- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kiki7809 #5600 üzenetére
Én is átraktam a task killert low-ra, pár alap google processt ignore-ra tettem, ébresztett reggel. Szabad RAM 50-80 MB között (CM7).
Más: Fizetős launcherek közül melyik eszik kevesebbet az erőforrásokból? ADW Ex, Launcherpro Plus, Go Launcher? Zeam-mel nincs bajom, de nem fejlesztik, ezért előbb utóbb csere lesz.
#5602: anno 2 év volt rá, meg pl. most is úgy árulják.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Kiki7809 #5581 üzenetére
mara teljesen kesz vagyok es 5 ora mulva kelnem kell, de azt hiszem holnap megyek es megveszem a telefont, aztan lesz ami lesz, de elegge meggyozonek tunik. nagyon telepitgetni nem akarok, mukodjon azt ennyi, es lehessen vele rendesen telefonalni. remelem a gyari 2.2vel is hasznalhato lesz a telefon.
-
Phami
tag
válasz
Kiki7809 #5384 üzenetére
Szevasz!
Az nem is nagyon fog, kerestem az okát és egy dolog jutott eszembe, iPhone
Miután egyrész kicsit (nagyon) onnan lett koppolva, lehet annyira szigorúan vették, hogy ezt így el is felejtették megcsinálni. Másrészt vannak még bugos dolgok benne. A Hotspot nem megy, error-al letudja. A Theme Manager-ben a letöltött témákat nem nyitja meg "Force Close". Szeretem a Miui-t, de akad egy-két hibája még
-
petipetya
nagyúr
válasz
Kiki7809 #4914 üzenetére
Igen, ez a jó benne hogy csak telepíteni kell a zip-ből és már használhatod is.
Linkek: miui 2-19 v1.1 + angol hotfix (ez utóbbi magyarul kiirtja a maradék egy-két kínai karaktert az sms alkalmazásból)
A biztonság kedvéért itt a bootloader-nél is nyomtam egy cache és teljes formatot, majd behívtam az openrecovery-t és ott is elvégeztem szokásos dalvik, cache és format hármast, mielőtt feltettem a 2db miui zip-et.
Ebben a miui-ban a korábbi verzióktól eltérően most az fogott meg, hogy ha a képernyő fényerejét automatikusra vagy bármelyik másik fokozatra állítottam be, akkor is megfelelően működött a közelségszenzor telefonhívás közben. Sőt, direkt kipróbáltam utcán, neonfénynél, lámpánál és teljes sötétségben is.
-
_L_
tag
válasz
Kiki7809 #4514 üzenetére
Ezzel csináltam
És igen, ez volt a szituáció -
_L_
tag
válasz
Kiki7809 #4489 üzenetére
Felbuzdúlva a hozzászóláson énis megnéztem, hogy van-e rá Froyo, a netes MSU azt írta, hogy nincs, de ha akarom akkor felrakja a gyári stock 2.1-et. Gondoltam, hogy nagyobb gond nem lehet belőle, így megejtettem, 2x újraindult közben, másodszorra már felrakta a Froyot. Csodálkoztam is, mivel azt írta, hogy Up to date
-
Seraf723
csendes tag
válasz
Kiki7809 #4091 üzenetére
igen legutóbbi frissités, láttam is h belehet kapcsolni only 2g módot de gondoltam ezen az egy műveleten nem fog múlni semmi, mivel utána már kellett volna hisz rendeltem volna be mobilnetet egyből
dehát a hibáiból tanul az ember és nem fogom feladni még mindíg maximálisan örülök a telónak
-
válasz
Kiki7809 #3853 üzenetére
Ha előbb utóbb rootolod a telefont, akkor a market enablerrel egyszerűbb vásárolni marketen.
IMEI-hez kötött appokat én kihagyom, inkább a rockplayert vettem meg 2x annyiért, de legalább google accounthoz van.
Poweramp nálam is befigyel, ha beépítik végre a lyrics letöltést, jobbat nem is akarok
Más:
CM-el ADW EX-t használ valaki? Launcherpro annyira nem jön be, inkább ADW-t venném meg, de nem tudom CM szereti-e.
Meg a market frissítés nem jött még össze CM-mel, valakinek esetleg igen? -
GodHeart
senior tag
válasz
Kiki7809 #3853 üzenetére
Nem Marketből vettem, neten keresztül megkerestem őket, és rendesen bankkártyával fizettem. PowerAMP és az yxpalyer neon is nagyon megérte, egyiket sem sajnáltam. PowerAMP-ék kb fél percen belül megküldték az apk fájlt, amiből kb 10x teljes verzióvá lehet tenni a programjukat, az yxplayer pedig kb 2 órán belül küldték meg a kódot.
Amit még érdemes talán tudnod, hogy PowerAMP google accounthoz kötötten adja az apk fájlt, még Yxplayer IMEI-hez köti. -
petipetya
nagyúr
válasz
Kiki7809 #3760 üzenetére
Próbáld meg, hátha így helyre tudod hozni:
1. Telepítsd fel az ingyenes Font Changer Lite (root only)-t.
2. Töltsd le innen az eredeti Milestone fontokat.
3. A betűket tömörítsd ki a zip-ből, majd másold be az /sdcard/.fontchanger mappába (rejtett mappa)
4. Indítsd el a progit, engedélyezd a superuser hozzáférést és és nyomj neki restartot.
5. Megint indítsd el a progit, várj míg betölti a betűket és válaszd ki a neked tetszőt, bökj rá hosszan és nyomj egy SET gombot.
6. Restart és készen is vagy.Mivel nekem jók az ékezetes betűim az ebuddy-ban, ez a módszer neked is be fog válni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Kiki7809 #3579 üzenetére
Dehogy, csak nem mondtad hogy leírás is kell.
Parancsolj. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest