- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
Benarivo #6058 üzenetére
Motorola software update nevű programmal frissítsd. De előtte csinálj egy teljes gyári beállításokra visszaállítást (minden programod, stb elveszik!!!), majd úgy frissítsd, különben nagyon lassú lesz.
Én is ezt fogom csinálni, mert nekem már a 2.1 nagyon hülyül mostanában. Belassul, hamar lemerül, rebootolgat, stb....
-
törölt tag
válasz
Benarivo #3937 üzenetére
nem tudom hogy rejtettre ramegy e azt nem probalam. de egyet tudok, azt hogy nem megy fel ad-hoc megosztasu wifis halora. csak acces point tipusuakra, de ugye ha a mogott ott figyel a ceges proxy akkor szopas.
van soft ap-vel rendelkezo usb-s wifi stick es mukodik is (xp). a proxy kikerulesre is olvastam tobb modszert de valahogy mindegyik eleg nagy kinlodassal jar (es minimum rootolt kell hozza amit en gari miatt meg nem akarok egy 2 hetes keszuleknel).
ha eleg a bongeszo akkor allitolag a fennec tartalmaz sajat proxy kezelest es mukodik is (de en nem probaltam, es a gmail meg a market akkor sem megy). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest