Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Megvolt az első Google Pay fizetésem. Sokkal gyorsabb mint a Simple de ez érthető. A Pay mégis google app azaz maximálisan összhangban van a rendszerrel.
Érintésre azonnal felugrik a Pay ablaka.
Remélem maradni fog a Google Pay mint gyári app a bétában. Jövőre úgyis jön hivatalosan a Pay.
-
Edge
veterán
válasz
barcaforca
üzenetére
pucold ki, bizony simán lehet zsebpiszok miatt és nem tud a töltőcsati a helyére cuppanni rendesen.
-
marcarc
senior tag
A Raiffeisen App meg sem akar nyílni. :/
-
goldister
tag
sziasztok! Már a megjelenéstől használom a telefont egy Bumper Case Karbon tokkal.
Gondolkodtam, hogy vennem kéne egy pót fóliát vagy üvegfóliát a telefonra. Ki milyet használ ehhez a tokhoz?
-
Sanya
nagyúr
válasz
barcaforca
üzenetére
Felteheted az oneplus 3 topikban is, de rájukírsz a weboldalon mint service request, ha elfogadják, akkor jön egy futár a telefonért. Ha bevizsgálták, mondanak egy árat és ha kifizeted, akkor megcsinálják és visszaküldik. Ha 5 napig nem válaszolsz, vagy nem kéred a javítást, akkor csak visszaküldik.
A javítás 6-8000 körül lehet. [link] az alkatrészárra rájön a rezsióradíj és a posta.
-
barcaforca
tag
Sziasztok. Nem teljesen 7pro,de oneplussal kapcsolatos kérdésem lenne. Van még a családban egy oneplus 3-as. Az usb-c része már nem az igazi,hogy finoman fogalmazzak. Lötyög,alig tudjuk eltaláni azt a pontot,ahol elindul a töltés. Azt tudom hogy vissza lehet küldeni a oneplushoz. A kérdés csak az hogy megéri e? Ki tudják e cserélni csak azt a részt,vagy kuka az egész. Ha ki is cserélik,vajon mennyit kérnek érte?Vagy rendeljünk újat?
-
zhata
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Késő tavasszal nagyot frissült, azóta lett sz@r. Többek közt ezért is mentem vissza a Pitére.
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Süket lettél!
Bullets Wirelesst nem tudom max hangerőre állítani mert szétszakad a fejem. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Viper FX-et használtam az OP6-on, abban lehetett BT hangerőt is állítani. De máshoz szerintem ne nyúlj az OP7pro esetén.
-
CptAdamica
nagyúr
Na, most én lettem süketebb az OB2 óta, vagy a bluetooth max hangereje tényleg kevesebb lett?
Van rá mód fentebb tornászni? Minden csutkán van... -
tomp
félisten
válasz
LógaGéza
üzenetére
OB1 óta azaz 3-a óta megy a telefonon Android 10. Nálam az NFC fizetés mindennél fontosabb mivel kártyát sehol és soha nem használok. Ha nem menne már lökném is vissza a pitét de szerencsére mindig megy. Lassan megszokom, hogy nem ugrik fel a Simple ablak.
Na de most kipróbálom a Google Pay NFC fizetését. Az miként működik.
-
LógaGéza
veterán
Volt azóta egy Factory Reset is, ennél jobban nem tudom takarítani az appot

tomp:
Nálam is így indult. Aztán kb egy hét múlva úgy, hogy naponta használtam legalább egyszer elkezdte ezt a "Ellenőrizze mobilkészülékét" üzenetet dobálni a terminál - utánna már csak fizikai kártyával tudtam fizetni. Remélem most nem fog megint előjönni.Párom telójára meg ránézek majd este, de kétlem, hogy valami beállítás lenne elmászva.
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hat volt idejuk.. amiota az elso DP kikerul, az lenne a dolguk h elkezdjenek fejleszteni ra. Ezert DP.
-
pcnet
addikt
S9 topicban is panaszkodnak Simple-re. Egyik fórumtárs írt a fejlesztőnek, azt a választ kapta, hogy próbálja az alkalmazás gyorsítótárát törölni, ha az sem segít, akkor az adatokat is. Ha az sem, akkor telepítse újra az appot. A fejlesztők már tudnak a hibáról.
-
LógaGéza
veterán
Nem tudom, hogy az appok, vagy a rendszer hibája, de sok baj van a bankos applikációval, mint kiderült.
Simple nem dobja fel az ablakot, hogy azzal lett fizetve, majd pár fizetés után nem lehet vele többet fizetni, mert a terminál azt írja, hogy "Ellenőrízze mobilkészülékét" - én szívesen megteszem, csak épp nem ír semmit.
Párom OP7-esén csak akkor lehet Simple-vel fizetni, ha el van indítva az app.
Budapest Bankos appal nem lehet fizetni, se az övén, se az enyémen - egyszerűen le se csippan.
Többi bankról valakinek van tapasztalat?Mennyivel egyszerűbb lenne mindez, ha menne a Google Pay...
-
Sanya
nagyúr
Android 10-en nem megy a raiffeisen bankos appja. Mondjuk eddig sem volt egy nagy eresztés, de legalább az aláírást meg tudtam csinálni róla.
-
válasz
Linkin1994
üzenetére
El tudom képzelni, bizonyos appjaim nem képesek előbukkanni, mint másoknak a Simple.
-
SharpSA
veterán
Használ valaki egyéb programot automata fényerő helyett? Mert a gyári megoldás kevés fénynél nagyon leveszi a képernyő fényerejét.
-
zhata
senior tag
Downgradeoltam Pie-ba vissza, közben rootoltam is, most már majdnem minden rendben. Majdnem - MA automatizálóval a root nem megy, míg a régi telefonnal - OP3- igen. Miért?
(Nem kérek a tízesből.) -
Linkin1994
senior tag
Van egy olyan érzésem hogy visszafogják vonni ezt az updatet. Az op fórumon mindenki vergődik hogy bugos a cucc.
-
tomp
félisten
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Reméljük lesz 4K alatt is. Hiszen OB1-en 4K-n ment a zoom és a széles látószög felvétel is. Ott még nem lehetett videó alatt kamerát váltani.
-
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
1080p esetében van, 60fps-nél már nincs.
-
Tailorzsolt
tag
Sziasztok! A videórögzítésnél a gyári kamera appban nektek van széles látószögű lehetőség?Az a helyzet, hogy én tegnap frissítettem Android 10-re és tegnap nekem emlékeim szerint volt. Ma nyomtam egy FR-t, mert az értesítésekkel problémám volt, amit az FR megoldott, de közben eltűnt a széles látószögű lehetőség a videóknál... Ez lehetséges, vagy rosszul emlékszem?Megoldódott, csak sima 1080p-nél működőképes
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam Android 9-en is rossz, nem váltottam még 10-re.
-
Most vettem észre a beállításokban matatva, hogy az óra kijelzésnél a másodperceket is mögé lehetne rakni. Ez lenne valamilyen hatással az akkura? Régen mintha olvastam volna erről, de már nem emlékszem igazán.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
A Messenger értesítési rendszere kapásból egy rakás sz@r. Az a célom, hogy CSAK a hívás rezegjen, minden másról jöjjön értesítés (hogy az órára ki legyen küldve, és AOD-on is megjelenjen). Ki van kapcsolva Messengerben a rezgés, de rezgő módban hagyva a telót mindenképp rezeg a Messenger üzenet. Ha arra állítom az értesítéseit, hogy "show silently", akkor nem rezeg, viszont nem jelenik meg a képernyőn se, és teljes képernyős alkalmazásban sem jelenik meg az értesítés. A bekapcsolt DND sem változtat ezen semmit.
Megoldás lenne, hogy csendes módba rakjam a telót, és visszaállítom a hívás rezgéseit, de természetesen ez sem megoldható.
-
tomp
félisten
Aki OB2-n van nem igazán éri meg stabil 10-re váltania mivel a 2 ugyan az. OB2-ből lett a stabil.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Na hát, most már nem villan fel

-
-
enginev3.0
félisten
Azon nekem sem volt (ezt korábban ugye írtuk is itt), de itt most van, bár úgy emlékszem hogy mikor felraktam a stabilt akkor nem jött pl felvillanás messenger értesítéskor, viszont most hogy hazaértem, és csináltam itthon újra egy FR-t, most már van, pedig egyébként akkor is tiszta rendszerrel indítottam (hajnalban), de épp dolgoztam is, szóval lehet valamiért figyelmetlen voltam vagy passz
Na a lényeg, hogy most villog minden

-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
OB2-n se Horizont Light se Simple fizetés alatti ablak felugrás nincs...
Lehet fel kellene rakni a stabilt?
-
enginev3.0
félisten
Végre hazaértem
Csináltam ismét egy FR-t android q alatt, érdekes most felvillan a kijelző messenger üzenetekre is
és edge light is van
szép piros -
válasz
Linkin1994
üzenetére
Én sem érzem lassabbnak. Nekem bejött eddig.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Érzésre maradt, viszont hirtelen lett 1,6-1,7GB szabad RAM-om a 128/6-os verzión. Ez az utolsó Droid9-es buildeken általában 900-1GB körül mozgott

-
fant0mi
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Erzesre ugyanolyan.
Az energiagazdalkodasa viszont jobb lett! -
Linkin1994
senior tag
Sebesség terén milyen a 10-es a 9-eshez képest?
-
fant0mi
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Én. :)
-
frOger
csendes tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Ezek szerint ez ritka? Nekem tetszik ez a kapszulas navbar, mert a jobbra/balra swippal baromi gyorsan lehet vàltani appok között. Plusz a job/baloldalon felhuzod a visszaert sipusu navgesture nem jott be. Az uj rejtett kapszulas megoldas mar jo
-
sszemtelen
őstag
Ez az új értesítéskezelés elég fura. Droid9 alatt be lehetett állítani hogy villanjon a telefon, legyen látható az értesítési sávban az app ikonja, de mégse adjon hangot, és ne rezegjen. Most ha átkapcsolom a messenger-t "Nem fontos" módban, akkor alapból eltűnik az értesítési ikon. Szóval most vagy jön az idegesítő (hálisten már kikapcsolhatatlan) hang, vagy nem is látni hogy jött értesítésem. GG.
-
frOger
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem beregisztrálta azonnal. Kuldott smst mielott az nfcs fizetest engedelyeztem es 5s alatt azt is megcsinalta.
(OP7Pro-n csak mert latom neha masok masik oneplussal is írnak tapasztalatot) -
Kis tapasztalat : a gyári hívásrögzítés kiválóan megy, a force dark swiftkey esetén is bugos. A kamera módokban megjelent a nagylátószög portré és éjszakai módokban is. Komolyabb gondot én nem érzékeltem.
-
frOger
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem ugy nez ki hogy mukodik a simple mint eddig, most adtam hozzá új kártyát, minden jó. Mondjuk még nem fizettem vele update ota.
Overridal tényleg a messenger, facebook kommentek elég rossz lett. Pedig nekem csak a navbar kéne hogy rendesen fekete legyen, más nem zavart

-
enginev3.0
félisten
Nektek megy a simple? Nekem nem regisztrálja be a kártyát érintéses fizetésre
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Fuuu a messenger tenyleg hanyas. A calendar widgetre nem is mondok semmit ezutan... De tenyleg basszus feher marad a widgetje. Meg a zarkepernyos ertesitesek hattere is visszafeheredett (nem a forced dark modtol lett fekete, de annak be es kikapcsolasa elrontotta).
Szerk.: Erre a megoldas, hogy a Settings, Customizati8n menuben temat kell cserelni, s vissza sotetre.
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Developer modban vagy egyaltalan?
Settings
About
A build numberre tapogassal jo sokat (asszem 7-et).Ekkir atall developerbe, es lesz egy plusz menud a settingsben, ott tudsz egy csomo aprosagot is kspcsolni. Kozte lesz ez az override force dark is.
-
fant0mi
őstag
Bugos. Siman rendszer updatekor a calendar widget sotet lett tok szep. Bekapcsoltam ezt az overrideot, vegulis jobbsn lesotetedett ami csak tudott, de a calendar app belul egy moslek lett. Kikapcsoltam az overrideot, erre a calendar widget kifeheredett (ami eloszor override nelkul szep sotet temat vett fel). Most kapcsolgatok, ujrainditgatok mindenfele kombinacioban, de nem jon ki az eredeti allapot sajnos. Szoval marad az override meg a moslek calendar app.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Es sajnos nem találom azt a sötét módot sem, ahol pl a Google és a Google fotók fekete lesz
-
Van Horizon Light beállítás az ambient light menüben. Színtt lehet állítani, mást nem. Hát azért itt lett volna még mit fejleszteni, bár ha jól látom, minden értesítésre kellene jelezzen.
-
frOger
csendes tag
igen, ez a sötét téma sokkal jobb lett mint volt.
Kár hogy a navbar alap színe még mindig a light theme-hez van beállítva
azokban az appokban ahol lusták voltak megírni rendesen a navbar designhoz illesztését, még mindig baromi ronda a gombos és a kapszulás megoldás is.Szóval én is kénytelen voltam elrejteni a kapszulát.Ezt leszámítvaszép az OS és tetszik hogy lehet változtatni az Accent Color-t a google kékről bármire.Update: "Override force-dark" medolgotta

-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Megtaláltam, Developer options-ben az "Override force-dark"-ot kell bekapcsolni hozzá, de szerintem nem olyan jó, kissé bugos.
-
fant0mi
őstag
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem ezek nem változtak semmit

Én amúgy azt vettem észre, hogy világoszöld szín jóval élénkebb lett, szinte világít, ha valami olyan

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szép piros