Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Nahh tegnap óta egy 7T pro boldog tulajdonosa vagyok

Mára sikerült rendesen belakni, barátkozom még vele, meg bújom, más mint a huawei féle emui.
Első körben nagyon tetszik.A horizon light-tal fél napot szívtam... Minden be volt állítva, itt is utána olvastam, mégsem működött egyetlen alkalmazással sem. Mikor is rájöttem mi volt a hiba oka: A beállítások / Renszer / Kisegítő lehetőségekben bekapcsoltam az "Animációk eltávolítása" kapcsolót...
Nem gondoltam, hogy ez a horizontra is hatással van, de ez volt a bűnös. Szóval akinek az összes már ismert értesítési beállítás ellenére nem működik, ezt ellenőrízze! 
Az egyetlen ami nem jól működik a fénnyel, az a viber. Csak akkor van horizon, ha a viber beállításokban ki van kapcsolva az "üzenetek esetén a képernyő világít". Viszont így nem jön meg az üzenet lezárt képernyőnél (nálam legalábbis), csak, ha hozzá érek és felélesztem az ambient-et. Akkor van fény és üzenet is.
VoLTE-t sikerült rögtön beállítani az összefoglalóban leírtak szerint, de elég volt annyi, hogy a logkitben bekapcsoltam, már működik is, a további lépések nem voltak szükségesek. Ja és azóta feltettem egy 130 megás frissítést is és maradt a volte.
Első körben ennyi, még tanulmányozom, barátkozunk, de nagyon baba!

-
ßrainiac
addikt
válasz
krissztyoon
üzenetére
Aham
-
ßrainiac
addikt
válasz
krissztyoon
üzenetére
A OnePlus oldalon nem lesz ilyen akcio, csak egyeb helyeken.
-
krissztyoon
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes lehet e várni mondjuk egy Black Friday akciót esetleg karácsonyi akciót mind hazai mind pedig hivatalosan a oneplus honlapján telefon vásárlás szempontjából? :) Egészen pontosan a oneplus 7t pro és 7t pro McLaren edition modellekre gondolok ebben az esetben. Illetve, ha bárki tud szolgálni akciós kuponnal ezen modellekre az kérem ne tartsa magában és a részletekről keressen fel privátban segítség szempontjából. :)
Előre is köszönöm :) szép napot!
-
törölt tag
Nalam tovabbra is az all fent, hogy kivalasztok egy elo hatterkepet es egy rozsaszin kepet rak be helyette. Most toroltem az OP Wallpaper Resourcest, nem tudom hogy kovi update segit e majd a dolgon. Visszarakja vajon az appot frissitve?
Illetve azt vettem eszre hogy ertesitesi sav lehuzasakor beszurkul a hatter es mossa a fekete Hatterkepet. Foleg este eszreveheto. Ez egy bug nalam, vagy egyenlore Android 10 szepseghiba.
-
törölt tag
Johetne mar stabil is
Kivancsi leszek hogy nekem megjavul e az elo hatterkepes bug. -
tomp
félisten
Kint van az OB5!
-
enginev3.0
félisten
válasz
ßrainiac
üzenetére
Na, az is nagyon jó, én tegnap nyitottam takarékszámlát, de szinte semmit nem ad, csak tudom rá átutalni a pénzt, és így nem a kártyámon van, meg nem kp-ban amit könnyeb elköltök
Persze ezt is csak vissza kell utalni, de azért azt csak jobban meggondolom már akkor

Mindenesetre ezt az aprógyűjtést évek óta csinálom, és sok nekem kellő, de egyébként marhaságot vettem már belőle, és tényleg nem veszed észre, csak hogy lesz pár új HDD vagy egy új telefon stb (kinek mi)

-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Semmi, csak meg nem hallottam ezt igy
Bar ugyanez tortenik a bankkartyammal is, ha vasarolok, atpakol 500-at a megtakaritasira.
-
enginev3.0
félisten
válasz
ßrainiac
üzenetére
Miért, mi a baj ezzel? Minden reggel megveszem a kajámat, és az apró megy otthon egy dobozba, plusz minden máshonnan kapott apró is
Minden év elején elkezdem gyűjteni, és év végén vagy amikor ilyen felesleges dologra sajnálom a pénzt, akkor ezt arra fordítom
150ezer körül járok jelenleg
És a pénztárcámat sem tömöm apróval
Nem azért csinálom mert nem telik máshogy telefonra, és mégis remegek érte, hanem mert úgy gyűjtöm össze rá, hogy nem fáj és észre sem veszem
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
"..csak egész évben gyűjtöttem az aprókat, és abból összejön egy új telefon jövőre"
sirok ikszde
-
enginev3.0
félisten
válasz
rankesz
üzenetére
Nem
Csak azt számolom hogyha tok nélkül használom és megjelennek a bűvös karcok akkor mennyi lenne a javítás, és ha 15be megáll akkor nekem megéri tok nélkül használniFőleg ha mondjuk ennél többet buknék az eladás esetén azért mert karcos
És a karc elég ár romboló tényező ahogy észrevettem hardverapron
Márpedig szinte biztos hogy 8 Pro-ra cserélem
Nem azért mert bármi bajom van vele, csak egész évben gyűjtöttem az aprókat, és abból összejön egy új telefon jövőre
-
rankesz
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lezúztad?
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem tudom.
Nekem az 5T jack csereje szallitassal, munkadijjal, anyaggal egyutt €30 korul allt meg.
bordi: pfff, beneztem, hulye telefon elnevezesek ezek

-
bordi10
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ezek a 7 pro árak, a fenti 7T pro...
[link] -
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Hátlap csere és kamera körüli rész csere mennyibe kerül?
-
tomp
félisten
válasz
marcarc
üzenetére
GPS alatt vedd vissza a felbontást+a kép frissítést.
Tegnap kb 4óra zene hallgatás(ezen belül sok MQA zene ami szoftveresen van dekódolva) bt fülessel, magas fényerő, messenger chat+videóhívás és estére 5,5óra SOT-al zártam 3%-on.
Ha kevesebb zene vagy kevesebb messenger lett volna akkor simán 6órát megyek.
A telefon folyamatosan LTE Only VoLTE-n van. -
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem egyáltalán nem jobb. Személy szerint én kezdek elégedetlen lenni az üzemidővel, a hét elején letöltam egy Budapest-> Kecskemét->Kiskunhalas-> Budapest körutat kemény 4 óra SOT-al zártam a napot épphogy 1% on (volt benne GPS is 1,5 óra). Úgy hogy összesen ment 9 órát a telefon. Minden darkmód mellett. Akárhogy is emlékszem vissza a 6T ennél jobb volt.
Mindenki más tökéletesen elégedett az akksival? -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Abban most most nincs új hír!
Amúgy LTE Only módban még sehol nem szakadt meg az aktív VoLTE hívás. A szolgáltatók bermuda háromszögében(Fővám téri 2-es villamos megálló) is használható. Igaz felfelé indulva a villamossal egy pillanatra nagyon rossz lesz a hívás minősége de a cella megtartja a VoLTE-t. -
marcarc
senior tag
25 új poszt. Fólia.

-
sszemtelen
őstag
Visszatérve a ClearPlex-re. A telefon megvétele után került fel, tegnapelőtt sikerült földhöz vágni a készüléket. Másfél méterről betonra.
ClearPlex+Sandstone tok vs. Beton : 1-0
Ennyi látszik a készüléken. Szerintem megérte az árát, tekintve hogy 50k egy új kijelző
[link] [link]
Igen, csak a fólia szakadt be egy másfél milliméteren. -
Sanya
nagyúr
válasz
monDani
üzenetére
A mirrorlink technológia meghalt. Új telefonok már nem támogatják, az Oneplus soha nem is támogatta, gondolom drága volt hozzá a liszensz. Samsung 2 éves telefonjai és a huawei 2 éves telefonjai még támogatják ( p10 huawei, és s8 samsung) de az újabbak már nem.
Weboldaluk nem frissült majdcsak 3 éve, az új facebook oldalukon 2017 január 9-i a legfrissebb bejegyzés).Android Autó: itthon hivatalosan nem működik, de ha véletlenül felrakod az APK mirror-ról, akkor gond nélkül fog futni.
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
En is igy voltam vele, de tok nelkuli hasznalatkor ohatatlan egy-ket hajszalvekony karc keletkezese. Altalaban eszrevehetetlenek es egy bizonyos szogben a feny fele forditva epp hogy latszanak.
A kijelzovedok hasznalataval viszont konkretan megvaltozik a telefon kinezete / merete, szoval valamit valamiert..
Egy bor sport kormany sem olcso, de ugyanugy ahogy a telefon, az is ertelmet vesztene ha bevonna az ember valamivel. Marpedig egy gyorsabb behuppanassal az autoba meg lehet eleg durvan horzsolni pl. a kabat zipzaraval :)
Ez mind merlegeles kerdese, nekem anno sokszor elobb volt meg a tok mint a telefon, irtozatosan feltem h baja esik anelkul, aztan vhogy tultettem magam ezen. Azota 6 telefont hordtam tok nelkul es egy repedt meg.
-
monDani
csendes tag
Hey,
Érdeklődnék, hogy mi a tapasztalat Android Auto / Mirrorlink és O+ 7/7pro házasításából. Használja eseteleg valaki napi szinten, VW autókban? Köszi előre is!
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Én nem tudom megkarcolni a fóliát a körmömmel!
Van rajta karc de az a zsebem melletti gomb véste bele és egy pukli is van rajta de hát 1,5méterről esett le kijelzővel lefelé otthon a hosszabbító sarkára...
Szerintem még év vége előtt cserélem a fóliát. Nekem bevált a ClearPlex. Az lesz az új fólia is. -
tamas.nick
aktív tag
Nexus 4-esemmel jártam úgy, hogy reggel sötétben vettem fel az asztalról, de elfelejtettem, hogy töltőn van, ezért a kábel kirántotta a kezemből, pofára esett. Szerencsére nem tört be, de a digitizer megadta magát, azóta használok fóliát. Azt a pár ezrest meg számomra megéri, mint hogy horror áron cseréltessek kijelzőt. Csere esetén a vízállóság is ugrik, ha nem jól ragasztják vissza.
-
zhata
senior tag
Egyáltalán minek a telafonra fólia? Egyik telefonomon se volt soha, megvoltam nélküle! Ez meg az én véleményem a fólia hóbortról. Csak reakció volt, nem kívánok vitát nyitni.
-
törölt tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
En nem tudom megkarcolni a kormommel. Mukormot nem hordok, viszont a Nap meleg.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
üzenetére
Másik topikban is egyből ezt írták, hogy nem vártam. A telefont egyből vittem az MM-be, felrakták majd 1 napig az asztalomon pihent, addig a régi mobilomat használtam.
Nagyon karcolódik, húzd végig a körmödet a ClearPlex-en :)
Már hajszárítózás előtt elkezdett feljönni, én meg annyira nem vagyok forró, hogy megolvadjon :) -
törölt tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
Nekem a kozel fel ev alatt sehol nem valt fel, semmi karc nincs rajta (ClearPlex nem is karcolodik, allomanya miatt maskepp serul mint az uveg). En hajszaritoval nem is probaltam, eleg volt neki a zseb-meleg.
Ugy tunik nagyon fugg a hasznalattol.
A ket het nekem furcsa, szerintem akkor valik ugy fel ha rarakas utan nem varsz eleget es a meleg miatt kiolvad alola a ragaszto es azt leszedi a zseb. -
Sanya
nagyúr
válasz
CHIPman
üzenetére
Jajj!
Ha írok majd valamit, előtte kérjek engedélyt?Egyébként ennyire kategorikusan nem jelenteném ki, hogy többőtöknek nem jött be, visszaolvasva annyira sok habzószájú elégedetlent nem olvastam.
Összességében több volt a dicséret, mint az elégedetlenkedéa. Nekem szépen felrakták, nem pöndörödik a széle, 6 órán át száradt, addig nem basztattam (hagyni kell száradni, amit sokan leazarnak) és nekem jó.
Az, hogy neked nem jött be, azt se jelentsük ki, hiszen volt, akinek kijelzővel, sarokkal esett a földre és nem tört el a kijelző. -
Sanya
nagyúr
A clearplex tényleg jó!
-
VANESSZA1
őstag
Ha valakinek kell 7 pro, tudok egy jó kuponakciót €540 256-os.
-
zhata
senior tag
válasz
rankesz
üzenetére
Köszi, megnéztem, de sztem ez a Pie-vel nem kompatibilis.
The app is free, OPEN SOURCE and without ads; it requires root and it is compatible with Android Oreo down to Gingerbread. -
YJke
tag
válasz
Akidobos74
üzenetére
Szia!
Beállítások->megjelenítés->képernyővédő->jelenlegi képernyővédő melletti fogaskerék katt és az éjszakai üzemmód-tól vedd ki a pipát. Szerintem ez lehet a megoldás.
-
rankesz
veterán
válasz
Akidobos74
üzenetére
-
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Fura, nekem sosem akad, akarhogy allitom meg / inditom el.
Viszont ha a BT fejest a TV-hez csatlakoztatom (szinten droid), akkor elofordul h akad. Ilyenkor fejes kikapcs, bekapcs es mukodik rendesen.
-
Akidobos74
aktív tag
Éjjelente, amikor az ambient display-t megjelenítem érintéssel, kíváncsi lévén az időre, úgy marad, nem tűnik el. Ha megint megérintem, pillanatra eltűnik, de megint elindul és úgy marad. Csak a lock screen-nel tudom leállítani. Volt már nektek ilyen? Ez bug, vagy feature..? Érdekes, hogy csak éjjel műveli ezt, nappal sosem.
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam akkor kezdi el ha headsettel megállítom elinditom. Ezek szerint ez inkább Spotify bug, már kezdett felbaszni. Nekem csak a full restart segít.
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam ha zene közben indítom el a felvételt akkor automatikusan leáll a zene a bt fülesben. Felvétel leállítása után a zene folytatódik. Hiba nélkül. Tidal és USB Audik Player Pro app esetén is.
Sőt Filmic Pro appnál a telefon által hallott hangot továbbítja a bt fülesre. -
CptAdamica
nagyúr
Bluetooth füles be, elindítom a spotify-t, majd leállítom, mert csinálok egy 4k/60fps-es videót, ezután újra elindítom a zenét és akadozik/szakadozik a hang. Ez nálatok is így van?
-
Sanya
nagyúr
A Clearplex fólia csak Budapesti MM-ben elérhető, vagy akár Debrecenben is?
-
zhata
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy miként tudnám letiltani az automatikus frissítéseket? De úgy, hogy azokat fel se kínálja a rendszer? (Pie és root is van.)
-
tomp
félisten
Aki stabilizátort tervez vásárolni annak ajánlom a ZHIYUN Smooth-Q2-t.
Az elődje a Smooth-Q nem bírta már el a 7 Pro-t de a Q2 meg sem érzi!
A mérete pedig nem semmi! Picike. Alig nagyobb mint a telefon!
[kép] -
tomp
félisten
Kérlek titeket, hogy kuponokat ne írjunk ide!
Ezt inkább privátban. -
VANESSZA1
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem. Van az még csak átváltottál másik oldalra sztem.
-
zoleeno1
veterán
válasz
bordi10
üzenetére
Ez egy cirka 4 hónapos hsz, de gondolom sem az ambient nem lett kapcsolható, sem a horizon light-tal nem kezdtek semmit... Jól tudom?
Van erről valami friss hír, vagy marad az ami van? -
corran9
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este egy elég kellemetlen probléma ütötte fel a fejét nálam: a telefon kizárt, mert a kezemben tartva valószínűleg sokszor próbált belépni (azt nem tudom, hogy az ujjlenyomat olvasónál olvasott-e többet tévesen, vagy a pin kódot ütöttem be többször a tenyeremmel, de ez talán mindegy is.)
A helyes pin kód beütését követően sem tudtam visszalépni a telefonba, így csináltam egy full wipe-ot, amivel alapvetően szerencsére nem is lett volna akkora problémám.
A baj az lenne, és e körben kérnék segítséet, hogy az sms-eket nem töltötte vissza backup-ból. A kontaktok a naptár stb. minden visszajött, de az sms-ek nem.
korábban többször csináltam factory resetet is (próbálgatva a beta-kat), de minden alkalommal működött a backup visszatötlés az sms-ek tekintetében is.
Tudnátok ezzel kapcsolatban segíteni? Már azon gondolkodom, hogy egy Pie downgrade-től újracsinálnám az egészet, hátha úgy visszajönnek az sms-ek is.
Köszi és üdv, c.
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Official OP oldalon is 7.900 korul van a hatlap.
Az hogy mennyibol van meg az oda-vissza ut es mennyi +ban a munkadij, nem tudom.
Mondjuk OP5T-nel 30 EUR volt az egesz amikor jacket csereltettem. Es asszem a modul maga 4 rugo korul lehetett..
De en itthon javittatom.
Most nezem h a 7T-nek a legdragabb a hatlapi kameraja
-
marcarc
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Csak az üveget kell cserélni, EZ
-
Helltak
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én pár naponta veszem ki a tokból egy kis tapizásra

Úgy vagyok vele, hogy jobb biztonságban tudni, mint kockáztatni, de megértem azokat, akik nem akarják a szép telefonokat tokkal csúfítanj. -
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sztem merjed.
Nekem az elso telom ami repedt (hatul) a OP7, de egy 10-esbol megvan a javitas.
Tokot meg raksz ra ha olyan helyre mesz, mittomen kirandulni. Vagy ha le kell rakni gyerekek kozeleben
Most abbol kiindulva hogy tudom is en 30 telefonbol egy tort, ha mindre vettem volna draga tokokat meg foliakat, az 1db javitas sokszorosat koltottem volna mar el.
Lehet vigyazni ra, csak ennyi..
-
enginev3.0
félisten
Srácok
Ritkán kiveszem a telefont a szilikon tokból és minden bajom van hogy milyen szép atyaegKár hogy sosem merném tok nélkül használni
-
barcaforca
tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Ilyet nekem is csinált. Sétálgattam a plázában,a nadrágom zsebében volt(térdem mellett).Az alatt a 2óra alatt kétszer csinálta ugyan ezt. Valószínű köze van a közelség érzékelőnek hozzá. Általában a válltáskámban tartom,ott nincs ilyen gond. A oneplus 5öm is furán viselkedett. Ha a közelség érzékelőt letakartam, miközben nyomtam a kikapcsológombot,kikapcsolt a kis huncut. Ott a zseb mód sem segített.Sokszor vettem elő úgy a telefont,hogy ki volt kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem gondoltam, hogy ez a horizontra is hatással van, de ez volt a bűnös. Szóval akinek az összes már ismert értesítési beállítás ellenére nem működik, ezt ellenőrízze!