Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
pengonorbert #6221 üzenetére
Ezzel egyetertek, a 1080p-nek mar minimumnak kellene lenni ha FPS-t akarnak novelni.
Inkabb legyen 1080p 400fps mint 960fps 720p.
Vagy 4k 90fps, ha mar a panel 90HzPar eve mar toporgunk a 4k 60fps-en.
-
tomp
félisten
válasz
pengonorbert #6101 üzenetére
Nekem is volt már melege a telefonnak tavaly nyáron. Folyamatos 4K felvétel volt majd a kamera app kiírta, hogy fél percen belül a felvétel leáll túlmelegedés miatt. Izzott a telefon de kilépve a kamerából nem volt semmilyen értesítés.
-
CptAdamica
veterán
válasz
pengonorbert #4816 üzenetére
Megnéztem most a tokokat, nekem is van egy Frosted, egy gyári Nylon, meg egy Nillkin Nature TPU. Mind a hárommal kompatibilis, egyik se nyomja az üveget. Én még kicsivel olcsóbban vettem, olyan 3500-ért, volt new user cupon és beváltottam rá.
-
ßrainiac
addikt
válasz
pengonorbert #4229 üzenetére
Jah, en is a 7T-re szavazok.
Foleg mert combosabb a 7 Pro-nal.
Mellette szol az ujabb proci, a super macro, gyors face unlock es a flat panel.
-
ßrainiac
addikt
válasz
pengonorbert #4227 üzenetére
Ehhez azert annyit hozzatennek, hogy nem 90Hz-hez kozvetlenul egymas mellett hasonlitva a 7-es az baromi gyors es smooth.
Az mas kerdes hogy fejlodott egyet a piac a magasabb kepfrissites fele, ne felejtsuk el azt sem ekozben hogy a project butternel is mekkora ugras volt a korabbihoz kepest a 60fps.
Most azokat a telokat szarozzuk amik abban az idoben szuper menok voltak.
(Mellesleg amikor eloszor nyomkodtam a 7 Pro-t, epp egy Note 9-em volt es attol fuggetlenul hogy ertem a magas kepfrissites lenyeget - hasznalom is, monitorban pl. 144Hz -, latom is tobbekkel ellentetben a kulonbseget, egyaltalan nem ereztem ugy h a jelenlegi telomat el kellene hajitanom).
Egy szo mint szaz, a 7-es baromi jo telo, nem docogos, viszont a 90, 120Hz, stb. meg a jovo :)
-
válasz
pengonorbert #2968 üzenetére
Masszív +1. Eszi az akkut a 90 Hz, de nem érdekel, sokkal kellemesebb így a szemnek.
-
Jakesz
addikt
válasz
pengonorbert #2782 üzenetére
Ha nincs is különösebb hibája, de attól még vannak olyan tulajdonságai, ami miatt nem való mindenkinek. Kezdve a mérettel, ami az átlagfelhasználó számára sokkal nagyobb, mint kellene. A másik dolog a durván ívelt kijelző. Ha már egy kis fény vetül a kijelzőre, akkor a a széleken levő kb 1 centis hajlítás visszaveri a fényt, ezért az ott megjelenő dolgokból gyakorlatilag semmit nem látni, ezért forgatnod kell ahhoz, hogy lásd, ami abszurd. Van, aki ezzel együtt tud élni, de sokan nem. Ez miatt sokkal inkább a 7T a jó választás.
-
pusihusi
addikt
válasz
pengonorbert #2782 üzenetére
Szia hogy visszatalaljak
-
CHIPman
nagyúr
válasz
pengonorbert #2750 üzenetére
Kínából fillérek (2$ mindennel együtt), de nyilván nem olyan minőség, mint ezek. Ezért is nem merem rákenni a telóra csak úgy.
-
tomp
félisten
válasz
pengonorbert #2700 üzenetére
Az tuti
-
válasz
pengonorbert #1485 üzenetére
Nagyon fontos a SoT. Az mutatja a tényleges használatot. 3-4 óra az rossz szerintem átlagos felhasználás és auto fényerő mellett bármilyen telefonról is legyen szó. 5 óra az átlag az azt jelenti hogy reggel leveszed a töltőről és este rakod is fel ha nagyobb nyúzod előfordulhat hogy már nap közben is töltőre kell rakni. Vannak telefonok amik 8-10 órás képernyőidőket produkálnak na azok amiknél sosem érhet meglepetés 1 napot kibírnak csinálj bármit is.Ez rendkívül fontos lehet bizonyos esetekben.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Norbi! Fogalmad sincs semmiről, mert nem olvasol. Felraktuk a 9.5.8 oxygen OS-t ami nyakonbaszta az akkuidőt. Érted?
Nekem azóta éjjelente merül 40%-ot.
-
marcarc
senior tag
válasz
Ugyanezt érzem a fóliákról folytatott beszélgetésekről.
-
goldister
tag
válasz
Értelek. Viszont nem a más sot-jára voltam kíváncsi, hanem hogy eddigiekhez képest a frissítés után kicsit visszaesett az én felhasználás szokásaim alapján.
-
vranyek
aktív tag
válasz
pengonorbert #770 üzenetére
Bumper karbon ugyanúgy 10,5mm lesz, mint a sima protective, és gyönyörűen oldották meg, nekem nagyon tetszik benne a telefon, zseniális a fogása, és teljesen körbe is védi
Nekem megérte nagyon!
Más: én imádom, hogy az éjszakai felvételen a sötét égbolt egybefüggő, éles, sötét, és nem egy szemcsés mocsok... -
S@s
tag
válasz
Nem nagyon látok még itthon tokot. Ali, gearbest stb... ahol olcsóbb tokok vannak. Ha gyorsan akarsz jó minőséget akkor gyári.
-
törölt tag
válasz
Mindenkepp a Karbon es a Sandstone protective ajanlott, ezek konnyuek es 10.5mm vastag lesz a telo+tok.
Jo alternativa a Nillkin Super Frosted Shield, jol ved, slim es csak 10-11$.
Vouchert pedig csak akkor tudsz hasznalni amikor telefont veszel, illetve bullets wireless 2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Formula-1
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest