Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans8
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki VoLTE aktiválásban? Történet a következő, ma lettem előfizus Telenornál, bent VoLTE aktiválva. Összefoglalóból végigcsináltam az egy oldalas leírást, de nem jelenik meg az ikon... Telenor_Denmark profillal sikerült aktiválni, másik kettőnél kidobott hibaüzenettel. Többi pontot mindet megcsináltam. Kicsit idegesítő ez az egész, hogy egy csúcskategóriás telefonnál is mókolni kell, más gyártoknál meg egy gombnyomás és kész
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a gebasz? -
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem hiába nem került ki a hivatalos oldalra az OOS 10. Sokan emiatt nem kapták meg OTA-n mert leállították.
Azért remélem lesz még a hónapban frissítés mert a biztonségi szint le van maradva. -
enginev3.0
félisten
Ezt nem is tudtam
-
ßrainiac
addikt
válasz
martin66
üzenetére
Ha annyira nem jon be a lekerekitett design, egyertelmu hogy 7T.
En azt fogom venni, bar en az ara miatt, ha lejjebb megy (mas forrasbol). 550 fontot nem adnek erte az ezer %. Kinabol nagyjabol 140-150e Ft-ra saccolom az arat, ha lecseng a hype.
Viszont ha ugyanannyiba kerulne, egyertelmu hogy a Pro-t valasztanam.
Szerk. most nezem Alin, maris megvasarolhato 550USD korul a 7T..
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ugyanez van akkor is, miután az app frissült. Be kell jelkezni újra az app-ba. Párszor már megszívatott és persze pont akkor nem volt nálam kártya... Nem volt kínos, mögöttem a sorral...
-
törölt tag
Akiket zavarna a Game Space app, azok az appon belul be tudjak allitani hogy ne jelenjen meg az alkalmazaslistaban, igy csak a beallitasokban lesz elerheto.
-
SharpSA
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hogy lehet másként fizetni a telefonnal, ha nem nyitod meg a Simple-t? Mert abban van a kártya menü...
-
baandii
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
az eu-t nem tudom választani arra nem dobja fel a frissítést. ez így járhat bármi hátránnyal ha nem azt töltöm le?

-
baandii
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
van jelentősége hogy one plus 7 vagy one plus 7 eu opciót választom? full update vagy incremental update amit valásztani kell? bocs a sok kérdésért de most csinálok ilyet először és nem akarnám elrontani:)
-
martin66
senior tag
Köszönöm a választ.
Teljesen elbizonytalanodtam, hogy 7 Pro vagy 7T vegyek. A 7 Pro 500 míg a 7T 550 font.
7 pro-nak a nagyobb kijelzőfelbontás és a notch less nagyon bejön, de a samsung s10-en láttam ezt a hajlított kijelzőtt (számomra) bozalom árnyékos a fehér szín stb a szokásos lekerekítés miatti gond. Gondolom hasonló itt is a kijelző?A 7T lekerekítés nélküli a mi szuper, de notchos...
-
martin66
senior tag
Sziasztok, ukbe vennék egy ilyen telót, de több helyen két ROM verziót árulnak:
International Version
CN Ver. with flashed OSVármelyiket meg szabad venni?
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Na igen ilyen esetben jöhetne egy értesítés, hogy módosult az ÁSZF fogadd el a további fizetéshez...
-
CptAdamica
veterán
Engem mostanában mindig szívat a Simple, 2 hete az Aldiban, ma a Praktikerben. Odatartottam, sípolt, aztán vártunk fél percet, közben pislogtunk egymásra. Végül mondjuk a pénztáros, hogy még egyszer, ilyenkor már előveszem a kártyámat... És mind a két esetben az volt a baj, hogy frissül a nyavalyás Ászf és el kellett fogadni, mert addig nem enged vásárolni, de ez persze csak akkor derül ki, ha megnyitod az app-ot... -_-
-
count_zero
tag
Urak, üdv mindenkinek. Tegnaptól vagyok tulajdonosa egy nebula Blue 7 Pro-nak (8/256).
Lenne rögtön két kérdésem, ha tapasztaltak esetleg meg tudnák válaszolni.
1. Felraktam az Open Beta 3-mat, de én Ambient Display alatt továbbra sem találok Smart Display-t. Ez másoknál is így van? A végleges OTA-ban már van?
2. Visszatérni fix Pie-ra ugye a Rollback ROM-mal lehet. Ha előtte a Switch-csel backupolok OB-n, azt vissza tudom tölteni Pie-n?Előre is nagyon köszönöm. Nálam amúgy az Ambient Display nem kapcsol be mindig, ha értesítés jön, Messengernél pl. kb ötből egyszer, és Horizon-t se láttam még
Amúgy fantasztikusan gyors telefon, és a kijelző gyönyörű, teljesen elégedett vagyok.
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Még eléggé bugos az NFC által meghívott tranzakció visszaigazoló ablaka a Simple-nek.
ATM-nél is érintem és csak az ATM által kért PIN kódból tudom, hogy sikeres volt.
GPay azonnal visszajelez ATM-nél is. -
tamas.nick
aktív tag
Ma kétszer vásároltam NFC-vel, a második használatkor felugrott a Simple.
10.0.1. -
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az app bug. Nem kompatibilis a Simple az Android 10-el...
Szerencsére lementettem bétáról a GPay-t így a stabilon is azt használom. -
tomp
félisten
Úgy érzem a béta vonalat jó ideig hanyagolom. Majd ha megjelenik a OP8 akkor megkezdem az OB-t. Akkor már úgyis lassul a stable kiadás. 10.0.1-en minden hókusz-pókusz nélkül megy a Horizon Light.
-
tamas.nick
aktív tag
Nálam a Chrome nagyon gyakran szereti újratölteni a weboldalakat, olyan, mintha a RAM kevés lenne és nem tartja bent a lapokat, pedig alig van pár futó alkalmazásom.
-
tomp
félisten
Nálam a Chrome még 1x sem fagyott.
-
SharpSA
veterán
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Talán ideje lenne leszokni a Chrome-ról, én már mindenhonnan száműztem régóta. Vivaldi, Firefox, Opera mind jól működik és ugyanúgy van oda-vissza szinkron minden eszközre.
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Kérném a segítségeteket.
Felraktam az Ob3 át nekem nem jó lett.
Hogy tudom rátenni a stabil 10 et?
Frissítő letöltötte de nem lehet telepíteni mert régebbi verzió mint azOb3 azt írja.
Hogy tudok vissza lépni?
Nincs root stb...
SIMMA 7 készülék /ide is irtam mert ez a forum jobban pörög/
-
törölt tag
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Akkor ez nalam valami specifikus hiba lehet, sajnos nem talalok ra megoldast.
Chrome amugy nalam is eleg sokszor fagy.
Widgettel csak annyi a bajom hogy nem frissul magatol. -
törölt tag
válasz
Tailorzsolt
üzenetére
Nalad mukodnek a live wallpaperek?
-
Tailorzsolt
tag
Sziasztok! Néhány tapasztalat a frissítést követően.
Az Android 10 óta a gyári időjárás Widget kifagy. És nem csupán nem frissül, hanem teljesen inaktív lesz a Widget kb. negyed órával a kihelyezés után, érintésre nem reagál. Ezt úgy tudtam megoldani, hogy törlés után újra kihelyeztem, vagy átméretezés után újra működik és reagál érintésre.
A bejegyzés írása közben (harmadszorra állok neki) tapasztaltam, hogy képfeltöltésnél is teljesen kifagy a Chrome, mert a Widget-ről akartam feltenni képernyőképet, de képfeltöltésnél is fagyás van mobil Chrome alatt.
A Horizont light nekem a korábban itt a fórumon ajánlott beállítással tartósan működik.
A Play áruház már sötét módban fut, de ott is vannak fagyások és anomáliák.
A Live Wallpaper nekem rendben működik.
Az üzemidő érzésre teljesen megegyezik a 9-en tapasztaltakkal.
Én már első nap frissítettem 10.0.0-ra és tegnap 10.0.1-re. Frissítéseket követően volt FR, mert sajnos egyelőre elég bugos a rendszer és gondoltam segít. Viszont ami számomra nagyon meglepő és kicsit elszomorító, hogy nekem a tegnapi 10.0.1-el úgy tűnik még több bug és még több fagyás van..

Na, majd idővel és egy-két frissítéssel jó lesz minden.

-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Na ez az amit en nem latok
Toroltem a wallpaper resources appot. Tud esetleg valaki kuldeni egy frisset? Hatha ha ez frissul akkor rendbe jon.
-
baandii
senior tag
9.5.8 van a telón de még semmi frissítés...ez így oké?
-
törölt tag
Nalam 10.0.1. stabilon sem megy a live wallpaper

[kép]
Jelenleg ezt teszi be helyettuk. -
noto
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Letöltöttem ujra zip a vége de nem látja
Várjam meg akkor hogy az EU romál nál jön az uj vagy a nem Eu romál már megjelent az uj az mehet fel rá? -
tomp
félisten
OB3-on nem megy a LW ez igazolt bug!
Felraktam a 10.0.1-et. Messenger bejelentkezés. Első üzenet: megy a Horizon Light
-
noto
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Rendben
köszönöm!
jelenkezem majd mi ujság -
noto
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Baszus ugy sem látja
amit a frissitő tölt le annak temp van a végén azt látja egymás alatt van a két fájl
ha tempre irom át ugy sem látja
-
törölt tag
Nalatok megy az elo hatterkep? Nalam random vajszinu hatteret rak be helyettuk.
-
noto
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
De
nevezem át temp re? -
noto
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Onnan kiraktam a belső kőzős tárhelyre ahava a frissitő is tölti de nem látja
-
noto
senior tag
Lejött de a helyi frissitőben nem látszik
mozgasam a gyökérkönyvtárba azt irja
total commanderel megnyitom akkor pontosan melyik mappába kell raknom?
mert amikora frissitő szedte le az is csak a közös tárhelybe rakta alulra
ezt is oda raktam de nem látja
bocs hogy ennyi gomd van velem! -
enginev3.0
félisten
Simple ablak még nincs
-
barcaforca
tag
Itt nincs,vagy nem találom a zsebmódot?
Sétálok az utcán,térdem melletti zsebemben a telefon,amikor kiveszem át áll sötét témáról fehérre. De ma már másodszor. -
enginev3.0
félisten
Na tényleg működik
Most már ki merem jelenteni
Pedig csak egy 100mbos frissítés volt
-
noto
senior tag
Felraktam az Ob3 mat és nekem felül mostmár nem jelzi ha wifire kapcsolódva nics kis ikon
nem találtam hol lehetne vissza hozni
sőt még az ébrestő óra ikonja se látszik
csak ha lehúzom a sávot -
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor az OB3 frisebb és azon körülményesebb... Vicces
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mikori a kernel? Október 8?
Lehet fel kellene raknom az OOS 10.0.1-et?
-
SharpSA
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem EU van beállítva.
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálad be van kapcsolva a felugró értesítés opció az appoknál?
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen pontosan.
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha "BA" stabil szoftvert szeretnél akkor EU. Ha "AA"-t akkor EU nélkülit.
A különbség: kb semmi. Csak a GDPR miatt van külön EU Edition. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem sajnos ez nem az. Itt maga a Simple inkompatibilis az Android 10-el. Sajnos nem volt idejük elkészíteni a kompatibilis verziót.(LOL) Pár napja volt frissítés de ez még mindig nem az. Ügyfélszolgálat szerint már tesztelés alatt van. Addig nálam marad a Google Pay.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Viszont nem
Most nem kaptam meg így sem , csak egyszer jött a messengeres értesítés horizonttal
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mindegyik kategória tartalmazza, neked a chat/üzenetek és hívások-ban kell átállítani.
---Egyébként, ha sejtettem volna, hogy ez a bajotok, akkor szólok, nekem már a 9-es alatt sem működött, ha nem volt "pop up on screen", hanem mondjuk "show silently", egyéb okból kitapasztaltam. Elhittem, hogy bugos lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a gebasz?