- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
szőröscica #5582 üzenetére
Az elejen megadod a google accountod es utana onnan lehuzza, ha oda szinkronizaltal mindig. Basebandet nem kell allitani.
http://miui-dev.com/forums/showthread.php?3987-MIUI-1.3.11-ENGLISH-Milestone
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
F_Gergely #5580 üzenetére
Hat hogy miben ter el pontosan azt a fejlesztoje tudja megmondani.
De kulcsinyben elegge mas. A launcher program pedig a launcherpro plus valtozata,amit kb 5 dollarert vettem. A proci 1.15 Ghzre van huzva,de igazabol kisebb frekin is eleg folyamatos a rendszer.
http://logout.hu/bejegyzes/manowarkill/motorola_milestone_root_flash-eles/hsz_1-50.html
Felrakni kb ennyi,azzal kulonbseggel, hogy nem a CM6-hoza tartozo .zip-et kell letolteni, hanem a miui oldalarol kell leszedni.
-
Kiki7809
csendes tag
Nekem igaz csak kb egy hete van fenn a miui, de meg sosem toltotodott ujra a launcher. 60-70 mega RAM-om van, reboot utan sokaig 80-90 korul. Gyors, es minden megy tokeletesen. Lehet csak mazlim volt.
Advanced task killer-ben security level-t nem art low-ra allitani, ahogy korabban mar emlitettem. Az uj 10.2-es flash meg vegre folyamatosan viszi pl. az index aljan levo indavideos videokat. Picit neha beszaggat, de ha nem nyulok hozza,akkor folyamatos lesz. Ez korabban nem volt. -
Kiki7809
csendes tag
válasz
Shrike7973 #5476 üzenetére
Szia!
Nem hiszem,hogy a telefon atlagos hasznalati idotartama alatt barmifele hatrany lenne az overclockbol. Latott mar valaki olyan procit ami tonkrement overclocktol?Nekem az asztalim 8 evbol kb, 4-et ment 24/7-ben. 2.6 helyett 3.2-n, de most is meg napi 5 orat kb.
Amugy en szeptember ota 1.15 - 1.2GHzen hasznalom a milestonet allandoan, tehat nem on demand.
Remelem ez megnyugtat. -
Kiki7809
csendes tag
Koszi,nem rossz otelet,bar en szeretem a pro-t. Meg is vettem,ugyhogy launcherpro plus.
-
Kiki7809
csendes tag
Miui. Legjobb. Ha nem tetszik a Miui launcher, akkor mehet ra mondjuk launcherpro A gyari 2.2 egy rakas...
-
Kiki7809
csendes tag
-
Kiki7809
csendes tag
Nekem 1.3.18 alatt akarhogy raktam fel a browser force close-al indult, azaz nem indult.
Visszatertem 1.3.11.-re. Az tokeletes, sokkal jobb mint barmelyik stock rom. A gyari 2.2 szvsz nevetseges.Miui alatt viszont van egy dolog ami nagyon idegesit. Megpedig a vibrate on answer, tehat hogy rezeg, amikor a hivott fel fogadja a hivast. CM6 alatt ki tudtam kapcsolni, de itt nem talalom. Valaki megoldas? Gyulolom...
-
Kiki7809
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a legujabb Miui-t es tenyleg eddig a legjobb, legszebb, leggyorsabb. Mondjuk launcherproval hasznalom. Viszont egy dolog idegesit: amikor homescreen-nel nyomok egy keresest kihuzott billentyuzettel, akkor nem fordul be a kereso ablak, hanem marad "fuggolegesen". Probaltam keresni erre vmi beallitast, de nem talaltam. Az a gyanum, hogy nem lehet, de remelem megis van erre vmi megoldas, es ez mast is zavar.
Elore is koszi!
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
klasszsrac #5322 üzenetére
En most probaltam ki a CM7-t. Nekem nem volt bugos, csak lassabb volt erezhetoen a CM6-nal. Most megy vissza a 6...
Egyebkent quadrant ide vagy oda, nekem mindig az a rom ment a legjobban, aminel a legjobb ertekeket produkaltam vele. Ez eddig a CM6. Gyari froyo gyengebb volt 550-en joval,mint a CM6 550-en.
CM6 1150MHz-en 1450-1500 koruli ertekeket produkal egyebkent.
-
Kiki7809
csendes tag
Sziasztok!
CM6-nal egyedul a kamera app-val van csak gondom. Valaki tudna adni 2.1u1-es camera.apk-t? Gondolom mennie kell annak is CM6 alatt,nem? -
Kiki7809
csendes tag
válasz
Cyberpunk #5036 üzenetére
Egyetertek, ezert varok a galaxy s2-re. :p
En is nagyon szeretem a milestone-t, nagyon megszeretette velem az androidot, de epp ezert is szeretnem meginkabb kiaknazni,amihez kell a jobb HW es nagyobb kijelzo. Sokat hasznalom itthon is az asztali helyett,mert kenyelmesebb a kanape. -
Kiki7809
csendes tag
Nagy a nyugalom mostanaban... Mindenki lemondott a Froyorol?
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
szőröscica #4901 üzenetére
Nem tudom milyen ROM-od van,de nekem regen a 2.1u1 csinalta ezt amikor 50% korul vagy alatta volt az akksi feszultseg. Ez vmi bug. Toltsd fel, probald ki ugy, es rendben lesz. Persze bosszanto, hogy csak igy megy. Froyon mar nem volt ilyen problemam.
-
Kiki7809
csendes tag
Sziasztok!
CM6 alatt az a gondom,hogy akadozik a video mar felvetel kozben is. Kulonosen akkor, ha 550 felett megy a proci, de 550-en is csinalja. Masnal is ez van, vagy csak en vagyok megaldva?
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
fpatrik17 #4863 üzenetére
Eloszor tedd fel a Zeam-et.Install utan amikor home gombot nyomsz megkerdezi,hogy melyik legyen az alapertelmezett home screen alkalmazas.(Zeam vagy ADW). Ezutan ha van rootod akkor root explorer ott bemesz a system/app konyvtarba, megnyomod felul az R/W gombot - ezzel irhatova valik a konyvtar - es kitorlod az ADWlauncher.apk-t. Pontosan nem tudom a file nevet,mert regen volt amikor kitoroltem. Azt hiszem OR-bol is ki lehet valahogy torolni, azt nem tudom hogyan, en igy csinaltam. De gondolom ott is ha korbenezel akkor adja magat.
Szerk:
Ja en is azutan olvasok miutan irok.Szoval mar leszedted korabban, akkor nincs gond, tedd fel a Zeamet es szedd le amit most hasznalsz.
Most mi van fenn akkor? -
Kiki7809
csendes tag
válasz
Rickazoid #4721 üzenetére
Szia!
Mukodik az a multitask rendesen csak nem a Milestone-on. Ugyanis sajna kicsit keves a memoriaja, es amikor ujat inditasz, akkor kilovi a masikat es azert nez ki ugy mintha nem lenne multitask, pedig de, csak szabad memoria hijan kenytelen kilovogetni. Nekem ez a tapasztalatom. Pedig tok gyors a telefon Froyoval - nekem 1.15GHz-en megy - ,de a launcher is sokszor ujratoltodik hiaba a keep in memory. Egyebkent tapasztalatom szerint ezen sokat javit,ha legalabb naponta egyszer rebootol az ember. Szoval en ev vege fele mindenkepp valtok egy S2-re vagy Atrixre. 1GB RAM rulz.Ja bocs a vegen irtad is, hogy kilovoget
-
-
Kiki7809
csendes tag
http://www.technet.hu/telefon/20110126/android-frissites_trehanyak_a_gyartok/
Tessék nem is áll a mi kedves Motonk olyan rosszul!
Persze gondolom ez nem nyugtat meg itt senkit. Amúgy én tök jól elvagyok a CM-es Froyoval, és hátradőlve várom a hivatalosat.
U.i.: Azért akkor is vérlázító amit művelnek...
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
GodHeart #3852 üzenetére
Na mar meg lehet venni? Korabban probaltam es nem sikerult,mert a market nem engedte,de most nezem,hogy a srac oldalan is lehet mar. Eddig bevallom kenytelen voltam crackeltet hasznalni, de most megveszem. Ahogy a launcherpro-t is megvettem. Toluk nem sajnalom a penzt, mert jo dolgokat csinalnak.
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
domedee #3827 üzenetére
Szia!
Nekem is volt hasonlo problemam a launcher proval es probalgattam mar mindenfele beallitast CM6 alatt a memoriakezelesre( lock, VM heap, memoriakezeles: aggressive,mild stb...), de mindig megmaradt a jelenseg. Ami viszont segitet, hogy azokat a programokat, amiknek kinn van az ikonjuk visszamasoltam a telefon memoriaba az SDrol. Ezutan - ha van is olyan, hogy elkezdi ujrapakolni oket - sokkal gyorsabban jonnek be.
Udv.
K.
-
Kiki7809
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem eszre, hogy amiota CM6 van fenn, az ebuddy nem kezeli az ekezeteket es nem is talalom,h hol lehetne beallitani a character set-et.
Valakinek van tippje? Amugy a telefont most tobbe/kevesbe magyar nyelvu menure is at tudom allitani, szoval furcsa.A segitseget elore is koszonom!
-
Kiki7809
csendes tag
Szia!
Kollegamnak Desire van 2.2-vel, nekem Milestone - 2.2.1 CM6.
Az enyem fel van huzba 1.2GHz-re es stabil, az ove gyari frekin megy. Az enyem mar kezelesre gyorsabbnak tunik, igaz az oven gyari sense van, az enyemen launcher pro.
Quadrant teszten neki 1100 korul szokott lenni, nekem 1500. tehat 900MHz-en kb azonos lehet. Legalabbis a teszt szerint, ami eleg osszetett eredmenyeken alapul. 3D-ben egyertelmuen a Milestone a jobb, legalabbis ez az en tapasztalatom.
-
-
Kiki7809
csendes tag
Szia!
Kozben kiderult, hogy nem nalam van a hiba, mert beraktam baratnom szinten telenoros kartyajat, es azzal rogton ment. Pedig elotte meg beszeltunk is a telenorral, es kozoltek, hogy mennie kell, biztos nincs tererom. Persze sehol a varosban
Csak start csomagom van, es most szeretnek elofizetni az 500megas-ra, ezert akartam kiprobalni,hogy minden rendben van-e. A kartyam nem regi, 2 eves, es mar ment vele korabban, ugyhogy ertetlenul allok a dolog elott. Na mindegy koszonom a segitseget, jovo heten elofizetek es remelem menni fog.
Udv.
-
Kiki7809
csendes tag
Ja es a wireless & networksben nincs olyan ful,hogy mobile network, amit mashol (HTC desire, http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/ ) lattam. Igy azt be se lehet jelolni.
-
-
Kiki7809
csendes tag
Sziasztok!
Uj vagyok itt, egy problemaval szeretnem kezdeni...
Anno 2 honapja amikor megvettem a telefont rogton letiltottam a 3g-t a phone info alol megnyomva a data on boot disable-t, es a data connection disable-t. Most szeretnem visszakapcsolni, de nem tudom. A data on bootot tudom valtani, de a data connectiont nem,ugyanugy marad hiaba nyomom. APNdroidot probaltam,azzal se ment.
network type: gsm auto (PRL), a telenoros APN beallitasnal be van allitva ahogy kell. APN:net, tobbi ures.Elore is koszonom a segitseget!
U.i.: Bocs az ekezetek hianya miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest