Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
Szerintem biztos hogy lesz, fejemet persze nem merném rátenni, de túl sokat kommunikálták már ahhoz hogy törölni merjék. A március azonban nálam is sajnos esélyes.
Ki vagyok attól hogy nem tudok rá programokat telepíteni, akkor mi a francokat ér az egész. Nem akarok főzött romokkal kísérletezni, nekem stabil teló kell, a gyári 2,1 re egy szavam nincs, soha nem fagyott, telepítések hibátlanok, csak az a fránya apps2sd meglenne, akkor maga lenne a tökély. -
Köszi a tájékoztatást. Én eddig linuxról hallottam. Érdekes hogy a wikipedián is úgy írják, hogy vagy linux, vagy RTOS kernel.
@Phoenix0523: Szerintem akkor te nem a badára, hanem a TouchWiz felületre gondolsz, ami a Wave-en és a Galaxy S-en is van. Az nekem se tetszik különösebben...
-
Phoenix0523
tag
VGA: Dedicated Cortex A8 550MHz App Processor with Neon for A8 only
Hardware Vector FPUWVGA: Dedicated Cortex A8 800MHz App Processor
Hardware Vector FPUSzóval elvileg 800Mhz-s processzor kellene. Ezt az adobe írja a honlapján a flash rendszerkövetelményeinél(a legalján van az android)
-
domedee
senior tag
Ja tényleg, a facebook-os az gyári. Na mindegy.
De a kevés hely miatt lehet olyan, hogy nem kapom meg az e-maileket? Meg mintha a market sem akarná addig letölteni a progikat. Mérettől függetlenül, pedig még kb 17 MB szabad volt.
Ez nekem eléggé nonszensz. Idáig winmo-s voltam. Ott is voltak ökörségek, de amíg volt hely addig volt hely. Ment minden, max. kiabált, hogy kevés a hely, ez így nem optimális.
Idáig ez a legnagyobb csalódás az androidban. Az sd-kártyás telepítés natív hiánya is meglepő volt. De ez javítva lesz a Froyoban elvileg.
A teló amúgy rootolt.
-
Gengi
senior tag
Elgondolkodtató a Jack és a Micro USB-s megoldás és ma utánna jártam még jobban. Elméletileg nincs korlátja. Inkább az lehet ,hogy nem lesz elég erő
. Készíthető ilyen szoftver és írtak is róla a blogon ,amit találtam. Én inkább tényleg szoftveres részlől látom akadályát. Android telefonban látott már valaki Tv-OUT-ot ? Mert én csak HDMI-t.
-
Gengi
senior tag
-
Rickazoid
addikt
Csak arra céloztam, hogy remélem idővel nekiesik pár guru és megoldják, hisz ha a kernel Linux, jól nézne ki, ha bírna egy asztali GNU/Linux disztro multimédiás képességeivel ez az op.rendszer is.
(#1381) sheratan: rákerestem, találtam egy Wiki leírást hozzá, bár ott se alkalmazásként emlegetik, hanem egy folyamatként, mindenesetre az úgy elég alaposnak tűnik így elsőre, este ha lesz időm átnézem jobban.
-
Rickazoid
addikt
Úgy tűnik igen. Átkódoltam ismét mpeg4-be, majd beraktam mp4 konténerbe aac hanggal, ahogy eami írta és most működik. Az mpeg4-et és az mp4-et közvetlenül is próbáltam már, de nem működött, most néztem csak meg a mencoder manualját, hátha kihagytam valamit és amiről teljesen meg is feledkeztem, hogy ezzel csak az avi konténer használata problémamentes, másba téve hibázhat. Ezeknél akkor sajnos a teljes átkonvertálás lesz a megoldás. Kár, hogy egy ilyen fejlett rendszer nem képes egy ilyen apróságra, mint boldogulni minden létező videoformátummal, főleg ha Linuxra épül és teljesen(?) nyílt.
Amúgy az msmpeg4 v2-t is felismerhetné.. vagy ennyire eltérne a szabványostól? -
törölt tag
igen, persze, csak szegénynek a múltkor is volt szívás a fleselés közben, szóval gondoltam megemlítem, hogy ha nincs jól feltéve a kernel, akkor nem fog bebootolni a telefon. nem úgy mint amikor rootolásnál esetleg nem megy valami jól, és utána nincs root és annyi.
Cyrus: most jelenleg a 2.1-es south asia szoftverrel használom, illetve az új telus kiadásból kiemelt kernelt tettem fel alá, ez így tökéletesen megy. nem nagy dolog feltenni sem, kétszer kell rsdlite-ozni hozzá. root-ot nem használok, mert nem kell semmihez, amit én elvárok a telefontól. szóval nem olyan bonyolult. persze mondjuk nem is lehet olyan nagyon sokat hekkelni rajta jelenleg.
-
eami
veterán
szolgáltató hálózatától függ. Pl, japánban csak 3G hálózat volt, ha nem volt engedélyezve a 3G akkor telefonálni sem tudtam. APN nyilván ki volt lőve mert nem őrültem meg, de attól még 3Gn üzemelt a teló, mondjuk máson nem is tudott volna hisz ott nincs GSM
#1245 sheratan: igen, épp erre céloztam, hogy ha az APNt kilövöd attól még simán csücsülhet 3Gn a teló.
-
Cyrus
tag
Amiket írtál, azokat persze szeretném használni. Emellett office doksik szerkesztése is jó lenne (mint a Win mobilok esetében), de ahhoz meg kell venni valamilyen szoftvert. Mi annak a neve, és mennyibe kerül egyáltalán?
Állítólag a telefonkönyvét is a gmail-en keresztül frissítgeti. Nem tudom, ez is milyen adatforgalmat generál? Igazából a mobilon való weboldalak böngészése minimális esetemben (havi max 20 oldal), de nem tudom, hogy az Android mit akar egyáltalán annyira a nettől? Ezért is kérdezem, hogy mennyi adatforgalmat generál minimálisa, csak hogy a saját Androidos szükségleteit fedezze?
-
eBeni
tag
nem igazán találtam a marketen ilyen nevű vagy hasonló progit.
Viszont nekem az gyanus, h amikor instalálok vmit, akkor ott figyelmeztet, h az sd kártyát fogja modosítani, de viszont, ha már felinstaláltam akkor az internal phone storage az kisebb lesz, tehát akkor mégse az sd-re tette rá? -
törölt tag
nem, a Haptic feedback-et hiába kapcsolod ki, az ilyen műveletknél akkor is rezeg (képernyő feloldás, ikon eltávloítása, stb). a haptic csak a billentyűzetre vonatkozik.
amúgy azért nem értem a torrentes akkus kérdést sem, mert ha éjjelre ezen akar torrentezni a hangos gép helyett, akkor rádugja a töltőre, aztán kész.
egyébként ma reggel engem is időben ébresztett meglepő módon. biztos meghallotta, hogy tegnap panaszkodtam a motorolásnak
-
törölt tag
igen, rögtön a boltban, amikor vettem, akkor kértem rá, de ez elvileg ilyen standard Milestone kiegészítő, biztos hozzá lehet jutni, ha mást nem akkor ebay-ről. és tényleg elég jó, gyakorlatilag nincsenek ujjlenyomatok a gépen (illetve nem látszanak), és nem is tapad annyira a kijelző, mint fólia nélkül.
-
fi:zi'k
nagyúr
Akkor bocs.
Alaposan megtapiztam a backflip-pet, meg a milestone-t is. Már néhányan szúrós szemmel néztek rám
Érdekes módon a backflip-pen nagyobb gombjai ellenére nem volt jobb gépelni annyi használat alatt. Nincs normális nyomáspont, nagyon egy síkban vannak a gombok. Ennek ellenére jó cucc...csak hát egy árban van a milestone-nal.
A milestone-on meg jóval kisebbek a gombok, mintsem gondoltam volna. Nincsenek nagy ujjaim, de igazából csak körömmel volt kényelmes. Úgy viszont jobb volt mint a backflip.
Remélem még normalizálódni fog az ára még jobban.Átlag használat mellett amúgy mennyire zsírosodott be a kijelző mondjuk 1 nap alatt/2 kijelző tisztítás között? Mert mind 2 moto-n annyi zsír volt, hogy megakadt a kezem és nem tudtam görgetni.
szerk.: mármint többször megakadt a kezem
-
fi:zi'k
nagyúr
Először a Legend tűnt fel a kezedben a htc stand mellett áltál egy cimboráddal(?), akinek a kezében szintén egy Legend volt és épp mondtad a htc-s hölgynek, hogy a tied 1 napot bír és szívesen cserélsz az ő '3 napos' darabjára. Aztán láttam a nickkártyádat. Zavaró, hogy ilyen profil képet választottál, és közben átlagos magasságú vagy (no offense, csak tényleg azt hittem magas vagy
)
szerk.: amúgy ki volt az a bőrsapkás srác, aki nagyon osztotta az észt?
-
tibi666
senior tag
vista 32bit.
bootloader módban van a telefon, fekete képernyő, azt írja 90.73 verzió.középen battery ok, ok to program, transfer mode: usb
windowsban jobb alul ha bedugom, megjelent egy m logó, azt írja, motoconnect, status: phone usb mode not supported. please change to a supported mode.
rsd lite a bootloader verziószámot, meg valami ap die id-t lát.
-
Konflikt
addikt
jam, mind2 igo8. csak epp letorolted a motonav-ot a microsdrol
(egyedul a motonav apk kerult fel a 2.1-es rommal, de azt meg toroltem, mert az igo8 nemtelepult miatta)
ezt a kombinalast kiprobalom, de alapban aztirta a motonav, h kene neki az motonav sd, v gondolom a mappaja.
-
sbazsi
veterán
és a második mikrofon hiánya mekkora érvágás?
egyébként a hardveres bill is érdekes kérdés, az i900-ra jól jött volna, és az 5800-n sem szeretek hosszabb szövegeket írni.
viszont most, hogy az 5800 szervízben van, kaptam egy N95-öt, amit kb 2 nap után parkolópályára tettem. ez a szétnyílós dolog nem tetszett benne. bár az is igaz, hogy ott az alapfunkciók is a nyitós billentyűzeten voltak, itt meg csak gépelésről lenne szó... -
sbazsi
veterán
azért egy 5800 után asszem mindkettő felüdülés lenne...
egyébként ezek már stylus nélkül is tökéletesen kezelhetőek, ügye?!
még lapát kézzel is.
a samsung i900-tól emiatt menekültem.az a 64 mega különbség tényleg olyan sokat számít?
és itt a mono/stereo mikrofon elírás, ügye? gondolom nem tettek monot a desire-be... vagy a nexusban is az volt, nem mintha nagy jelentőssége lenne egy beszélgetés folyamán... -
törölt tag
mondjuk annyival nem erősebb azért az a hardver. a milestone-ban ugye az a cortex a8 proci ketyeg, ami a szifon 3gs-ben is, csak (50MHz-cel) alacsonyabb órajelen. ez nem mondható igazán gyengébbnek a snapdragonnál, csak más kialakítású.
amúgy az am-oled meg billentyűzet hiánya (és ebből adódó súlycsökkenés) szerintem is pozitívum.viszont továbbra sem szeretem a sense-t... bár amíg kikapcsolható, addig nem probléma.
-
törölt tag
-
törölt tag
úgy érted, hogy az 5.0-ban mentek? mert a 4.6-ban meg sem nyikkant a gmail sync, sem a gtalk, sem egyéb hasonló cucc.
mondjuk ha nem kéne zene, akkor a milestone is jelenleg tök jó lenne, jelenlegi állapotomhoz képest nulla befektetéssel. csak megvan az az előnye, hogy nem kell plusz egy eszközt vinni, illetve egyből a fülembe cseng, nem maradok le hívásról, illetve egy gombnyomással fel tudom venni, és zajos környezetben is a headset miatt hallom rendesen. csak hát a hangminőség pocsék sajna androidon, eddig úgy tűnik. de legalábbis a milestone-on az.amúgy egyetértek, hogy nem túl izgi a jelenlegi piac. mondjuk a milestone tökéletes lenne, ha bele tudtak volna tenni egy normális audióchipet, mint a meizuba, és kicsit optimalizálni. csak akkor gondolom sokkal többet csúsztak volna vele, plusz a frissítésekkel is...
-
törölt tag
nekem néhány bajom azért van a BB-vel: magasról szarnak Kínára, ezért az ázsiai szoftverben is pocsék a támogatás az ilyesmikhez, például olyan primitív a szövegbevitel, hogy lassabban gépelek rajta, mint 9 gombbal. az mp3 lejátszás zabálja az akksit, egy órás lejátszás után olyan 20%-ot esett a 8900-n, bár a hangminőség valóban nem rossz. BIS nélkül persze alig ér valamit a telefon (semmi google alkalmazás, meg hasonló nem megy).
semmi nem bírta még olyan rövid ideig nálam, mint a BB, egy hónap után elváltak az útjaink, pedig elég sokat kellett rajta bukjak, hogy elmenjen. szóval egyelőre nem szeretnék újra közelebbi kapcsolatba kerülni vele. -
Konflikt
addikt
jam, mar elo is jott:/
amugy megegy hiba, ha fent van a beautiful widget, akkor neha egyszeruen nem lehet balra-jobbra valtogatni a homescreenek kozott, csak az ujrainditas segit.
@(#597) MTbc:
be tudnad irni h melyik romot hasznalod?illetve sheratan, MTbc: rootolva vagytok?
mod: kozben kaptam megint 2 restartot, epp most indul ujra 3.szorra
-
törölt tag
köszi, és tényleg! nem értem miért nem vettem észre magamtól ezt a könyvtárat...
Konflikt: alapvetően egyetértek, és ezt írtam én is. amúgy nálam nincsenek újraindulások, egyszer sem csinált még ilyet. csak néha nem ébreszt (ami mondjuk elég nagy baj önmagában is). most erre próbálok megoldást találni. volt olyan, hogy beállítottam másik órát is, biztos ami biztos. és amikor a másik ébresztett (kb 5 perccel a milestone beállított ébresztője után), akkor megnyomtam a bekapcsolót a telón, és amint életrekelt a képernyő, elkezdett ébreszteni, de magától nem. máskor meg rendesen megy...
-
laci06
senior tag
Értem..
Nagyjából akkor a helyzet a következő...
A milestone szerintem kicsit nagy lenne zsebbe hordáshoz, és mivel van egy Ipod Touch-om, ezért a multi-touch annyira nem is hiányzik jelenleg...
A liquid egy baromi jó telefon, de mivel a kijelzője nagyon érzékeny, és én zsebbe hordanám, kulcsomóval is akár, ezért nem lenne tól jó választás, mert ha jól tudom, az Acer nagyon gyakran visszadobja ezeket a készülékeket..
A hero-t elavultnak mondjátok, pedig állitólag most is gyorsabb, mint a Spica, és ha minden igaz a 2.1 még egy nagy gyorsulást hoz, illetve sztem a ram mérete elég jó... Tehát az androidhoz bőségesen elég az a hardver ami alatta van...
Mondjuk mivel az u600-am tönkrement, ezért kénytelen vagyok valamit venni...És jelenleg úgy áll a helyzet, hogy egy negyedik befutó lesz, mégpedig a Spica, mivel függetlenül az új 60k, és azzal biztosan kihúzom akkor legalább a Legend-ig..
-
törölt tag
igen, megértem abszolut az álláspontodat. én is gondolkoztam rajta, hogy esetleg nem volt jó választás, de alapvetően azért használható, és amik vannak vele problémáim, azok az egész rendszerre igazak, nem csak erre a telefonra. meg legfeljebb nexus-t vennék helyette, de azt nem olyan egyszerű beszerezni
mondjuk a qwerty hiányozna szerintem.
mondjuk az mp3 bug valóban idegesítő, dehát zeneileg az egész android elég vacak, pedig vannak benne jó ötletek, de összességében még nagyon nagyon sokat kéne dolgozni rajta, úgyhogy ez már szinte apróság.
-
törölt tag
hát, tudod, a remény hal meg utoljára...
bár igazából szerintem nem sok olyan újítás lenne benne, aminek igazán örülnék, mert amik engem zavarnak, azokkal látszólag nem törődik a google. péládul nevetséges, hogy nem képes egy ázsiai karakterekből álló listát abc sorrendbe tenni. viszont mivel ez a gmail-ben is így van ősidők óta, így gyanítom nem fog változni.
ettől függetlenül mondjuk kíváncsi vagyok a frissítésre, úgy megszoktam már a meizunál, hogy szinte naponta jött valami új meglepi -
CHIPman
nagyúr
Akkor ez nem nyert. Pont a konvertálgatást akarom elkerülni, akármennyi idő is. Ha épp rohanok, mert kitalálták, hogy megyünk valahova, akkor gyorsan rádugom a gépre és lerántok egy filmet, 20-25 perc alatt. Ha ehhez még hozzávesszük azt is, hogy előbb töltsem le gépre, konvertáljam(akármennyi idő is) és másoljam rá a telóra, az kiesett idő. Fizetős program is érdekelhet.
-
szilasz007
aktív tag
Aham!
Becsusztatott billentyuzetnel mindig fuggoleges, nem fordul a kep mikor dontom a telefont.
Ha ez igy van rendje es modja szerint akkor csak jottem hulyet csinalni magambol es a valaszt koszonom
Amugy meg marcius... kivancsian varom, hogy tartja-e a moto a tervet es jon-e 2.1.
-
törölt tag
hát, ez elég viccessé teszi a zenehallgatást vele
mindegy, egyelőre úgysem használom ilyenre.
és tényleg a messagingben is volt külön egy beállítás a rezgésre, miután az üzenethangot meg a sounds&display-ből lehet állítani. logikusmajd nézek rá valami profilváltót, hátha van használható.
-
törölt tag
mondjuk az az érdekes, hogy a 2.0.1 az kb erre a régióra jött ki először, akkor hogyhogy az újabb frissítésnél meg már elmaradnak...? mondjuk majd meglátjuk, de azért örülnék egy 2.1 frissítésnek, szépen néz ki, bár szerintem sok gyakorlati haszna nem lenne számomra, ha ezeket a dolgokat nem orvosolják...
-
törölt tag
igen, igazából működik, de csak két betűtől kezd el keresni, illetve két írásjegytől, ami a kínaiak esetében azt jelenti, hogy gyakorlatilag beírtam a nevét már teljesen... kényelmes lenne, ha odakattintva megnyitná a kontaktokat, hogy lehessen beilleszteni címzetteket. meg persze az is jó lenne, ha a kínai neveket abc sorrendbe rakná a névjegyzékben, nem pedig a Z betű után ömlesztve... de ezt mondjuk nagyjából a régi E2-esemen és a meizn kívül az összes telefon így csinálja...
erdoke: ez az evaluating azt jelenti vajon, hogy már kész van, csak átnézik a kiadás előtt, vagy még most tervezik majd csak a fejlesztést? nekem asia-pacific van, oda kéne gyors update
-
törölt tag
hát az elég gáz... ezt még a Meizum is tudta simán alapból a legősibb fw-vel is. nem is értem a dolgot igazán. de gondolom akkor nem is lehet 3rd party programmal megoldani, ha nem csináltak még ilyet.
az "elkezdem begépelni" módszerrel meg az a baj, hogy valamiért csak a latin betűkkel működik a dolog, nekem meg a telefonkönyv fele nem így van...
-
törölt tag
nem, igazából nexus-ra pályáztam, de csak szerződéssel lehet itt is kapni, illetve a kugli oldaláról rendelhető, ami meg postán jön meg, de semmi infó a szállításról meg ilyenek, szóval nem szivesen rendelek meg úgy egy ilyen drága cucot, hogy esetleg nem ér ide mielőtt kijelentkeznék a hotelból.
ilyen zugboltokban meg kb 130ezer, annyit meg nem adok érte. főleg úgy nem, hogy amkor pénzt váltottam, akkor még jobb volt a forint, és így átszámolva csak olyan 85ezer a milestone.kíváncsi vagyok, hogy milyen amúgy
eddig jónak tűnt egy próbálgatásnál.
-
MTbc
senior tag
Milyen fájl kezelőt használsz én most próbáltam a DroidExplorer-t (windows) csak nem tud listázni pedig nagyon jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest