Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica #4381 üzenetére
Én március vagy a soha opciók között vacillálok részemről.
-
válasz
Gabócza #2610 üzenetére
A Wave-en futo bada nem Linux-alapu.
Az csak egy atveres/felretajekoztatas volt.Ehelyett egy kozelebbi forras leirta, hogy NucleusRTOS felett fut az SHP, es azon fut az OSP (ami a bada eredeti neve). Gyakorlatilag egy SHP telefonrol van szo (ez a Samsung zart platformja egyebkent), melyre ratettek egy runtime-ot alkalmazasoknak.
-
válasz
Phoenix0523 #2604 üzenetére
Huh, ezesetben bocs. Ezt nem láttam még eddig.
Marad a Droid ellenpélda -
válasz
Phoenix0523 #2602 üzenetére
Elég hülye vita lehetett, hiszen eddig is csak annyi volt a kritérium, hogy ARMv7 kompatibilisnek kell lennie a CPU-nak, órajelkövetelmény nem volt.
-
válasz
MrTwister #2049 üzenetére
A HID (Human Interface Device) a Bluetooth szabványos protokolljainak egyike.
Az Android 2 az OPP (Object Push, névjegy- és fájlküldés), az SPP (Serial Port, ezt használják pl. a gépet távirányító programok, vagy pl. BT karórák használatához is ez kell), A2DP (Advanced Audio Distrubution, sztereó hangátvitel) és AVRCP (A/V Remote Control, amivel a BT headsetek távirányíthatják a zenelejátszót) profilokat támogatja csak.
Tehát nem képes olyan billentyűzetnek mutatni magát, mint amit a PS3 szeretne, és elég mélyre kéne nyúlni a rendszerbe, hogy így kiegészíthető legyen.
Legalábbis a jelenlegi értelmezésem szerint, de cáfolatot nem találtam rá.
-
válasz
Phoenix0523 #1872 üzenetére
Én írtam róla régen
Ez egy bug, valószínűleg hardveres, nem tudja feltölteni a vakut az alacsony akkufeszültség mellett...
-
válasz
domedee #1462 üzenetére
A low space jelzés a /data partícióról szól, míg a gyárilag előtelepített alkalmazások a /system partíción vannak, így a letörlésével nem mennél semmire se sajnos. Törölni egyébként rootolás után lehetséges.
Nézegesd meg a Settings - Applications - Manage Applications alatt, hogy pl. a böngésző gyorsítótára mennyit foglal.
-
Egyik sincs elrejtve a Milestone-ban, a rádió mondjuk tényleg könnyen pótolható egy kis beruházással, de TV Outot nem tudsz kicsikarni belőle sajnos.
-
válasz
JNashville #1418 üzenetére
Nem hozza szerintem, egyébként a Speedshopban ki lehet próbálni.
-
Már egy ideje nem vagyok Milestone tulaj, de a kérdések egy része megy
1) Egyáltalán nem nehéz kezelni, átlátható és egyszerű a rendszer, ha minimális angoltudásod megvan. A dolgok úgy kezdenek bonyolódni, ahogy minél jobban a lelkébe próbálsz gázolni - de a topikja alapján az Arena flashelésénél még így is bőven könnyebb. Ha esetleg pesti vagy, nézz be a Speedshopba és próbáld ki a kiállított telefonokat - volt Milestone is, bár eléggé köhögős (2 hónapja jártam arra kb., nem tudom leformázták-e azóta), mindenesetre az Android többféle változatával is találkozhatsz.
2) A zenelejátszás minőségére már nem emlékszem, de az biztos, hogy 2.0.1 óta van equalizer. Nekem annyira nem vált be, de a 2.1-en nem próbáltam már.
3) Egy napot simán, a többi az mágia kérdése.
4) 3,5-es jack aljzata van, úgyhogy igen, bármit rádughatsz zenehallgatáshoz; azt nem tudom viszont, hogy mikrofonnal együtt működik-e.
5) A főképernyő nagyon testreszabható, a háttér mellett rengeteg widgetet és parancsikont rendezgethetsz. Ezt úgyis hamar látni fogod.
-
válasz
Rickazoid #1356 üzenetére
Szerintem az Avidemux át tudja kódolni sima MPEG4 ASP-be, nem feltétlen kell a parancssoros varázslat hozzá
Egyébként meg:
"főleg ha Linuxra épül..."
Csak a kernel az, azon túl semmi köze hozzá.
"...és teljesen(?) nyílt."
LOL, tündérmese és parasztvakítás.
Sose volt az, és nem is lesz. -
-
válasz
#16820480 #1296 üzenetére
Nemhogy telepíteni, ki kell cserélni a framework egyik fő csomagját ahhoz, hogy bekerüljön a FLAC támogatás. Azt hiszem ezt lusta voltam kipróbálni anno.
Egyébként nálam durván felment az alapzaj, amikor bármiféle Audio Effectet bekapcsoltam, legyen az EQ vagy surround vagy tsa.
-
válasz
Cyberpunk #1256 üzenetére
50k alkalmazás van jelenleg, de nagy része spam és hulladék.
DOSBoxról nagyon álmodni se szabad.A Maemo meg egy kihalt vidék, pár érdekesebb dolog van (normálisan működő emulátorok például), de egy normális naptár sincs ellenben. Úgy tűnik, hogy a "ki nem szarja le" hozzáállást vette fel a legtöbb fejlesztő.
Szvsz egyik rosszabb mint a másik ezen a fronton.
-
-
Ez a "mobilnet kotelezo" dolog egyszeruen baromsag.
Nyilvan szelesebb a lehetosegek spektruma, ha van mobilneted (100-200 MB minimum akkor mar), de telefonalasra, SMSezesre, Wifin netezesre, navigalasra net nelkul is ugyanugy alkalmas. A kerdes, hogy mik a szuksegleteid, vagyaid. -
válasz
tibi666 #1033 üzenetére
Mondd meg Te, én már eladtam. A Motorolás PC cuccal lehet hogy lehet valamit csinálni, de nem teszem rá a fejem.
Hú, rootolás nélkül az azilink nevű cuccal USB-n keresztül biztosan meg lehet oldani, most jutott eszembe, hogy a Legendem kapcsán keresgéltem, és azt a programot találtam. De kicsit jobban utána kell keresni.
-
válasz
jpmontoya #1027 üzenetére
Rootold, aztán tedd fel a Wireless Tether for Android programot, ami Bluetooth PAN-on vagy Wifin keresztül meg tudja osztani a mobilneted.
-
Teljesen komoly... A Google ígérte már, hogy csinál valami saját okos megoldást rá, de eddig nem lett belőle semmi. De később még előfordulhat...
Ha egyszer valakinek végre sikerül feltörnie a rendszert, akkor házilag meg lehet majd oldani a Milestone-on is. De ez baromi bonyolult még a hozzáértőknek is
Az N900-zal nem feltétlen jártál volna jobban azért, ott is megvan ugyanez a probléma - csak a belső memóriában levágott partícióra telepíthetsz. Bár asszem legalább több helyet biztosítanak...
-
válasz
dirty.yakuza #995 üzenetére
Az apps2SD-hez kerneltámogatás kell, tudtommal az még nem megoldott a Milestone-on. Talán majd később... Addig meg maximum backupolni lehet őket.
-
válasz
dirty.yakuza #964 üzenetére
1) Ja, az USB is egy service-ként fut, amit ki lehet gyilkolni
2) Ezt azt hiszem a "Haptic feedback" opcióval tudod kikapcsolni, ugyanúgy a kijelző beállításaiban.sbazsi: Gyakorlatilag végig, éjfélkor bezárt a hely, akkor léptem le.
tibi666: Mi baj lenne flash kártyán a torrenttel? A random olvasást bírja, írni meg csak egyszer kell
-
No para
Nagyon zsírosodik... Nem mondom, hogy a demódarabok szintjét eléri (idegileg nem bírod ki szerintem a saját telefonodon), de nagyon könnyen megy.
Viszont sheratan telefonján láttam egy ilyen zsírtaszító fóliát, na az nagyon sokat javít rajta, még ha a képminőség romlik is egy kicsit. Must have, bár sajnos elfelejtettem hol szerezte (gyanítom odaát keletre...).
-
-
Ez külön műfaj, a telefon szoftverét kellene frissítened.
Pesti vagyok, de azért a készülék saját belső frissítőjét még Te is biztos tudod kezelni - menj be a Settings - About phone-ba, és ott bökj a frissítésre. Combos mobilnet vagy wifi nem árt hozzá.
2.0.1-ben alap az ekvalizer, Audio Effects néven jelenik meg az alkalmazások között.
-
Bivalyabb hardver, AMOLED képernyő, nincs QWERTY (ez csak nekem plusz, nem fogott meg a Milestone billentyűzete), nyílt rendszer a Nexuson.
A Sense-ben most az iPhone OS-ből lopott, használható copypaste és egyéb kijelölés tetszik, de egyébként se olyan rossz felület szvsz. Az biztos, hogy szűz Androidot én nem veszek, látva a Legenden futó Sense-et
-
Szerintem a hangszoro az elmegy kategoriaba tartozik, nem igazan atuto. De azert gondolom zart terben hasznalhato. (Aki meg tomegkozlekedesen/utcan hangosan hallgat zenet, annak kez- es labtorest kivanok
)
A billentyuzet lezarasahoz a bekapcsgombot kell egyszer megnyomni, kioldashoz meg bekapcs ES egy csuszkas moka a kepernyon, vagy ha a pattern lockot hasznalod, akkor a mintadat kell lerajzolni.
A tagekkel es a boritokkal nincs semmi para, nem Nokia ez azert. De zenehallgatasra ettol fuggetlenul korlatozottan alkalmas, hala az analog hang bugjanak...
Szvsz nem kell semmi boritas neki, csak nem szabad kulccsal egy zsebbe tenni meg foldhoz vagdosni.
-
válasz
#16820480 #620 üzenetére
A DivX csak egy konkret implementacioja az MPEG4 ASP szabvanynak.
A telefon egyebkent siman viszi ezt a videokodeket, csak az AVI kontenert nem komalja.Ennek a rendszerbe integralasa nem lehetetlen feladat, de az OpenCore-t kell meghackelni hozza, ami rootolast igenyel - ezt tuzzel-vassal irtja a motorola - nomeg valakit, aki megirja.
-
válasz
#16820480 #584 üzenetére
Memóriakártya, DCIM könyvtár.
Úgy tudom ezt a gyári fényképezőszoftverrel nem tudod állítani, de egyébként is valami szabványos könyvtár ez.
laci06: A Hero hardveresen már akkor is elavult volt, amikor megjelent. (Mondjuk jól megmutatta, hogy nem a hardver, hanem a WM gyenge a többi HTC eszközön.)
A Liquid baromi erős hardver (még a Milestone-nál is erősebb sokkal), de a szoftver csak az 1.6-os Androidnál tart, és vannak elég kemény hibái. Pl. a könnyen elpattanó LCD a jobb felső sarokban.
Ettől függetlenül a Liquid nálam az egyik esélyes most a Milestone után.
A másik, valószínűbb, valami BB. -
válasz
#16820480 #575 üzenetére
Persze, annyira én se gerjedek a főzött ROM-okra, de három szempontból azért mégis jól jött volna: 1) Az MP3 bugot még csak nem is erősítették meg hivatalosan, képzelem mennyire fontos a listájukon a kijavítása. Talán valaki hozzáértő meg tudná tákolni. 2) A Droid nyílt maradt. Bár olvastam olyan spekulációt, hogy lehet csak azért, mert kapkodtak. 3) A 2.0.1-gyel is sokat késtek, és nem is biztos, hogy minden régióban lesz 2.1.
Részemről az anyukájukat.
A néhai telefonom most már Konfliktot boldogítja. -
Ennek sok köze van az eredeti kérdéshez
Próbáltam egy WM-es iGO8-ból átrakni a térképeket, majd a licencfájlokat, sikertelenül. Persze nem is értek hozzá, csak másolgattam. Lehet a Spicás verziót rá lehet varázsolni, nem tudom és nem is érdekel.
sheratan: A Motorola is hozott ma meglepetést.
-
válasz
#16820480 #567 üzenetére
Én szkeptikus vagyok ezzel a 2.1-gyel kapcsolatban.
A Pulsar nevű borzadály is csak egy német 2.0.1 volt, aminek átírták a build.prop fájlját, hogy 2.1-nek (API level 7) hazudja magát, így fel lehet tenni a Google Earth-öt és más Nexusos dolgokat.
Az európai 2.0.1 késése miatt képzelem, mikor jelenik meg a 2.1...
-
válasz
[Anduriel] #556 üzenetére
Konkrétan maga a Motorola se nagyon törődik velünk, az itt a para.
Meg igazából se a nyugat-európaiakkal, se a latin-amerikaiakkal, se a kanadaiakkal... Bár ezeken a régiókon legalább device van.
-
Ja. Átkódolod a hangsávot AAC-re, a konténert pedig AVI-ról MP4-re cserélted - ez az Avidemux segítségével ingyenesen és triviálisan egyszerűen megoldható, nomeg mindössze 5 percet vesz el az életedből a kattingatással együtt.
Ezek után a gyári alapállapotában is vígan lejátsza a filmet.
-
válasz
szilasz007 #538 üzenetére
1) Szóval amikor be van csukva a billentyűzet, akkor mindig fekvő állásban van? Mármint ez a probléma? Ugyanis a főképernyő soha nem fordult el a gyorsulásmérő alapján fekvő helyzetbe előtte se, csak a billentyűzet kinyitásakor.
2) Nekem nem volt ilyen bajom a solutor-féle francia-alapú ROM-mal, úgyhogy ajánlom azt.
-
válasz
golyóbis66 #532 üzenetére
Az én újraindulásaim ellenben nem miattam voltak, teljesen spontán fogta magát a telefon és rebootolt. Rendszert még nem találtam benne.
Volt egyszer, hogy konferenciahívást próbáltam csinálni, de a két hívás összekapcsolásakor kidobott egy "Can't merge calls" vagy hasonló hibát, majd amikor leraktam a telefont, PÜFF Motorola logó.
Egy másik alkalommal szintén hívás lerakáskor Motorolázott be.
Volt, hogy csak a rezgést éreztem a zsebemben, és láttam, hogy "Preparing SD card...", tehát rebootolt úgy önszorgalomból. Sokszor is.
Volt, hogy beragadt az USB (2.0-ás bug), és egy kis idő után újrázott. Ez a bug elmúlt a francia 2.0.1-ben, úgyhogy ez nem nagyon befolyásol már szerencsére.
Orvosolni? Nem veszel ilyet. Elviselni lehet maximum.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest