- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
Kollégám 1-2 nappal hamarabb rendelte meg és annyival hamarabb is kapta meg. Mivel ez nem EU raktárból jön, sokkal hamarabb nem várható szerintem. Esetleg ha fizetsz a szállításért még 5-7e Ft-ot de akkor meg lehet hogy le is vámolják.
Az adaptert bedugtam egy aljzatonként kapcsolható elosztóba és azóta úgy van, a töltőt se húztam ki belőle soha. Nem tűnik gagyinak de a rémséges dolgok belül szoktak lenni. 😀
Én is nézegettem a gyári EU töltőt de annyit nem adok érte úgy hogy közben van gyári töltőm.
Utángyártott kábelt vettem inkább hogy az adatmentéshez ne a gyári USB-t nyúzzam.
Vettem egy egyáltalán nem gyárinak kinéző kábelt is autós használatra. Mindkettővel működik a gyorstöltés de a gyárinak kinéző utángyártott melegszik míg ez a második, fonott külsejű kábel egyáltalán nem. A gyári természetesen szintén nem. 4A azért már nem kevés áramerősség. Gagyibb kábelen nem is megy át ennyi és nincs gyorstöltés vagy ha igen akkor melegszik a drót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged