat, illetve inkább a zsírt jobban gyűjti mint a gyári, de vékonyabb és jobban fedi az egész előlapot, mintha nem is lenne rajta fólia. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, remélem tartós lett. A gyári már csillámosan kopott, nagyon csúnya volt. 14 hónapig bírta. (OnePlus 6om van egyébként.)
-
balat86
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Milyen ez a Screenknight?
-
balat86
csendes tag
Egy kérdés a tisztelt közönséghez. Vásároltam egy másik kijelző védő fóliát, amit fel is helyeztem. Kissé problémás a hajlított széleknél odapasszintani úgy hogy illeszkedjen is, plusz miután felrakom a szilikontokot az még nyomja is oldalról, így sajnos nem lett jó a végeredmény.
Van e valami általam nem ismert megoldás hogy rendesen rajta maradjon és használható is legyen, vagy ha nincs, lehet-e gyári védőfóliat rendelni valahonnan? -
Tegnap frissítettem 10-re. Én olyan hatalmas különbséget nem látok a 9-hez képest, de aminek örülök, hogy eddig nem vettem észre hibákat.
-
pengonorbert
tag
Ezt nem is igazán értem, hogy ilyen sz@rok felrakása meg a telefon szét konfigolása/rootolgatása után miért lepődnek meg emberek azon hogy bugosak a dolgok...
És ha már ez kikínvánkozott belőlem akkor még egy plusz infó tisztázás jöjjön, csak hogy on topic is legyek, mert ezzel szerintem nem mindenki van tisztában, és azért hasznos lenne tudni:
Az nem igaz hogy az Oxygen Updater kockázat mentesen hamarabb "ad" frissítést az eszközre.
"Using VPN to download this build might not work as the rollout Is not based on regions and is randomly pushed out to limited number of devices."
Tehát az OP is Canary Release technikát használ, amely nem lokalizáció alapján dönti el hogy kiknek megy ki OTA-n először a frissítés, hanem egy kis százalékú felhasználónak véletlenszerűen lesz leküldve, majd várnak X időt a hibajelentésekkel, és a vissza érkező logokkal. Ezek után ha mindent rendben találnak akkor indul meg az OTA rollout a teljes felhasználó bázisnak ütemezve.
Kb egy hónapja nézegettem az Oxygen Updater-ben hogy már rég elérhető a 10-es rendszer, de nem nyomtam rá, csak vártam. Egyre gyanúsabb lett hogy sokáig nem érkezett OTA-n a frissítés és mint kiderült, nem véletlen mert felfüggesztették a "stabil" verziót, pár hiba miatt. De aki az Oxygen Updaterrel frissített, az jöhetett ide panaszkodni hogy bugos. Meg inkább adták volna ki stabilban. Meg mikor jön már a patch...
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Aham szoval a Magisk 20 felrakasa utan romlik el minden... nem az OTA cseszi el...
-
vitezlejszlo
őstag
Na megjott a Q nekem is. Feltettem, erre reboot utan nincs wifi, ha bekapcsolom, akkor par masodperc mulva magatol kikapcsol, illetve hotspotot se tudok csinalni, az is kikapcsol. Meg telefonalni se tudok, mert amikor felhivnek valakit, akkor csontra fagy a telefon, csak hosszu power gombbal lehet rebootolni.
Miert is ment volna nekem siman egy upgrade...
-
Edge
veterán
válasz
tamas.nick
üzenetére
Ez launcher függő lesz, én action launchert használok és nem jelennek meg ezek a vonalkák.
-
petya2012
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
nálad Windows gépen fekete a facebook?azt meg hogyan?
-
tamas.nick
aktív tag
Ezek a csíkok folyamatosan megjelennek, de csak akkor, ha a főképernyő jön be a feloldás után. Ez Android 10-be van építve, nem a OnePlus sajátossága, a Pixel telefonokon is megjelenik, ez jelöli, hogy feloldás után, ha a sarokból húzod fel az ujjadat, akkor a Google Assistant-ot lehet elindítani.
Egyéb érdekesség még, hogy az ujjlenyomat animáció is végig lejátszódik, ha a főoldalra nyílik meg a feloldás, de ha egy alkalmazásban vagy, akkor nem.
-
válasz
count_zero
üzenetére
Az NFC chip a popup kamera mögött van kb.
-
szlaci888
aktív tag
válasz
count_zero
üzenetére
Szia, 5000 Ft alatti fizetésnél elég csak feloldani a telefont, ha ennél több az összeg, akkor be kell lépni az appba, ott is az NFC fizetésbe, ez nálam még két újjlenyomat olvasást jelet. Azért az fontos szerintem hogy fel kelljen oldani a telefont, akkor nem tud vele bárki fizetni. A TURBO fizetés legyen engedélyezve! Én a telefon felső harmadát tartom oda az olvasókhoz, ott működik a carbon tokkal.
-
baandii
senior tag
sziasztok!
mióta frissítettem a telót android 10re a telefon jobb és bal alsó sarkában egy fehér negyed kör jelenik meg miután feloldom a telefont, majd kb 3 mp múlva eltűnik.
ez mitől lehet
elég idegesítő...tudna vki javasolni vmit.
a segítőknek előre is nagy köszönet!!
-
zoleeno1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Simple pro for facebook app es problem solved

-
enginev3.0
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Akkor a facebook kell most már csak hogy fekete legyen, ahogy végre gépen is fekete lett
-
tomp
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Ha bugmentes 10-et szeretnél akkor a stabil 10.0.1-et rakd fel. Semmi bug nincs. Max 1-2 app nem teljesen érti milyen rendszeren van de ez nem OOS hiba.
Utána jártam a kiadásoknak és az OB3 azért bugos még mert az alapja OB1!!
OxygenOS 10.0.1 teljesen rendben van. Ajánlott! -
szlaci888
aktív tag
válasz
count_zero
üzenetére
Én használom, működik teljesen jól, gyári carbon tokban van a telefon.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Pár napja kezdtél el aktiválni: [link]
-
enginev3.0
félisten
Gmail is fekete lett, vagy már régen?
-
betyarr
veterán
egy ideje csak nagyon felületesen olvastam a topikot.mennyire bugos az új droid?nincs vele szívás?fel lehet tenni nyugodt szívvel?
-
count_zero
tag
Sziasztok! Használja valaki esetleg az Erste MobilePay-t? Nekem valahogy sem Turbo, sem normál módban nem működik, egyszerűwn nem érzékelik a teminálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mégegyszer rányomok a sötét témára, és visszaáll sötétre, átállítom az ikonokat, az órát, és 1-2 napig nincs vele gond.. de aztán megint csinál egy ilyen átállítást...