- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
manowarkill #4595 üzenetére
[link]
az én problémámra nem tudsz megoldást? a leírásod alapján kísérletezek, de eddig nincs megoldás... -
szőröscica
addikt
válasz
Nagyon szépen köszönöm, délután neki állok, felteszem a cm7-et.
Még egy kérdésem lenne. Olvasgattam valamiféle baseband állításról. Ez pontosan micsoda, és mikor van rá szükség? Nekem vodafone-os kártyám van. -
Konflikt
addikt
válasz
nyilvan arrol. csak bizonyos kerdesek kb. oldalankent ujra, es ujra elojonnek, mikor x-szer ki lett mar targyalva. tudod erre talaltak fel a keresot (legalabb forumon belul kene kene hasznalni, talan ennyi faradsagra mindenki kepes magatol, nem?)
btw, lehet most mar erdemes lenne egy #1 hsz-t osszehozni, beszurni a fontos infokat, logout irasokat, guide-okat, how-to-kat, romokat, fontosabb oldalakat.
-
Washwillah
tag
válasz
manowarkill #4310 üzenetére
ilyen a gondod neked is? youtube ez konkrétan az én telefonom. nekem se csinálja mindig, de ha rossz napja van, akkor ideges leszek én is
nekem tavaly májusi a telefon...
-
fpatrik17
senior tag
válasz
manowarkill #4310 üzenetére
Én voltam az szerintem.. fenntebb irtam, hogy utánajártam ennek : [link], de nekem a kábelnek semmi baja nemvolt...
Szóval most rendeltem új toucscreent, ha az se jó akkor veszek átvezetőkábelt hozzá, ha azse feldugom valakinek a seggébe.. -
Dr.Burn
őstag
válasz
manowarkill #3957 üzenetére
Valami nagyon beta verzio, de folyamatosan frissul.
-
Rickazoid
addikt
válasz
manowarkill #3957 üzenetére
Nem, még nincs. Ha lesz, az feltehetőleg Gingerbread lesz (ami már készülőben elvileg), de a legfrissebb elérhető példány még a 6.1.2, egyébként a listán mindig ott a legfrissebb.
-
domedee
senior tag
válasz
manowarkill #3913 üzenetére
Sziasztok,
én már fel is raktam. Megy szépecskén, csak egy kérdésem lenne, (eddig GOT-os voltam) miért lehet az, hogy nhiába rakom be "Memory Card Access"-re", akkor sem látom a gépről az sd-kártyát? Tudom, láma a kérdés, de akkor is...
-
Scaty
tag
válasz
manowarkill #3778 üzenetére
Én pl. nem használok titkosítást, csak a routeren MAC szűrést állítottam be... Gyors és biztonságos.
-
gretzky77
veterán
válasz
manowarkill #3730 üzenetére
köszi a belövöm gondolom hogy telepitem és inditom,telot milyen modban kössem ra? az adb el kell inditani vagy az is vmi progi,bocs a làma kérdésért de nem nagyon értek hozzà ezen a szinten,köszönöm
-
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3536 üzenetére
Igen, akinek nem cm volt fent a telóján. Csak cm alatt ajánlatos elvégezni.
-
eami
veterán
válasz
manowarkill #3382 üzenetére
nem feltétlenül a standby ami gáz, hiszen akkor nem csinál semmit a proci... amint használni kezded úgy sokkal jobban merül mint korábban :/ bár éjszaka így is 30%ot esett az akksi .(
-
eami
veterán
válasz
manowarkill #3378 üzenetére
azt nem tudod/tudja vki, hogy miért van az hogy ha az alap overclock alá állítom (CM), akkor elviselhetetlenül lassú? olyan akadások vannak benne hogy nem lehet használni érdemben.
Pedig nekem jó lenne az is ha kicsit lasabb, csak az akksi bírja tovább
-
eami
veterán
válasz
manowarkill #3331 üzenetére
igen, csak épp ha a motorola nem ad ki egy 2.3 romot, akkor nem tudjuk majd alápakolni... froyo is csak azért van (félig/meddig) mert kiszivárgott vmi béta... milestone nagyon nem ugyanaz a kategória mint a n1/g1
-
eami
veterán
válasz
manowarkill #3267 üzenetére
Annyival kiegészíteném az írást hogy amennyiben eleve rootolt rom van fent, mondjuk az írásban szereplő, akkor sokkal kevesebb lépésből fel lehet dobni a CM 6.0t:
(Semmilyen felelősséget nem vállalok az írásomért, mindenki saját felelősségére próbálkozzon.)
1. lépés: androidiani-openrecovery letöltése http://code.google.com/p/androidiani-openrecovery/downloads/list
Cyanogen mod letöltése http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784750 + google apps HDPI letöltése http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps
2. lépés: androidiani-openrecovery zip tartalmának másolása sd kártya gyökerébe, Cyanogen + apps zip(!!!) másolása /sdcard/OpenRecovery/updates-be
3. lépés: telefon bekapcsolása a következő módon: X + PWR, ezután egy háromszög fog megjelenni a képernyőn, utána Volume UP + Camera, bejön a beépített recovery ott kattintás az update.zip-re -> betölt a custom recovery
4. lépés: Nandroid backup készítése (kb 400 mega) - ajánlott (tömörítés nem ajánlott mert 10-30 percet vehet igénybe)
5. lépés: root-olás (főmenü)
6. lépés: Full WIPE (!!!) - ha ezt nem csinálod meg boot közben meg fog halni a telefon és kezdheted újra a 13. lépéstől (ekkor a 14-es kihagyható)
7. lépés: Update menü, először cyanogen, utána apps
8. lépés: Reboot
9. lépés: ProfitVégeredmény: Motorola Milestone Android 2.2.1 Cyanogen [beta 0.04-10.11.29]
nyilván ha valaki teljesen nulláról kezdi, akkor az eredeti írás az irányadó
-
klasszsrac
tag
válasz
manowarkill #3312 üzenetére
Kösd össze a számítógéppel usb-n. Majd válaszd az usb beállításnál a Portal&Tools opciót. Válaszd a Wireless beállításnál a tetheringet. Ott jelöld be az Usb-t. Ekkor a számítógép hálózati beállításainál megjelenik a hálózat. Nekem még itt kellett állítani a beállításokat, de utána müködött. Sok sikert
-
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3316 üzenetére
Köszi az infót.
-
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #3312 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=839492 usbtetheringreleírás
frissült a cm6: 4.12.2010 0.04-10.12.04
- Launcher Pro 3D drawer scrolling fix, SMS TP-Data-Coding fix, flashlight code clean-up, Torch app, national roaming fix, multitouch fixes, notification LED fixes, EAP phase 2 fix (wifi), toast message for ScreenTimeout button etc. -
petipetya
nagyúr
válasz
Köszi a leírást! Fent van a cynagenmod.
Viszont hiába aktiválom a témát a recoveryben, akkor is az alap marad. Miért?
-
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3296 üzenetére
Köszi!
A tethering azért érdekelne mástól is.
-
klasszsrac
tag
válasz
manowarkill #3286 üzenetére
Sajnos olyan a milestone, hogy 10%-os léptékben tudja csak a töltöttséget jelezni. Ezt már több külföldi fórumon is olvastam. Ha a marketen keresel battery indicator programokat, azokban is írják, hogy %-ost nem tud a droid/milestone
Amúgy a CM szerintem is nagyon jó és stabil cuccos. Az alap 2.2.1-es GOT nálam is csak pár napig volt, mert kifeszített az akksi merülése miatt. De amióta rádobtam a CM6-ot minden rendben van. Pedig eléggé nyúzva van a készülék. Mellette 1000 Mhz-re van húzva SetCpu-val megsegítve
Nem melegszik és tényleg kellemesen gyors
-
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #3281 üzenetére
válasz a memkártya bug-ra: ha ki van kapcsolva debugging, akkor működik az sd tallózása a gépen
-
Zoku
tag
válasz
manowarkill #3271 üzenetére
Be van állítva a telefonon a memory card access?
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
manowarkill #3271 üzenetére
azt nézred már, hogy milyen módban van a telefon?
LEhúzod fentről a notificaiont és lesd meg -
petipetya
nagyúr
válasz
Rendes dolog ez tőled.
-
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3261 üzenetére
Ezt a vulnerable recovery-t hogyan kellett feltenni?
-
Zoku
tag
válasz
manowarkill #3228 üzenetére
A wifi bugodhoz annyit szólnék vagyis csak önmagamat ismétlem, hogy képernyő ki-bekapcs és felcsatlakozik. Vagy állítsd be úgy, hogy ne bontsa a wifit ha kikapcsol a kijelző. Én az utóbbit használom és így mindig letölti az emaileket, az akkut se szívja.
-
válasz
manowarkill #3228 üzenetére
Ez a motofrenzy ugyan úgy beta (android 2.2 froyo) verziónak tűnik nekem, mint pl. a GOT féle, ennyi erővel felteheted azt is. Ha van időd próbálgatni akkor persze nyugodtan, szívesen olvasunk véleményt más ROMokról is
lordfreyr: nálam GOT 2.2.1-el 550 MHz az alap, emlékeim szerint nem szokták emelni, csak az OR-ban van lehetőség rá.
-
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3220 üzenetére
Tényleg, itt írta lordfreyr, ráadásul nekem.
-
Rickazoid
addikt
válasz
manowarkill #3221 üzenetére
Annyival még kibővíteném addamka hsz-ét, hogy USB-ről/töltőről levéve ha újraindítod, akkor újra lesz energiagazdálkodás.
Egyébként ha kicsit kísérletező kedvűbb vagy, tudom ajánlani a CyanogenMod kipróbálását a GOT-féle 2.2.1 telepítése után, a legfrissebbek már stabilnak nevezhetők, igaz azokhoz az ott megjelölt OpenRecovery-t kell használni. Az akku üzemideje érezhetően jobb. A bug-ot nem tudom javították-e már, nekem egész jól bírja újraindítgatás nélkül is, csupán bekapcsolva egész éjszaka 10%-ot merül nagyjából - összehasonlításképp az első verziók 30-40%-ot merültek.
Illetve annyit még, hogy ha jól emlékszem a CPU a GOT-féle ROM-ban is fel van húzva, 550 MHz-re állítva nyilván jobban bírja, de cserébe igényesebb programoknál akadozik. És sajnos még másfél-két hónap a hivatalos frissítésig. -
válasz
manowarkill #3221 üzenetére
Amit linkeltél az speciel 2.1-es android, flash nélkül.
2.2-ből csak beta verzió van egyelőre, a GOT oldalán 2.2.1 néven emlegetik. Az akksit gyorsabban meríti egy hiba miatt (usb csatlakozás után nem aktiválódik az energiagazdálkodás), viszont nekem stabil, van flash is, eddig 2x fagyott meg összesen (mióta kijött fent van).A facebook szinkron nálam nem megy (nem tudom accountként hozzáadni), ugyan leírták, hogy az 1.2-es facebook klienst kell letölteni, azt felrakom, beállítom, megy, updatelni nem lehet, ezért uninstall, marketből feltolom a legfrissebbet, azzal megint nem megy. De túl bírtam élni eddig
UP: 2.2.1-hez ezt az openrecoveryt használd, ha nekifutsz.
-
petipetya
nagyúr
válasz
manowarkill #3217 üzenetére
Milyen wifi bug? Tökéletesen működik.
-
válasz
manowarkill #3217 üzenetére
Beta-s fw-t nem tennék már rá, motoroláék azt hazudják legkésőbb januárban 2.2 jön.
Bár végül is addig sincs mit vesztened, elb@szni elég nehéz a flashelést, ha követed sheratan leírását.
GOT 2.2.1 fw-ben wifi bugot nem vettem észre, de akksit szívja le eléggé, szóval dönthetsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- A rend őrei
- Fotók, videók mobillal
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest