- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benarivo
csendes tag
válasz
szőröscica #6059 üzenetére
es ott mit valasszak ki? mert Hungary nincs a listaban, bar idaig is angol nyelvu volt de gondolom azert nem mind1
-
Benarivo
csendes tag
Hi, nekem telenoros milestoneom van, mikor lesz 2.2 android? a system update mindig aztmondja h my system is up to date... koszi
-
-
Benarivo
csendes tag
a jobb felso sarokban a zold led, az mit jelez?
-
Benarivo
csendes tag
Koszonom
-
Benarivo
csendes tag
Hi, vhol mar lattam itt a valaszt de nem talalom
. ma vettem egy milestone-t 2.1androiddal, a kerdesem h ezis megprobal magatol csatlakozni a mobilnetre? mert itthon wifin megy de ha elmegyek akkor nem szeretnem h elkezdene szamlazni nekem adatforgalmat. eleg ha a mobile connections letiltom? vagy van erre vmi app? a masik, h az ebresztos problemara van vmi fix v a 2.1esben mar jo? Koszi elore is
-
Benarivo
csendes tag
hi, akkor azt mondjatok h a telenornal csak ha magat a keszuleket veszem kfuggetlen, ha elofizuval akkor nem?
-
Benarivo
csendes tag
meg kerdeznek egyet, hogy valaki hasznal e vmilyen 2 simkartyat okosito dolgot, hogy ne kelljen mindig cserelni, es amugy nehezkes simet cserelni benne v nemgaz?
-
Benarivo
csendes tag
hali, gondolkozom egy milestone vasarlason, telenoros vagyok, ok fuggoen aruljak?
ha vennek egy fuggetlent milyen boltot tudtok ajanlani ahol olyan garipapirt adnak amivel rendes moto szervizbe tudom vinni ha vmi baja van?
dokkolo jar hozza v kulon kell venni?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest