- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manowarkill
tag
nekem legújabb cm7-tel megint nem megy itthoni wifi(felmegy, de nincs net), valami ötlet?
-
manowarkill
tag
válasz
szőröscica #4592 üzenetére
Szerintem a fórum a segítségnyújtásról szól, nem arról, hogy valaki csak bebökje, hogy keresd meg, itt az általam készített leírás [link] ha végigcsinálod, megérted a folyamatot és más romok telepítése se fog gondot okozni.
#4537 [link]: ugyanezt tudom neked is ajánlani
-
manowarkill
tag
valaki írta pár napja, hogy a kijelző érintkezője nem funkcionál, rezeg összevissza, ha hozzáér a keze, nekem is előjött ez a probléma, de az egész kijelzőn, és nem mindig, csak néha, volt erre vmi megoldás?
-
manowarkill
tag
válasz
GodHeart #3959 üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/manowarkill/motorola_milestone_root_flash-eles/hsz_1-50.html leírásom alapján el tudsz jutni oda, ahova szeretnél
-
manowarkill
tag
új CM
Update:
15.01.2011 0.06-11.01.15
- proprietary files update (boot.img, modules, libaudiopolicy), no sleep after usb/power unplug seems to be finally fixed
- added ro.config.no-action-on-plug property. When set to 1, the screen will not automatically turn on when plugged to usb/power (useful especially for users of solar power adapters). Disabled by default, can be changed in /system/build.prop.
- TI OMX libs compiled from sources again (thanks, Edgard) -
manowarkill
tag
azért jó olvasni, hogy sokaknak segített már a leírásom
kb 4 napot olvastam utána a dolgoknak, htc g1 flasheléssel pedig már volt egy kis rutinom
más: WPA2-AES kombó megy valakinek? Esetleg valami guide? Otthoni wifit átállítottam WPA2-PSK-ra, de arra már vannak törési módszerek, én pedig kicsit paranoiás vagyok.
-
manowarkill
tag
valaki fel tudná tölteni egy ingyenes tárhelyre? nagyon lassan töltődik
edit: https://github.com/downloads/nadlabak/android/update-cm-6.1.2-0.05-10.12.27-Milestone-signed.zip
-
manowarkill
tag
ez az akksis trükk működött valakinek? visszaolvastam, de úgy látom volt, akinek újra kellett emiatt flash-elni a telóját, mert nem ment
-
manowarkill
tag
Update:
8.12.2010 0.04-10.12.08b
- ignore light sensor when flashlight is on (better solution based on updated flashlight code), SMS time stamp fix, input method chooser dialog fix, smartass governor included etc.
- cpufreq_stats module included (b), Torch app in sync with all widget's flashlight buttons - fixes possible FC (b)
Note: there is a leftover backup file /etc/init.d/10overclock~, please delete it, thanks and sorry for the inconvenience.új cyanogen6-hoz ennyit fűznék hozzá: /etc/init.d/10overclock~ virutálisan van felcsatolva, recovery-ben /system/etc/init.d/10overclock~ a fáj elérhetősége
tehát console -> # rm -rf /system/etc/init.d/10overclock~
berakom leírásomba is
-
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #3312 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=839492 usbtetheringreleírás
frissült a cm6: 4.12.2010 0.04-10.12.04
- Launcher Pro 3D drawer scrolling fix, SMS TP-Data-Coding fix, flashlight code clean-up, Torch app, national roaming fix, multitouch fixes, notification LED fixes, EAP phase 2 fix (wifi), toast message for ScreenTimeout button etc. -
manowarkill
tag
cyanogen 6-tal nem megy usb tethering, valakinek van rá megoldása?
-
manowarkill
tag
Angry Birds flashmob jövő szombaton a Nyugatinál, ha esetleg érdekel valakit: http://www.meetup.com/AngryBirdsDay/36957/
-
manowarkill
tag
válasz
likeaRAINBOW #3289 üzenetére
légyszíves írj majd visszajelzést, ha valamit hozzátennél a leírásomhoz
-
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #3281 üzenetére
válasz a memkártya bug-ra: ha ki van kapcsolva debugging, akkor működik az sd tallózása a gépen
-
manowarkill
tag
válasz
likeaRAINBOW #3280 üzenetére
nekem jól teljesít, csak az a fránya memo kártyaként működés bugos nálam
-
manowarkill
tag
válasz
likeaRAINBOW #3273 üzenetére
memory card acces-re van beállítva, recovery-ben sem működött a MS-USb mód
-
manowarkill
tag
nem tudom gépre felcsatolni sd kártyát telóról, előjött már valakinek ez a bug?
-
manowarkill
tag
Készítettem egy leírást, arról, hogy hogyan csináltam meg magamnak, vulnerable recovery is benne van: http://logout.hu/bejegyzes/manowarkill/motorola_milestone_root_flash-eles/hsz_1-50.html
-
manowarkill
tag
na végül mindent faszán megcsináltam cyanogent használok, meg vagyok vele elégedve
annyi volt a plusz, hogy vulnerable recovery-t kellett felrakni és minden rendesen ment -
manowarkill
tag
ha utánaolvastam és arra jutottam, hogy nekem ez lenne jó a motofrenzy-hez
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=698059 csak a openrecovery EZ
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=734802 -
manowarkill
tag
még mindig el vagyok veszve. szóval
- ami most van: UK telóm van, gyári android 2.1-update1-gyel
- ami kell: 2.1 wifi fix-szel (ki bírom várni hivatalos 2.2-őt, túl sokat játszottam G1-nal, hogy decemberben ezzel szórakozzak)valaki le tudna írni egy listát linkekkel, stb., hogy direkt nekem, hogy miért, mit és hogy?
-
manowarkill
tag
Na visszaolvastam jópár oldalt. HTC Dream-em volt eddig, szóval ahhoz tudom hasonlítani a dolgot. Amire nekem szükségem van: G.O.T OpenRecovery V1.04, egy rom innen és követni a leírást, ha jól értem amit kapok: android 2.2 flash támogatással
rootolás opciót is be kell nyomni a GOT-ban?
bocs a sok kérdés miatt, de elég körültekintő vagyok, vakon nem szeretnék nekifutni
-
manowarkill
tag
én ma vettem egy ilyen telót, 2.1 van rajta és eléggé idegesít ez a wifi bug, megéri flashelni meg rootolni vagy inkább várjak pár hetet frissítéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest